DIY makeat makeiset

DIY makeiset. Valokuva askel askeleelta, mestarikurssi

Makeanhampaisten on parasta antaa kimppu, joka koostuu paitsi kukista myös makeisista. Tämä kukkakaupan suunta nimettiin Sweet Designiksi ja sai suuren suosion. Sinun ei tarvitse kääntyä asiantuntijoiden puoleen makean kimpussa, voit yrittää tehdä kauniin ja alkuperäinen kimppu makeisia.

Materiaalit:

– moniväriset keinotekoiset oksat;

– vihreä aallotettu paperi;

– kukka -lanka;

– sellofaani;

– suklaamakeiset;

– kääre;

– liimapistooli;

– teippi, sakset, pyykkipojat ruusuilla.

työkaluja karkkien valmistamiseen

Makea tee-se-itse makea makeiskimppu. Kuva

Ota käärepaperi, valitse haluamasi väri, esimerkiksi vaaleanpunainen ja valkoiset pilkut. Leikkaa kapeiksi, 8 cm: n suikaleiksi. Mitä pidempi, sitä rehevämpi ruusu on. Taivutamme reunat sisäänpäin, taivutetaan nauhan pää 90 astetta muodostaen kirjaimen “G”. Pidä hännästä kiinni, taivuta nauhaa ympyrään, kiinnitä tuloksena oleva silmukka tipalla liimaa.

Ota käärepaperi, valitse haluamasi väri, esimerkiksi vaaleanpunainen ja valkoiset pilkut. Leikkaa kapeiksi, 8 cm: n suikaleiksi. Mitä pidempi, sitä rehevämpi ruusu on. Taivutamme reunat sisäänpäin, taivutetaan nauhan pää 90 astetta muodostaen kirjaimen

Muodostamme aallotetusta paperista varren, katkaisemme tätä varten paperinauhan, rullaamme sen putkeen ja kiinnitämme tuloksena olevaan silmukkaan. Korjaamme liimalla.

Teipillä kiinnitämme ruusumme keinotekoiseen varteen, tämä tehdään kimppuun jäykkyyden lisäämiseksi. Muiden kukkien tekeminen koostumukselle.

Muodostamme aallotetusta paperista varren, tätä varten leikataan pois paperinauha, rullataan se putkeen ja kiinnitetään se syntyneeseen alkuunsa. Korjaamme sen liimalla. Teipillä kiinnitämme ruusumme keinotekoiseen varteen, tämä tehdään kimppuun jäykkyyden lisäämiseksi. Muiden kukkien tekeminen koostumukselle.

Siirrytään projektimme suloiseen osaan. Otamme suklaakarkit, vapautamme ne kääreestä. Kääri karkki sellofaaniin, kierrä loput sellofaanista putkeen ja kiinnitä teipillä. Kiinnitämme tuloksena olevan aihion samalla teipillä keinotekoiseen oksaan. Laitamme kaikki aihiot yhteen, sitomme ne kukkalangalla.

Leikkaa käärepaperista neliö, taita se vinosti ja sitten uudelleen, kunnes saat ohuen kolmion. Suoristamme sen puoliksi taitettuun neliöön, kääri kimppu paperiin.

Leikkaa käärepaperista neliö, taita se vinosti ja sitten uudelleen, kunnes saat ohuen kolmion. Suoristamme sen puoliksi taitettuun neliöön, kääri kimppu paperiin.

Jos on koristeellinen nauha, voit tehdä siitä rehevän keulan ja kiinnittää sen kimppuun..

Jos on koristeellinen nauha, voit tehdä siitä rehevän keulan ja kiinnittää sen kimppuun. Luotettavuuden vuoksi sidomme kimppun pohjaan kukkakauppalangalla ja kiinnitämme pyykkipojat ruusuihin.

Luotettavuuden vuoksi sidomme kimppun pohjaan kukkalangalla, kiinnitämme pyykkipojat ruusuilla.

kaunis rusetti kimppujen koristeluun

Makea kimppu on valmis.

Makea kimppu on valmisMakea kimppu makeisia

Nyt sinäkin olet oppinut Sweet Design -tekniikan ja voit luoda ainutlaatuisia sävellyksiä omin käsin. Karkkikukat pystyvät seisomaan maljakossa paljon kauemmin kuin elävät, ellei tietysti makea hammas asu talossa.