DIY -sydän kuvista

DIY sydämenmuotoinen valokuvakollaasi

Haluatko tehdä alkuperäisen lahjan rakkaasi tai sisustaa luovasti makuuhuoneen sisustuksen? Yritä kerätä sydän valokuvista. Viime aikoina valokuvakollaasista on tullut yhä suositumpi ja se korvaa tavalliset valokuva -albumit. Voit esittää sydämen muodon valokuvalla eri tavoilla, tärkeintä – älä pelkää kokeilla ja tehdä kaunis käsityö omin käsin koko sydämestäsi.

Kuinka tehdä sydän valokuvasta?

Kollaasissa on erittäin kätevää käyttää Instagramin valokuvia, jotka ovat neliön muotoisia. Voit yhdistää muita valokuvia puhelimesta, tabletista tai kamerasta. Tärkeintä on valita 3 × 4 -koko tulostuksen aikana, jos haluat tehdä paneelin valokuvasta kehyksessä (20 × 20). Valokuvat tarvitaan neliön muotoisina, mutta tulosta ne niin, että liimausta varten on pieni valkoinen paperiliuska. Tässä tapauksessa kaikki kuvat ovat selvästi näkyvissä, ja sydämen muoto on paljon helpompi koota..

Kollaasissa on erittäin kätevää käyttää Instagramin valokuvia, jotka ovat neliön muotoisia. Voit yhdistää muita valokuvia puhelimesta, tabletista tai kamerasta. Tärkeintä on valita 3 × 4 -koko tulostettaessa,Valokuvista tehty sydän

Älä pelkää ottaa hauskoja valokuvia, koska tällainen lahja tuo hymyn ja luo hyvän mielen. Hetket ystävien tai perheen kanssa ovat joitain parhaita hetkiä kaikkien elämässä..

Ota valkoinen neliöpaperi tai pahvi, jonka sivu on 20 cm, piirrä ensin sydämen muoto ja aloita sen täyttäminen.

Ota valkoinen neliömäinen paperi- tai pahviarkki, jonka sivu on 20 cm, ja piirrä siihen ensin sydämen muoto ja aloita sen täyttäminen.

Valokuvat on kätevintä liittää alhaalta. Älä pelkää astua toisen valokuvan reunojen yli. Voit leikata valkoiset raidat. Siten saat sydämen neliömäisistä valokuvista..

Valokuvat on kätevintä liittää alhaalta. Älä pelkää astua toisen valokuvan reunojen yli. Voit leikata valkoiset raidat. Siten saat sydämen neliömäisistä valokuvista. Jäljellä on vain valita kaunis kehys veneellesi ja esitellä se rakkaalle.

Jäljellä on vain valita kaunis kehys veneellesi ja esitellä se rakkaalle.

Jäljellä on vain valita kaunis kehys veneellesi ja esitellä se rakkaalle.

Lue myös: Tee sydän värillisestä paperista

Makuuhuoneen sisustuksessa voit valokuvan avulla koristella koko seinän. Tätä varten sinun on myös otettava paljon kauniita valokuvia ja päätettävä niiden koosta. Sydämenmuotoinen järjestely näyttää kauniilta, jos ostat saman muodon, värin ja tyylin kehyksiä. Tarvitset 53 kuvaa ja 53 kuvaa.

Makuuhuoneen sisustuksessa voit valokuvan avulla koristella koko seinän. Tätä varten sinun on myös otettava paljon kauniita valokuvia ja päätettävä niiden koosta.

Jos päätät vain kiinnittää sydämenmuotoiset valokuvat seinälle, muista, että ne haalistuvat ajan myötä. Toinen tapa suojata ne on laminointi..

Jos päätät vain kiinnittää sydämenmuotoiset valokuvat seinälle, muista, että ne haalistuvat ajan myötä. Toinen tapa suojella niitä on laminointi.

Voit tehdä valokuvasta sydämen erilaisilla poseerausmenetelmillä. Kädesi tulisi muodostaa sydämen muoto ja samalla antaa kaikkien kuvien ilmeiden olla erilaisia..

Voit tehdä valokuvasta sydämen erilaisilla poseerausmenetelmillä. Kädesi tulisi muodostaa sydämen muoto, mutta samalla anna kaikkien kuvien ilmeiden olla erilaisia.

Kuten näette, sydämenmuotoisen lahjan luomiseen on paljon ideoita. Älä unohda ottaa kuvia, koska se, joka katoaa muistista, pysyy valokuva -albumissa pitkään.

Kuten näette, sydämenmuotoisen lahjan luomiseen on paljon ideoita. Älä unohda ottaa kuvia, koska se, joka katoaa muistista, pysyy valokuva -albumissa pitkään.Heidän kuviensa sydän paperille