Reseptikirja alkuperäinen lahja ruoanlaiton ystäville

Kuinka tehdä reseptikirja lahjaksi omin käsin

Tämä idea sopii juuri niille, jotka etsivät alkuperäistä ja ainutlaatuista lahjaa kulinaariasiantuntijalle. Usein kokit, jotka useimmiten haluavat tehdä tällaisen lahjan, ovat äitejä tai isoäitejä, jotka keräävät suosikkireseptinsä vanhaan muistikirjaan tai isään. Itse tehty reseptikirja on kaunopuheinen osoitus tunteistasi vastaanottajalle..

Joten mitä tarvitset reseptikirjan luomiseen omin käsin:

Joten mitä tarvitset reseptikirjan luomiseen omin käsin:

  • Kansiokansio.
  • Tekstiili. Tarvitset noin kaksi kertaa valitun kansion alueen.
  • Mouline.
  • Lusikka tai haarukka koristeluun.
  • Paksu paperi tai pahvi.

Aloitetaan askel askeleelta

Aloitetaan tasaamalla ruokailuvälineet. Riippuen valitsemastasi lusikasta tai haarukasta, sinun täytyy kääriä se pyyhkeeseen ja suoristaa se vasaralla. Lyö kevyesti, mutta tarpeeksi voimakkaasti tasaamaanksesi kaikki ruokailuvälineiden kaaret. Lusikan tai haarukan tulee olla täysin tasainen. Haarukan osalta voit lisätä koristeellisuutta käyttämällä pyöreitä pihtejä käärimään neilikat spiraaleihin.

Lusikan tai haarukan tulee olla täysin tasainen.

Nyt sinun on mitattava ja leikattava kangas. Sinun on leikattava kankaasta halutun kokoinen suorakulmio, eli kansion koon mukaan, 2,5 senttimetriä. Merkitse kansion kaikki kulmat sinulle sopivalla tavalla. Tärkeintä on, että muistiinpanosi ovat näkymättömiä. Keskittymällä merkintöihisi on helpompi säilyttää vaadittu sisennys.

Nyt sinun on mitattava ja leikattava kangas. Sinun on leikattava kankaasta haluamasi kokoinen suorakulmio, eli kansion koon mukaan

Kun kangas mitataan ja leikataan ja kulmamerkit asetetaan, on aika päättää suunnittelusta. Vaihtoehtoisesti voimme tarjota tee-se-itse-kuvion kirjontaa.

Vaihtoehtoisesti voimme tarjota kuvion kirjontaa

Malli siirretään kankaalle käyttämällä kopiokopiota tai vanhaa vanhentunutta tapaa lasilla ja kirkkaalla valaistuksella.

Malli siirretään kankaalle käyttämällä kopiokopiota tai vanhaa vanhentunutta tapaa lasilla ja kirkkaalla valaistuksella

Esimerkissä käytetään sanaa, mutta voit vapaasti valita mitä tahansa, applikointia tai jotain muuta makusi mukaan..

Esimerkissä käytetään sanaa, mutta voit vapaasti valita mitä tahansa, applikointia tai jotain muuta makusi mukaan.

Siirretty malli on kirjailtu kankaalle. Prosessissa voit käyttää eri värejä. Kontrastiset tai sujuvat siirtymät. Tai tee useita rivejä koristeellisia saumoja..

Tai tee useita rivejä koristeellisia saumoja.

Jos haluat lisätä sisustuksen monimutkaisuutta, voit käyttää ommelkonetta ja levittää siksak -sauman pystysuoraan kankaaseen useita saumoja. Aiemmin tehdyt merkit auttavat sinua navigoimaan viivojen järjestelyssä. Voit olla varma, että voit soveltaa kankaaseen joitain ohjeita, jotta saumat ovat tasaiset eivätkä heiluvat. Tämä on, jos et ole varma kyvyistäsi ja käytät kirjoituskoneita “sinua varten”.

Voit luottaa kankaaseen käyttämällä joitain ohjeita, jotta saumat ovat tasaiset eivätkä heiluvat.

Nyt on aika kiinnittää valmistetut ruokailuvälineet kankaaseen. Tämä voidaan tehdä liimalla tai ommella, tai voit yhdistää nämä menetelmät varmistaaksesi kiinnityksen..

Kun olet koristanut kannen, on aika kiinnittää se kansioon.

Kun olet koristanut kannen, on aika kiinnittää se kansioon. Aseta kansio kankaalle käyttämällä aiemmin tekemiäsi merkkejä. Kangas on taitettava ylös ja liimattu selkä- ja alaosassa. Kankaan kulmissa on tehtävä leikkaukset latinalaisen kirjaimen V muotoon. Sen jälkeen kangas on asetettava liimalle. Tämä on tehtävä erittäin huolellisesti, huolehdi jännityksestä. Kangas ei saa olla liian venytetty eikä symmetrinen, mutta se ei saa taipua..

Kangas ei saa olla liian venytetty eikä symmetrinen, mutta se ei saa taipua.

Leikkaa paksuista paperista tai pahvista kaksi suorakulmioita. Niiden tärkein vaatimus on, että ne ovat hieman pienempiä kuin kansion seinät eivätkä mene sidontaan, muuten kansio suljetaan vaivalla, ja mikä vielä pahempaa, itse pahvi irtoaa tai repeytyy. Mutta pahvilaatikoiden koon tulisi olla suurempi kuin kääritty kangas.

Vaihtoehtoisesti sisemmät neliöt voidaan myös kääriä kankaaseen ja liimata

Kun olet mitannut ja leikannut kaksi identtistä suorakulmiota, ne on liimata kansion seiniin. Kiinnitä erityistä huomiota kulmien liimaamiseen.

Kun olet mitannut ja leikannut kaksi identtistä suorakulmiota, ne on liimata kansion seiniin

Vaihtoehtoisesti sisemmät neliöt voidaan myös kääriä kankaaseen ja liimata. Lisäksi tämä kangas voidaan myös kirjailla.

Voit odottaa, kunnes se kuivuu kokonaan, ja lahjoittaa mestariteoksesi

Voit odottaa, kunnes se kuivuu kokonaan, ja lahjoittaa mestariteoksesi.

Kukaan reseptien keräämisen fani ei jää välinpitämättömäksi saatuaan niin söpön pienen lahjan.

Kukaan reseptien keräämisen fani ei jää välinpitämättömäksi saatuaan niin söpön pienen lahjan..