Käsityöt palloista omin käsin. Vaiheittaiset ohjeet, valokuva

Kuinka tehdä muotoja palloista. Valokuva vaihe vaiheelta ja kuvaus

Ilmapallot tekevät jokaisesta juhlatilaisuudesta unohtumattoman, joten viime aikoina eläinten tai kasvien hahmojen muotoiset ilmapallot ovat alkaneet olla kysyttyjä. Nyt voit yllättää rakkaasi kukkakimppulla ilmapalloista tai suurella sarjakuvahahmolla. Tehdäkseen alkuperäisiä käsitöitä palloista, ei tarvitse olla erityisiä taitoja, riittää seurata vaiheittaisia ​​ohjeita ja toistaa kaikki vaiheet valokuvan avulla.

Ilmapallojen tyypit

  1. Lateksi. Nämä ovat joitain yleisimpiä ilmapalloja, joita käytetään ilmailumuotoilussa. Niiden pinta voi olla matta, kiiltävä, kullan tai hopean kiilto..
  2. Milar tai folio. Tällaisissa ilmapalloissa helium säilyy pisimpään, jopa 3 viikkoa. Kalvopallo -käsityöt ovat vahvempia ja kestävämpiä.
  3. Muovipallot on valmistettu erityisestä hypoallergeenisesta materiaalista, ja suunnittelijat käyttävät niitä laajalti sisustukseen.

Jos päätät tehdä kukan tai eläimen, tarvitset tavallisia lateksipalloja. Ne voivat olla erikokoisia ja -muotoisia, joten valitse ne oman ideasi perusteella..

Kuinka tehdä koira ilmapallosta omin käsin

Ota pitkä lateksipallo. Vedä kärkeä hieman ennen sen täyttämistä. Nämä ilmapallot täytetään pumpulla, koska ne ovat melko tiukkoja. Jos haluat mallintaa ilmapallokoiran, älä täytä sitä täysin. Kun käännät hahmoa, ilma tulee jakaa tasaisesti pallon päälle, jos tilaa ei ole, veneesi vain räjähtää.

Ota pitkä lateksipallo. Vedä kärkeä hieman ennen sen täyttämistä. Nämä ilmapallot täytetään pumpulla, koska ne ovat melko tiukkoja. Jos haluat mallintaa ilmapallokoiran, älä täytä sitä täysin. Kun käännät hahmoa, ilma tulee jakaa tasaisesti pallon päälle, jos tilaa ei ole, veneesi yksinkertaisesti räjähtää.

Aloita pallon rullaaminen alusta. Käännä kolme kertaa, niin saat kolme makkaraa. Nyt sinun on tehtävä niistä koiran kasvot. Kierrä tätä varten yksi “makkaroista”. Sitten sinun täytyy kiertää palloa kahdesti muodostaaksesi koiran tassut..

Aloita pallon rullaaminen alusta. Käännä kolme kertaa, niin saat kolme makkaraa. Nyt sinun on tehtävä niistä koiran kasvot. Kierrä tätä varten yksi

Tee makkara vartalolle ja sitten vielä kaksi toiselle tassuparille. Jää vain tehdä poninhäntä ja koira on valmis. Ilmapalloista valmistettu koira aiheuttaa lapsellesi paljon innostuneita tunteita ja on hyvä vaihtoehto ostetuille leluille..

Tee makkara vartalolle ja sitten vielä kaksi toiselle tassuparille. Jää vain tehdä poninhäntä ja koira on valmis. Ilmapalloista valmistettu koira aiheuttaa lapsellesi paljon innostuneita tunteita ja on hyvä vaihtoehto ostetuille leluille.

DIY ilmapallo norsu

Jos haluat tehdä norsun, tarvitset myös pitkän ilmapallon. Tee kolme kierrosta, jotta saat samat “makkarat”. Tee norsusta hieman leveämpi. Tämän jälkeen taivuta toinen “makkara” puoliksi ja kierrä. Saat yhden norsun korvan. Tee samalla tavalla toinen norsun korva.

Jos haluat tehdä norsun, tarvitset myös pitkän ilmapallon. Tee kolme kierrosta, jotta saat samat

Sen jälkeen sinun on muodostettava pieni pää ja sitten kaksi etujalkaa..

Tee norsun vartalo ja kaksi muuta jalkaa. Jäljellä on vain pienen hännän tekeminen ja norsu on valmis. Taivuta runkoa ja esittele veneet jollekin, jota haluat piristää.

Kuinka tehdä mustekala pitkistä palloista

Jos pidät suurista käsitöistä, kokeile tehdä mustekala. Tätä varten tarvitset useita erivärisiä palloja. Ota yksi keskikokoinen pyöreä pallo, joka toimii mustekalan vartalona. Sinun on kiinnitettävä siihen kaksi pientä – nämä ovat silmät. Ne voidaan koristaa huopakynällä tai tavallisella paperilla..

Jos pidät suurista käsitöistä, kokeile tehdä mustekala. Tätä varten tarvitset useita erivärisiä palloja. Ota yksi keskikokoinen pyöreä pallo, joka toimii mustekalan vartalona. Sinun on kiinnitettävä siihen kaksi pientä - nämä ovat silmät. Ne voidaan koristaa huopakynällä tai tavallisella paperilla.

Jäljellä on kiinnittää lonkerot pitkistä palloista ja mustekala on valmis. Tätä venettä voidaan käyttää sisustuksen sisustamiseen merelliseen tyyliin..

Jäljellä on kiinnittää lonkerot pitkistä palloista ja mustekala on valmis. Tätä venettä voidaan käyttää sisustuksen sisustamiseen merelliseen tyyliin.

Ilmapallo kirahvi

Voit tehdä palloista erilaisia ​​eläimiä, jopa kirahvin. Tätä varten sinun on kierrettävä sitä kahdesti, jotta saat kirahvin pään ja korvat. Tee sitten pitkä kaula.

Voit tehdä palloista erilaisia ​​eläimiä, jopa kirahvin. Tätä varten sinun on kierrettävä sitä kahdesti, jotta saat kirahvin pään ja korvat. Tee sitten pitkä kaula.

Jäljellä on vielä kaksi etujalkaa, pidempi vartalo, kaksi takajalkaa ja häntä. Kirahvi on valmis.

Vaiheittaiset ohjeet ovat erinomainen materiaali, jolla on helppo oppia tekemään erilaisia ​​käsitöitä palloista omin käsin. Näytä mielikuvituksesi ja vietä mielenkiintoista vapaa -aikaa. Kun olet oppinut yksinkertaisen pallomallinnuksen, voit siirtyä monimutkaisempiin muotoihin. Aerodesign on muodikas trendi, joka voi muuttua harrastuksesta lisätulonlähteeksi.