Blomster på balkongen

Blomster på balkongen

Byliv og arkitektur gir ikke alltid alle muligheten til å lage en vakker blomsterhage slik sjelen ønsker. Og tilstedeværelsen av balkonger lyser opp i dette øyeblikket, og gir eierne et unikt utseende og en fantastisk aroma. En vakker blomst vil dekorere enhver balkong, og det er ikke nødvendig å dyrke den selv. Du må imidlertid kjenne til funksjonene til noen typer blomster, deres plassering seg imellom, slik at balkonghagen ikke bare gleder deg. I et så vanskelig arbeid vil blomsterbutikker være en god hjelp..

Med vårens begynnelse ser mer og mer varme og lys inn i vinduene. Og mange innendørs planter vil gjerne nyte den friske luften på balkongen. Hvis du er eiere av begonier eller fuchsier, må du ta i betraktning at de foretrekker litt mørkfarging på de sørlige balkongene. Hvis dette ikke blir ivaretatt, vil disse blomstene ikke kunne glede seg med blomstringen eller til og med dø. Overraskende er det at hageblomster lykkeligere tar bolig på solfylte balkonger..

Disse inkluderer: agapanthus, morning glory, purslane, phlox, dimorphoteka, doronteanthus, godetia, tusenfryd, søte erter, asters, petunia, lobelia, mignonette, bratsj, georginer, pelargonium, godetia, nasturtium, canna, zinnia, cobea, duftende. Bratsj, evigblomstrende begonia, tusenfryd – disse blomstene vil glede deg over tidlig blomstring på balkongen din. Astra, kobea, petunia, gatsania, steinklyder vil kunne dekorere verden med sitt mangfold til helt frost og snø.

Og det viktigste problemet for enhver produsent er utkast.

Nasturtium vil vakkert dekorere ikke bare med farge, men også med blader til frostene til eierne av skyggelagte balkonger. På balkongen på nordsiden vil bare skyggefulle innendørs planter føle seg bra, resten vil bare forverres og all din kjærlighet til dem vil falme sammen med bladene. En tusenfryd og en bratsj vil dekorere de mest ubelyste balkongene. Mindre formørkede vil dekorere med sitt blomstrende ageratum, begonier, bratsj, calceolaria, mignonette, lobelia, fuchsia, petunia, mignonette, pelargonium, ringblomster. Deres unike aroma og fargestyrke vil varme minner under lange vinterkvelder..

Og det viktigste problemet for enhver produsent er utkast. Med innglassede balkonger er dette ikke så vesentlig i forhold til åpne. De sterkeste trekkene skader blomster i høyere etasjer. Det er med dette at steinkulturer, tusenfryd, begonia, gatsania og også ringblomster plantes oftere i de siste etasjene i høyhus-men bare fra lavvoksende varianter, for ikke å skade de vakre blomsterstandene og forhindre blomstene fra å gå under.

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot kompatibiliteten mellom nyanser og grunnfarger. Et stort utvalg av fargeoverganger kan påvirke den generelle oppfatningen av balkongen negativt. Det er bedre å velge to eller tre forskjellige farger for en balkong og komplementere den med halvtoner i et enkelt bilde. Balkongen bør vurderes både fra innsiden og utsiden for å oppnå harmoni. Blomster på balkongen godkjenner en kvinne for rollen som en mild, omsorgsfull og fantastisk vertinne.