Fine gaver fra satengbånd med egne hender 8. mars til herlige damer

hvordan lage en gave fra satengbånd 8. mars

8. mars er en fantastisk høytid for kvinner. På denne dagen blomstrer hver kvinne på sin egen måte og blir enda vakrere. Denne dagen kan selvfølgelig ikke klare seg uten gaver. Det rettferdige kjønnet presenteres med blomster og andre flotte kvinnelige gaver. Det er verdt å merke seg at det i dag er veldig fasjonabelt å gi gaver som ble laget for hånd. Innen 8. mars kan du lage mange gaver med egne hender. Men i denne publikasjonen vil vi fortelle deg hva slags gave du skal lage den 8. mars fra satengbånd med egne hender.

Hvordan lage en vakker gave fra satengbånd

Nummer 8.

Alle menn, uten unntak, tenker på en original gave til damer på en vårferie. Men hvorfor rase hjernen din når du ved hjelp av oppfinnsomhet og noen materialer kan lage noe vakkert. For å lage en gave trenger du kanskje:

 • Krystalllim og papp,
 • Satengbånd,
 • Ulike elementer for dekorasjon: knapper, rhinestones og perler.

Framgang:

 1. Først av alt, på datamaskinen din i WORD -programmet, lag et mønster for tallet 8.
 2. Skriv ut og overfør tegningen til papp.
 3. Det er også verdt å kutte ut tallet 8 fra papp..
 4. Lim deretter den ferdige pappmalen med satengteip. Du må pakke inn figuren som følger. Tapens hjørne er belagt med lim. Tapen vikles rundt figuren i en spiral. Du kan lime den med en eller to bånd. I dette tilfellet kan båndene ha forskjellige farger..
 5. Ferdige åttende må pyntes. Og her brukes som regel en persons personlige fantasi. For eksempel kan rhinestones limes til tallet 8, eller buer, som også vil være laget av satengbånd..

gaver 8. mars fra satengbånd

Bånd av satengbånd.

Et stort antall gaver til damer kan lages av vakre satengbånd. Den neste vakre gaven er et bauble armbånd. For å veve armbåndet trenger du et par bånd. Samtidig er det å ta bånd verdt den bredden som er praktisk for deg. Det anbefales å bruke bånd i kontrastfarge i arbeidet ditt. I dette tilfellet bør disse fargene kombineres med hell..

På en lapp! Lengden på båndene må være minst en meter stor.

Så, for å veve et armbånd fra bånd, må du sette to bånd det ene oppå det andre. Lag en knute nærmere kanten. Det skal ende med en sløyfe. Båndene er armbåndets kropp. På hvert bånd er det verdt å lage en løkke, hvis diameter vil være 10 cm. Det ene båndet skal sløyfes gjennom det andre. Deretter strammes løkken.

Denne prosessen bør utføres en om gangen. Den fortsetter til kulen når den lengden du trenger..gaver fra satengbånd 8. mars

Hårbånd laget av bånd.

I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan du lager en gave fra satengbånd 8. mars. Et pannebånd for en kvinne er det riktige. Og det er fullt mulig å lage det selv. For å lage det, bør du forberede:

hvordan lage en gave fra satengbånd 8. mars

 • plastramme,
 • vakre satengbånd,
 • lim,
 • nåler og tråder,
 • saks, lighter og bomullspute.

Framgang:

 1. Først og fremst er plastrammen pakket med et satengbånd. I arbeidet smøres endene på båndene med lim, og under arbeidet er det verdt å hemme båndet.
 2. Begynn deretter å lage blomsteroppsettet. I dette tilfellet må et stykke med en lengde på 20 centimeter kuttes av båndet. Bøy tapen på den ene siden. På den annen side bør enden av båndet falle under den første brettede enden av båndet.
 3. Etter det, med en vanlig linje, må du gå langs alle kantene på båndet. Trekk av sømmen og snu plagget til den andre siden.
 4. Nå har du en knopp. For at det skal se komplett ut, må du lage et lite element – en støvdrager. Den festes deretter ved hjelp av en tråd og nåler inne i knoppen. Tråden må festes.
 5. For felgen anbefales det å lage flere slike knopper og først deretter sy dem til felgen.

Pute i et vakkert putetrekk.

Gaver fra satengbånd 8. mars kan ikke bare være vakre, men også praktiske. For eksempel vil en vakker pute i det indre av hjemmet ditt alltid se bra ut. For å lage en slik pute trenger du selve puten, som du kan kjøpe i en spesialbutikk. Du trenger også bånd i forskjellige farger og forskjellige størrelser..

For arbeid kan det hende du trenger en arbeidsflate. Finn i dette tilfellet litt skumgummi. For å lage et putetrekk trenger du et stoff som vil tjene som fôr. Dette stoffet skal legges på toppen av skummet du skal jobbe med..gjør-det-selv-gave 8. mars fra satengbånd

Framgang: 

 1. Først dannes en vertikal topp. Satengbånd legges vertikalt og et mønster dannes av dem. I dette tilfellet må hver rad festes med en pinne eller nål..
 2. Bare flate belter brukes i arbeidet. Derfor må de strykes på forhånd..
 3. Hvis du er ferdig med vertikale bånd, kan du begynne å veve dem med bånd som skal legges horisontalt. Som et resultat vil du lage et sjakkmønster..
 4. Form størrelsen på putetrekket mens du vever båndene. Alle radene må være fikset. Ekstra bånd kan alltid klippes.
 5. Nå må det ferdige mønsteret av bånd sys til fôrstoffet..
 6. Sy båndene bak.

gaver fra satengbånd 8. marsgaver fra satengbånd 8. marsgjør-det-selv-gave 8. mars fra satengbåndgjør-det-selv-gave 8. mars fra satengbånd

Nyttig kurv.

Den neste kurven vil ikke være vanskelig å lage med egne hender. Dessuten vil opprettelsen kreve hendige materialer, som hver husmor sannsynligvis har hjemme..

gjør-det-selv-gave for 8. mars fra satengbånd

Framgang: 

 1. Så ta en krukke. Beholderen kan være av absolutt hvilken som helst størrelse. Du trenger også tape og spiker..
 2. Tegn linjer på glasset. Dette lar deg legge satengbåndet rett. Da er det verdt å varme hver nellik over en gassbrenner. Samtidig er det nødvendig å varme opp ganske mye. Nellikene skal gå ganske mye i glasset. Sett inn feddedataene i glasset. Dette kan gjøres nedenfra og ovenfra..
 3. Da er det verdt å sette tapen på spikeren og gjøre et par svinger rundt den. Senk deretter tapen til den øverste spikeren, som ligger overfor.
 4. Pakk neste spiker og brett ut båndene. Krukken skal ikke vise seg gjennom. Derfor er det nødvendig å dekorere hele overflaten av boksen..
 5. Begynn nå å lage håndtaket for kurven. Det kan dekoreres på absolutt hvilken som helst måte. For eksempel kan du knytte håndtaket med bånd ved hjelp av en krok. Bruk et trådstang til å lage et håndtak.
 6. Skjul alle nyansene. For å gjøre dette, lim et annet tape horisontalt..
 7. På toppen av kurven kan du legge frukt eller hjemmelagde roser, som også ble laget av satengbånd..

gjør-det-selv-gave for 8. mars fra satengbåndgjør-det-selv-gave 8. mars fra satengbåndgjør-det-selv-gave 8. mars fra satengbåndgjør-det-selv-gave 8. mars fra satengbånd

Endelig

Det er veldig hyggelig å få gaver. Og gaver som ble opprettet uavhengig kan glede alle dobbelt. Vi håper at nå kan du lære å lage gaver for 8. mars fra satengbånd. Velg gjerne ideen du liker og lag den selv.