Gjør-det-selv-panel med høstløv

Panel fra høstløv. Håndverk av naturlig materiale

Interiør er en morsom aktivitet, spesielt hvis du vet hvordan du gjør noe med egne hender. Veggpanelet blir en ekte dekorasjon av stuen, kjøkkenet eller soverommet. Avhengig av årstiden kan du endre emnet for maleriet ditt. I denne artikkelen vil du lære, hvordan lage et panel av blader på høstens tema.

Materialer:

– blader av forskjellige trær;

– folie;

– spraymaling;

– grunnlaget for panelet laget av sponplater eller lerret strukket over rammen;

– lim.

Panel fra høstløv, trinnvis mesterklasse

Samle fallne blader utenfor og fjern smuss og støv. Etter det, tørk dem godt av fuktighet med en serviett. Forbered basen for panelet og fest bladene til den. Tenk umiddelbart på hvordan komposisjonen din skal se ut.

Etter det må du lime overflaten på basen, så vel som bladene. Du må lime bladene med forsiden til panelet slik at venene er på toppen, og håndverket kan få en lettelse tekstur.

Etter det må du lime overflaten på basen, så vel som bladene. Du må lime bladene med forsiden til panelet slik at venene er på toppen, og håndverket kan gis en lettelsestekstur.

Les også: Autumn Leaves Appliques. Bilde

Lim nå bladene igjen med lim og fest folien. Skjær et stort stykke folie på forhånd for å dekke hele basen. Dekorer folien vakkert slik at den sitter tett mot trebunnen.

Lim nå bladene igjen med lim og fest folien. Skjær et stort stykke folie på forhånd for å dekke hele basen. Dekorer folien vakkert slik at den sitter tett mot trebunnen.

Ta svart maling i en sprayboks og påfør på folien. Etter at malingen har tørket, kan du begynne å lage nyanser. For å gjøre dette, begynn å slette malingen med en skrape. Prøv å ikke skade selve folien, men ikke bekymre deg for mye, du kan fikse alt med en svart tusj eller tusj. Gjør-det-selv høstpanelet er klart.

Ta svart maling i en sprayboks og påfør på folien. Etter at malingen har tørket, kan du begynne å lage nyanser. For å gjøre dette, begynn å slette malingen med en skrape. Prøv å ikke skade selve folien, men ikke bekymre deg for mye, du kan fikse alt med en svart tusj eller tusj. Høstpanelet med egne hender er klart.

Se et bilde av et bladblad:

veggdekor med høstløv

panel av blader

idé til et høstpanel

Et høstbladpanel vil harmonisk smelte inn i ethvert interiør og bli en original gave til sine kjære. Etter samme prinsipp kan du prøve å lage et vinterpanel ved hjelp av juletrenåler. Med egne hender lager moderne nålekvinner ekte mesterverk, og hvorfor er du verre? Eksperimenter, og du vil også få vakre håndlagde dekorartikler.