Enkelt DIY -håndverk for nyttår

Origami

Vil du bruke fritiden din interessant på vinterkveldene? Prøv å lage originale dekorartikler med egne hender og dekorere interiøret i rommet ditt. For å fullføre enkle håndverk trenger du ikke ha noen spesifikke ferdigheter, bare ta papir, lim og saks. I denne artikkelen lærer du hvordan du kutter ut omfangsrike snøfnugg og lager en snømann av papir..

Skjær ut snøfnugg på et par minutter

For å lage et snøfnugg, ikke ta for tykt papir, da det vil være vanskelig å kutte vakre mønstre. Ideell for servietter, silkepapir eller vanlige A4 -ark. Skjær de tilberedte arkene i firkanter av hvilken som helst form. Brett deretter arket i to og igjen i to. Den andre gangen vi bretter firkanten for å skissere foldelinjen som hjørnene skal bøyes til.

For å lage et snøfnugg, ikke ta for tykt papir, da det vil være vanskelig å kutte vakre mønstre. Ideell for servietter, silkepapir eller vanlige A4 -ark.

Du må bøye det øvre hjørnet som vist på bildet. Du bør få en veldig uvanlig figur. På samme måte bretter du hjørnet på den andre siden av arket..

Du må bøye det øvre hjørnet som vist på bildet. Du bør få en veldig uvanlig figur. Brett et hjørne på den andre siden av arket på samme måte.

Den resulterende trekanten må brettes i to og deretter kuttes “halene”. På denne måten er det lett å få et perfekt flatt emne for å kutte et snøfnugg. Du kan prøve å brette arket på en annen måte..

Den resulterende trekanten må brettes i to og deretter kuttes

Les også: Snøfnugg – DIY papirballerinaer

Bli kreativ nå og tegn blyantmønstre på trekanten. Du trenger bare å kutte langs konturen og rette opp snøfnugg..

Du kan prøve å kutte ut omfangsrike snøfnugg ikke fra trekanter, men fra sirkler, som er enkle å tegne på papir ved hjelp av et kompass..

Du kan prøve å kutte ut omfangsrike snøfnugg ikke fra trekanter, men fra sirkler, som er enkle å tegne på papir ved hjelp av et kompass.Å lage snøfnugg fra en sirkel

Brett sirkelen i to og deretter i to igjen. Jo flere ganger du bretter deg, desto mer delikat vil snøfnugget vise seg, slik at du kan eksperimentere.

For å lage snøfnugg med skarpe kanter må du endre bunnen av sirkelsektoren..

For å lage snøfnugg med skarpe kanter må du endre bunnen av sirkelsektoren.

Det er ikke nødvendig å komme med komplekse mønstre, som da ikke kan kuttes med vanlig saks. Hvis du vil lage et snøfnugg på noen få minutter, er det bare å følge de vanlige snittene..

Det er ikke nødvendig å komme med komplekse mønstre, som da ikke kan kuttes med vanlig saks. Hvis du vil lage et snøfnugg på noen få minutter, er det bare å gjøre vanlige kutt.DIY -håndverk for nyttår 2016 enkelt

Når du retter ut snøfnugg, må hvert snitt bøyes slik at snøfnugget viser seg å være omfangsrikt..

Her er alternativene for hvordan du gjør kutt på arbeidsstykket, slik at du får et originalt snøfnugg..

du kan prøve å kutte et snøfnugg i henhold til dette mønsteretVolumetrisk snøfnugg

Her er en annen måte å lage sporene til å lage det originale snøfnugget.

Hvordan lage en snømann av papir

Det er veldig enkelt å lage en snømann av papir. For å gjøre dette må du tegne en sirkel med en diameter på 15 cm og kutte ut 1/3 av denne sirkelen fra albumarket. Hvis du vil lage et stort håndverk, kan du øke diameteren på sirkelen.

I den sentrale delen av den resulterende kjeglen tegner du en snømann ansikt..

I den sentrale delen av den resulterende kjeglen tegner du en snømann ansikt.

Klipp ut et rektangel av farget papir med sider på 4 og 9 cm. Fra det må du lage en snømannshue. Klipp randen til hatten fra et annet stykke papir. Sirkelens diameter vil være 7 cm, for å tegne den sentrale sirkelen, sirkel sylinderen som ble oppnådd tidligere.

Klipp ut et rektangel av farget papir med sider på 4 og 9 cm. Fra det må du lage en snømannshue.

Lag en blank for nesen av oransje farget papir..

Lag et tomt for nesen av oransje farget papir.

For å kle en snømann, klipp ut votter og et skjerf fra fargede blader.

For å kle en snømann, klipp ut votter og et skjerf fra fargede blader.

Det gjenstår bare å lime alle detaljene, og snømannen din er klar.

Det gjenstår bare å lime alle detaljene, og snømannen din er klar.Snømann i papir

Hvis du vil gjøre vinterhåndverk, det er ikke nødvendig å bruke mye tid og penger. Du kan legge til en vinterstemning i det indre av ditt barns rom ved å dekorere det med papirprodukter. Med egne hender, selv fra vanlige materialer, er det enkelt å lage vakre suvenirer og dekorartikler.