Håndverk fra kastanjer for barn

Håndverk fra kastanjer med egne hender på temaet høst til skole. Bilde

Barnet arbeider med håndverk og blir kjent med naturen, lærer å skille mellom frukt og trær og utvikler fantasi. Å lage kastanjehåndverk med egne hender på temaet høst til skole er et interessant kreativt felles prosjekt som er interessant ikke bare for et barn, men også for foreldre. Støtt den lille oppfinneren, hjelp ham med å realisere fantasiene og interessante ideene. Gutten vil forstå hvor interessant det er å leke med mor og far, og håndverk i lang tid vil minne om de gledelige minuttene vi tilbrakte sammen.

Nyttig artikkel: Easy Acorn Crafts

Hva håndverk kan gjøres fra kastanjer til skolen

Høsthåndverk – stikkende pinnsvin

La oss lage kroppen til en pinnsvin av brun kastanje. Innvendig kan du lime plasticine for tetthet, eller du kan bare bruke en hel kastanje. Vi tar plasticine (brun eller oransje) og lager et pinnsvin ansikt. Vanligvis er ansiktet litt avlangt, og nesen er tett nese, så vi bøyer det litt opp.

La oss lage kroppen til en pinnsvin av brun kastanje. Innvendig kan du lime plasticine for tetthet, eller du kan bare bruke en hel kastanje.

Vi lager øynene til perlen. For å gjøre dette tar vi hvit plasticine og stikker svarte perler opp. La oss ikke glemme den blide, nysgjerrige nesen. Vår morsomme håndverkskastanje -pinnsvin er klar, og barnet kan ta det med på skolen.

Kastanje larve – en original idé for et høstfartøy

Du kan lage hvilken som helst lengde på farkosten ved å lime et hvilket som helst antall kastanjer med plasticine. Fra fyrstikker eller tannpirkere vil vi lage “horn” for å lage larver. Vi blinder snuten av plasticine eller tegner med tusj. Og la oss ikke glemme hestehale.

Du kan lage hvilken som helst lengde på farkosten ved å lime et hvilket som helst antall kastanjer med plasticine. Vi skal lage Fotohåndverk av en larve fra kastanjer

Mirakel – et tre – et enkelt høsthåndverk

For å lage et så spektakulært tre trenger du flere runde gjenstander, for eksempel tennisballer. Vi fikser kastanjene på dem for å få en luftig krone. For større skjønnhet dekorerer vi høsttræret vårt med tørre blader, kvister og blomster som finnes i skogen. Vi legger all innredningen på en kvist som er funnet i skogen eller laget av wire. Kastanjer kan belegges med neglelakk for en spesiell effekt.

For å lage et så spektakulært tre trenger du flere runde gjenstander, for eksempel tennisballer. HFoto av topiary fra kastanjer

Håndverksmann fra kastanjer

La barnet drømme og blinde seg. Du trenger kastanjer, plasticine og tannpirkere. Denne testen vil hjelpe deg å forstå hvilke følelser barnet opplever. I tillegg, for å finne ut hvordan han oppfatter kjære som deltar i livet hans, bør du be ham blinde pappa og mor. Du vil få en vennlig og fantastisk “kastanje” familie.

La barnet drømme og blinde seg. Du trenger kastanjer, plasticine og tannpirkere. Denne testen vil hjelpe deg å forstå hvilke følelser barnet opplever.

Se også et bilde av DIY kastanjer

Håndverk fra kastanjer gjør det selv på temaet høst til skole kan være ganske lyst og variert, fordi alt avhenger av fantasien din. Tilbring fritiden med barn på en morsom og interessant måte, og lag forskjellige produkter av naturlige materialer.

Håndverk fra kastanjer med egne hender på temaet høst til skole kan være ganske lyst og variertFotoideer for høsthåndverk fra kastanjer