Hvilke håndverk å lage av kaffebønner

kaffebønner diy

Kaffeelskere elsker å lage håndverk av kaffebønner. Faktisk ser håndverk laget av kaffebønner veldig interessant og fabelaktig ut. Og du vil beundre disse småtingene lenge. Vel, hva er du interessert i slikt håndverk? Sjekk deretter innlegget vårt, som gir deg de mest fantastiske ideene for håndverk av kaffebønner..

Enkelt håndverk laget av kaffebønner

I denne publikasjonen vil vi tilby informasjon for de håndverkskvinnene som nettopp har begynt å mestre denne teknikken. Vi foreslår å lage håndverk av kaffebønner ved hjelp av andre materialer..

Kopp kaffe fra bønner ved sekking.

Denne kaffekannen du lager med egne hender vil gjøre kjøkkenet ditt vakkert. Og for å lage et slikt mini-mesterverk, må du forberede:

 • et ark papp (størrelse 33 cm x 24 cm);
 • et stykke burlap;
 • lim;
 • stjerneanis og kaffebønner.

SAMSUNG CAMERA BILDER

Framgang:

 1. Først er det verdt å kutte ut et rektangel fra burlap, som vil være et par centimeter større enn papparket. Burlap er gjemt opp og limt på baksiden av papp. For å få håndverket til å se pent ut, strykes burlap med et strykejern før arbeidet..
 2. Når du har limt basen til burlap, bør du vente til den tørker..
 3. Nå er det verdt å tegne en bilderamme fra kaffe. For å få rammen må du måle 2 cm fra kanten av bildet på alle sider. Først bruker vi en enkel blyant og tegner linjer med den..
 4. Hvis du tegnet linjer, tegner du en kopp og tallerken i midten av burlap. Dessuten kan størrelsen på koppen være etter eget skjønn.
 5. Hvis skissen er klar, limer vi gradvis over bildet med kaffebønner. Først må du lime over koppen og fatet..
 6. Når koppen er limt inn, fortsetter du med å lime inn rammen.
 7. Hvis håndverket er klart, kan du dekorere det med stjerneanis. Fest den i hjørnet av håndverket ditt.

kaffe håndverklage kaffebønner trinn for trinnDIY håndverk av kaffebønner trinn for trinnDIY kaffe håndverkhva håndverk å lage av kaffebønner

Kaffebønneklokke.

Hvis du liker å dekorere hjemmet ditt med forskjellige designerhåndverk, vil du sikkert like dette originale urhåndverket. Og nå vil vi vise deg mk -håndverk fra kaffebønner.

 1. Så på tykk papp limer vi kaffekorn på en sirkulær måte. Vi bruker lim til dette formålet.
 2. Så snart kornene er tørre, lag et hull, sett inn piler der og fest tall. For dette formålet trenger du også lim..

mk fra håndverk av kaffebønner

Råd! For å få håndverket ditt til å se originalt ut. Lag tallene til klokken selv. Bruk tykk papp til dette. Mal den gylden og bruk tall på toppen..

Et annet alternativ for en kreativ klokke som kan ta sin rettmessige plass på kjøkkenet ditt.

kaffebønner diy

Og en klokke til. Dette alternativet ser allerede penere ut..

kaffebønner diy

Morsomme hester.

I dette innlegget kan du finne alle kaffebønnehåndverkene som lages trinnvis.

Det neste håndverket ser veldig interessant ut. Som grunnlag brukes slitesterk papp i form av hestefigurer. Korn limes på toppen av papp, hvoretter ansiktsegenskaper, trådben limes til hestene.

Råd! I dette håndverket er øyne, munn og nese laget av polymerleire.

håndverk av kaffebønne

Fotoramme laget av kaffebønner.

Ta de mest minneverdige øyeblikkene dine i bilder. Og behold bildene dine i interessante fotorammer. Og dekorér fotorammen med kaffebønner. Denne fotorammen vil gjøre interiøret i hjemmet ditt vakrere og mer interessant. Bare lim kaffebønnene til fotorammen, og avslutt hele håndverket med lakk. Du kan også bruke perler til å dekorere rammen..

lage håndverk kaffebønner

Endelig

I denne publikasjonen har vi bare gitt en del av håndverket fra kaffebønner som du kan lage med egne hender. Vi håper at opprettelsen av slike håndverk vil kunne gi deg et godt humør og maksimal positive følelser. Ikke glem at håndverk laget av kaffebønner kan dekorere interiøret i hjemmet ditt og gjøre det veldig vakkert..