Carving fra grønnsaker og frukt, trinnvis bilde for nybegynnere

Blomster, svane, frukt og grønnsakspynt. Trinn for trinn med fotoskjæring

Carving er kunsten å kunstnerisk kutte grønnsaker og frukt som alle kan lære. En vakkert dekorert tallerken vil glede voksne og barn, og vil også se spektakulær ut på et festlig bord. Dekorasjoner kan forvandle selv den mest vanlige retten, markere bordtemaet og kokkens kunstneriske smak. Herre carving fra grønnsaker og frukt ved hjelp av et trinnvis bilde for nybegynnere.

Hvordan lage en gulrotblomst. Trinnvis bilde

Blomster er den vanligste dekorasjonen som passer til enhver rett. Du trenger en gulrot og en spesiell utskjæringskniv. Skjær først gulroten i flere biter. Det vil være mer praktisk for nybegynnere å jobbe med en bred del. Nå må du gi gulroten en femkantet form ved å kutte av de avrundede kantene..

Skjær først gulroten i flere biter. Det vil være mer praktisk for nybegynnere å jobbe med en bred del. Nå må du gi gulroten en femkantet form ved å kutte av de avrundede kantene.

Etter det gjør du kutt på hver side, men ikke kutt helt av. Du bør ha kronblad. Lag deretter kutt i et rutemønster, men kutt av hjørnene i stedet for de flate sidene. Bruk saks for å skjerpe hvert kronblad. Antall kronblad avhenger av tykkelsen på gulroten. Skjær kjernen litt, og lag deretter stammer. Flere av disse liljene vil dekorere en stor tallerken med en kjøtt- eller grønnsaksrett..

Antall kronblad avhenger av tykkelsen på gulroten. Skjær kjernen litt, og lag deretter støvdragere. Flere av disse liljene vil dekorere en stor tallerken med en kjøtt- eller grønnsaksrett.Gulrot og reddik liljer

Carving for nybegynnere – krysantemum

Selv om det er ganske enkelt å kutte blomster fra løk, tør ikke alle å gå inn i en “tårekamp” med denne grønnsaken. Løkrysantemum er ideelle for å dekorere salater som Olivier eller sild under en pels.

Selv om det er ganske enkelt å kutte blomster fra løk, tør ikke alle å gå inn i en

Skrell skallet av den lille, runde løken, og klipp deretter toppen og bunnen for å holde blomsten fast. Bruk en skarp kniv til å kutte løken i to, men ikke helt. Så igjen i halvparten. Dermed må du kutte løken i et stort antall deler. Kuttene skal være dype nok, samtidig som du sørger for at blomsten ikke faller helt sammen.

Legg den kuttede løken i en bolle med kaldt vann og la den stå helt oppløst. Hvis den blomstrende løken dyppes i betesaft, vil den få farge og bli enda mer lik en ekte krysantemum. Vil du male pæren i andre farger? Prøv å bruke matfargestoffer.

Agurkteppe – trinnvis bilde

Hvis du vil dekorere tallerkenen din helt, kan du prøve å lage et enkelt agurketeppe. For å gjøre dette må du kutte agurken i tynne strimler av like lengde. Brett deretter strimlene vertikalt i en rad. Mengden avhenger av ønsket størrelse på teppet ditt. Deretter vever du andre strimler horisontalt som en kurv..

Brett deretter strimlene vertikalt i en rad. Mengden avhenger av ønsket størrelse på teppet ditt. Vev deretter de andre strimlene horisontalt på en kurvlignende måte.

Teppet kan lages av agurkskiver eller skall. Etter et lignende prinsipp kan du lage tepper av andre grønnsaker, alt avhenger av fantasien din. Det gjenstår å sette forretten på agurkematten og retten er klar!

Teppet kan lages av agurkskiver eller skall. Etter et lignende prinsipp kan du lage tepper av andre grønnsaker, alt avhenger av fantasien din. Det gjenstår å sette forretten på agurkematten og retten er klar!

Hvordan lage en kåldekorasjon uten kniv

Nybegynnere av krøllete kuttgrønnsaker har ofte ikke spesielle enheter. Vi tilbyr å lage en original blomst fra pekingkål uten en utskjæringskniv. I tillegg til kål, trenger du et blikklokk som på bildet. Et oliven- eller olivenlokk er ideelt. Bøy den i to slik at det er praktisk å kutte kålen i små og tynne deler.

I tillegg til kål, trenger du et blikklokk som på bildet. Et oliven- eller olivenlokk er ideelt. Brett den i to slik at det er praktisk å skjære kålen i små og tynne biter.

Ta et lite kålhode og skjær av toppen med bladene. Krysantemum kommer ikke fra blader, men fra vener. Bruk det forberedte dekselet til å skjære langs venene nesten til slutten. Du bør ha flere kronblad på ett blad. Restene av arket må fjernes og deretter fortsette å kutte det neste arket. Du får en vakker blomst for å dekorere retter eller et festlig bord..

Restene av arket må fjernes og deretter fortsette å kutte det neste arket. Du får en vakker blomst for å dekorere retter eller et festlig bord.

Hvordan lage en svane av et eple

Du kan dekorere en fruktdessert med en enkel eplefigur. For å kutte en svane må du kutte eplet i to. Vend halvparten av eplet, hakk ned. Lag deretter et nytt snitt, men ikke helt ned i midten av halvdelen. Deretter må du kutte ut hjørnene på hver side og avsløre dem med en liten forskyvning. Dette blir vingene til en svane.

Lag deretter et nytt snitt, men ikke helt ned i midten av halvdelen. Deretter må du kutte ut hjørnene på hver side og avsløre dem med en liten forskyvning. Dette blir vingene til en svane.

Jo flere kutt du gjør, jo mer grasiøs blir eplefuglen. Du må kutte på begge sider. I midten bør du ha et lite spor som nakken er satt inn i. Klipp ut nakken og hodet fra et epleskive og legg det resulterende håndverket på en tallerken. Prøv å kutte fra røde og grønne epler. Det er lurt å ta harde varianter slik at kuttene blir jevne.

Carving er en morsom aktivitet for både nybegynnere og profesjonelle. Med egne hender kan du kutte absolutt alle former fra grønnsaker og frukt. Vi håper at mesterklasser med bilder vil hjelpe deg å mestre denne fantastiske kunsten med krøllete kutting på kort tid..