Et utvalg av Halloween -kostymer for kvinner

bilde av kostymer til halloween

I dag liker mange mennesker Halloween. Datoen for denne ferien er natten fra 31. oktober til 1. november. Vanligvis denne natten på gatene kan du møte forskjellige karakterer som tilhører onde ånder. Det er også vanlig å dekorere huset på denne dagen. Men i denne artikkelen vil vi snakke om Halloween -kostymer som du enkelt kan lage med egne hender. Og her vil vi gi deg noen interessante ideer..

Halloween kostymer for jenter

Mammakostyme.

Det er verdt å si at på denne dagen liker alle å kle seg ut og være uvanlige. Men i denne artikkelen har vi samlet de beste Halloween -kostymer for jenter som hver kvinne vil lage med egne hender..

Det tar 15 minutter å lage en mumie -drakt. For dette antrekket, forbered et bredt bandasje. For enkelhets skyld, ring en venn som vil hjelpe deg med å pakke inn bandasjen. Og for å se mer effektiv ut, ta rød maling og male røde flekker på den. Det er dere alle på denne måten, du kan gå på en fest..

Husk at en slik dress kan se veldig interessant ut på figuren din. I tillegg kan den markere alle fordelene med figuren din..

halloween kostymer for jenter bilder

Halloween kostyme

Spøkelsesdrakt.

I denne artikkelen viser vi alle Halloween -kostymer for jenter. I tillegg kan du se bildene deres her. Hvis du er en person som lever i et hektisk livstempo, bør du finne et par minutter for å lage et spøkelsesdrakt. For å gjøre det må du ta et hvitt ark eller et hvitt teppe. Bruk saks til å lage spalter for øyne og munn. I dette tilfellet bør smilet bli forvrengt. For å gjøre dette, gjør et kutt til du oppnår denne effekten. Og for mer effekt må du male noe på dynetrekket..

bilde av kostymer til halloween

halloween kostyme kvinner

Baba Yaga kostyme til en jente.

Å lage et Baba Yaga -kostyme er også veldig enkelt. For å gjøre dette trenger du de unødvendige tingene til bestemoren din. Spesielt forberede en loslitt genser og et fargerikt skjørt. Disse tingene kan kuttes litt. Og for effekten, lo håret, ta på en hette. Ikke glem sminke for å markere utseendet ditt..

halloween kostyme for jente bilde

halloween kostyme for jente

Scythe Death Suit.

For å lage dette klassiske antrekket må du finne en lang svart trenchcoat. Fest en hette til denne regnfrakken, som dekker halvparten av ansiktet ditt. Dødens viktigste egenskap, det vil si å lage en ljå av papp, folie og en stokk.

halloween kostymer for jenter bilder

Halloween heksekostyme.

Hva Halloween kan gjøre uten hekser. Derfor, hvis du bestemmer deg for å bli henne for en kort stund, så kjøp eller finn:

  • lokk,
  • farge parykk,
  • hettegenser svart.

Hva rister hetten, så kan den lages av papp. For å gjøre dette rulles pappa inn i en kjegle og limes over med en svart klut. Du kan også bruke svart gouache til denne anledningen. Når det gjelder sminken, gjør hudfargen lys..

beste halloween kostyme

halloween kostyme for kvinner

Vampyrdrakt for jente.

Hvis du ønsker å være en vampyr på Halloween, kan du forberede noen flotte kjoler til denne anledningen. Det er lurt å bruke en kjole som passer deg. Velg en kjole til Halloween: svart, rødt eller burgunder. Fang er en viktig del av bildet. Bruk også rød leppestift til sminke. Og lag også en interessant og effektiv frisyre..

DIY halloween kostyme for halloween

halloween kostymer for jenter med egne hender

Englekostyme.

På Halloween kan du kle deg ikke bare som en skremmende skapning. Det viser seg at du på denne dagen kan være en snill person. Hvis du vil kle deg ut som en engel, så ta en lang hvit kjole. Lag vinger og en glorie. Engeldrakten kan lages i hvite eller mørke farger.

halloween kostymer for jenter

halloween kostymer for jenter bilder

Halloween kattedrakt.

For å bli en søt katt på Halloween må du velge en stram og elegant svart jumpsuit. En skinnende jumpsuit vil også fungere. Imidlertid vil jumpsuit alene ikke være nok. Bildet må suppleres med detaljer. Og i dette tilfellet, bruk halen og ørene. Ørene kan være laget av en kant som filtørene er festet til. Naturligvis bør du sy ørene selv. Halen er sydd på samme måte..

Se hvor forskjellige Halloween -katter kan være.

halloween kostyme for jente

beste halloween kostymehalloween kostymer for jenter med egne hender

Endelig

Alt i alt, i denne artikkelen har vi listet opp flere alternativer for Halloween -kostymer for deg. Vi håper du kan velge den beste Halloween -kostymen for deg..