Hva håndverk å gjøre for ferien 8. juli

dag dedikert til kjærlighet, familie og troskap

Dag for familien med kjærlighet og troskap i Russland feires vanligvis 8. juli. Denne ferien har røtter i den religiøse verden. Det antas at på denne dagen døde Peter og Fevronia sammen. Som regel, 8. juli, arrangeres visse arrangementer i byer, som alle familier og bare kjærlige mennesker inviteres til. Selvfølgelig tar forberedelsene til denne feiringen mye tid. Derfor bør man grundig forberede seg på denne hendelsen. I denne artikkelen bestemte vi oss for å fortelle deg om hvilke håndverk for Day of the Family of Love and Fidelity du kan gjøre med egne hender..

Liste over beste ideer

Vanligvis lages slike produkter av barn i barnehager eller andre utdanningsinstitusjoner. Samtidig forteller pedagogene om feriens historie og hjelper barna med å huske de viktigste tingene. Samtidig vil barna finne ut at det viktigste i livet er kjærligheten til de nærmeste. Så det er verdt å liste opp hva du kan lage selv for denne ferien.

Festlig panel.

Målet med dette prosjektet er å understreke at familien regnes som den viktigste i hver persons liv. Derfor vil et felles fotografi være nødvendig for dette formålet. Du trenger også: pappbunn og farget papir. Alle elementene limes med lim. Fordi de også burde fylle på.

Framgang:

 1. Til å begynne med blir 2 duer og kronblad for blomster skåret ut av et hvitt ark. Etter det er det verdt å kutte ut sentrene for blomster og blader. Et felles foto skal kuttes i form av et hjerte..
 2. Nå må alle de forberedte elementene limes til basen. Baseboardet skal ha en rolig farge. Et bilde er limt på midten.

DIY -håndverk for familiens dag med kjærlighet og troskap

Mesterklasse: Kamille.

Alle vet at kamille er et symbol på ferien. Derfor, sammen med barna i en tematisk leksjon, kan du gjøre noe lignende. Dette krever hvitt og gult papir, som må bølges. Du må også lage en stilk. Dette vil kreve en spydbrønn, og ytterligere handlinger bør beskrives nærmere.

Framgang:

 1. Så til å begynne med, tegne en kamille på et hvitt ark. Arbeidet utføres med en enkel blyant.
 2. Deretter kuttes kamille.håndverk for familiens dag med kjærlighet og troskap
 3. Nå kuttes bølgepapiret i firkanter. Nå, ved hjelp av teknikken – vendt, limes disse rutene til midten av kamille.
 4. La oss ta vare på blomstens stilk. For dette formålet limes spydet med grønt papir. Og lim et grønt blad til det.
 5. Håndverket regnes som ferdig.

DIY -håndverk for familiens dag med kjærlighet og troskap

Ferie postkort.

I denne artikkelen kan du se håndverk for familien til kjærlighet og troskap. For hver ferie er det vanlig å gi fargerike kort. Men det hyggeligste er å motta postkortene som ble laget med egne hender. For å lage et postkort trenger du et minimum av ting. Disse er som regel: grønn papp, saks og lim, hvitt og gult papir.

Framgang:

 1. Til å begynne med er det verdt å takle grønn papp. Den brettes i to. Kantene er brettet mot midten..
 2. Lengre. På hvitt papir må du tegne et blomstermønster. Det er også verdt å kutte midten av gult papir..
 3. Sett deretter blomsten sammen.
 4. Nå belegger vi den ene delen av blomsten med lim. Etter det limes det på postkortet..
 5. Etter det, inne i postkortet, kan du skrive en gratulasjon.

dag dedikert til kjærlighet, familie og troskap

Håndverk for de minste.

Selv de minste barna som elsker skulptur kan lage en gave til foreldrene sine. Denne aktiviteten er veldig spennende. Du trenger for dette formålet: plasticine, farget papp og mesh. For enkelhets skyld kan du bruke et skulpturbrett av plasticine.

Framgang:

 1. Til å begynne med rulles flere små kuler ut av hvit plasticine. De er plassert overfor hverandre for referanse..Hva håndverk å gjøre for ferien 8. juli
 2. Etter det lager vi en sirkel av disse ballene. Da er det verdt å skyve på hver ball og trekke den til siden. Som et resultat vil du allerede få en blomst.
 3. Deretter ruller du en sirkel ut av gul plasticine og påfører den på midten. Og for å få midten til å se mer realistisk ut, er det verdt å pierce den med et skarpt objekt..
 4. Du bør definitivt feste stilker og blader til tusenfrydene. Dette vil kreve grønn plasticine. Vi ruller den til en pølse og danner en bladform. Du må kutte kantene, siden plantens blader er kuttet. Du må gjøre dette i en stabel.

For skjønnhet kan du plante en marihøne på kamille.

DIY -håndverk for familiedagen med kjærlighet og troskap

Kamille av bomullsputer.

Family Day of Love and Fidelity regnes som russernes favorittferie. Og dette indikerer at alle mennesker gratulerer hverandre veldig villig. For å lage dette produktet trenger du: cocktailrør, gul maling, grønn papp, blyant og bomullsputer, PVA -lim og bølgepapp.

Framgang:

 1. Til å begynne med, gjør midten. Bomullsputen er malt med gul maling. Samtidig er det bedre å påføre maling på skiven ved å bruke tredelen av børsten..
 2. Tegn en sirkel på grønn papp. Videre kuttet de den ut med en krøllete saks. Og lag et hull i midten.dag dedikert til kjærlighet, familie og troskap
 3. Etter det settes sirkelen på et rør..
 4. Nå er det på tide å bli opptatt med bomullsputer. De skal ha form av kronblad. Dette vil kreve lim.håndverk for 8. juli
 5. Det er på tide å lime det midterste emnet med lim. Etter det limer du alle ferdige kronblad til den.
 6. På toppen av kronbladene påføres lim igjen og det gule midten limes. Du må trykke midten tett mot blomsten for at den skal feste seg.
 7. Nå gjenstår det å lage kronblad til stammen av grønt papir og lime dem på stammen.

håndverk for 8. juli

Endelig

Så en dag dedikert til familie kjærlighet og troskap vil være flott og ikke kjedelig hvis du lager håndverk for 8. juli. Denne aktiviteten er faktisk veldig spennende, og bare de beste følelsene kan hentes fra den..