Hvordan lage et juletre med egne hender

kunstig tre gjør det selv

Hva slags nyttår kan du tenke deg uten hovedsymbolet – juletreet? Grønne skjønnheter på tampen av ferien selges på hvert hjørne. Det er imidlertid ikke nødvendig å kjøpe levende gran for en slik ferie. Prøv å gjøre det selv. Derfor vil vi i denne artikkelen snakke om hva du kan lage et juletre til nyttårsferien. Det er verdt å si at du kan lage hovedsymbolet for det nye året fra helt andre materialer. Og i dag vil vi fortelle deg mer om dette..

Interessante juletrær med egne hender

Mini juletre laget av kjegler.

Hvis barna dine også liker å lage håndverk, kan de også delta i skapelsen av slike håndverk. Det neste håndverket, et juletre, består av kjegler og plasticine. Alt barnet ditt trenger er å lære å rulle små kuler av plasticine. Samtidig, for dette formålet, kan du bruke plasticine av de lyseste nyanser. Som base for et juletre kan du bruke vanlige trådsneller. Men du må pakke dem inn i folie. Kjeglene festes til spolen med superlim.

hvordan lage et kunstig tre

Hvis du likte det neste treet, så ta akrylmaling og mal furukeglen med det. Husk at grønt er det smarteste du kan gjøre her. I dette tilfellet er spissene på treet malt hvite med maling. Lag en base for juletreet av brun plasticine. Bruk en stjerne til å dekorere.

hva skal jeg lage et juletre

Det neste håndverket er litt vanskeligere å gjøre. Det er verdt å bruke perler her. Derfor, hvis barnet ditt er lite, så kontroller denne prosessen selv. Lim perlene til støtet med en limpistol.

hva du skal lage et kunstig juletre

Alle de ovenfor beskrevne kjeglerhåndverkene kan ikke bare dekorere hjemmet ditt. Det vil være hyggelig å presentere slike juletrær som en gave til din kjære..

Det neste håndverket ser mer omfangsrikt ut. Og det vil ta noen støt for å lage den. Du bør bruke en tykk pappkegle som base her. Etter det limes kjeglen over med kjegler fra alle sider. I dette arbeidet er det vanlig å bruke en kul pistol. Når limet er tørt, dekker du treet med store perler..

hvordan lage et juletre med egne hender instruksjoner

Enkle tinsel juletrær.

Hvis du leser denne artikkelen, kan du lære å lage et kunstig juletre hjemme. Ovenfor tilbød vi deg ideer til juletrær som var laget av kjegler. Nå foreslår vi å bruke glitter til denne jobben. For et slikt håndverk må du naturligvis kjøpe selve glitteren. For trærne, lag pappkegler. Lim deretter tinselen til dem. I dette tilfellet bør glitteren limes til kjeglen i en spiral. Arm deg selv med en limpistol mens du arbeider.

lag et kunstig juletre med egne hender

Juletre laget av godteri.

Det neste treet kan ikke bare være en vakker dekorasjon, men også en veldig hyggelig gave. For å lage et slikt håndverk, lag en kjegle. Fest godteriene på den med tape, og pakk deretter juletreet med glitter.

hvordan lage et juletre med egne hender

DIY juletre

Enkelt og omfangsrikt juletre laget av papir.

av det du kan lage et juletre med egne hender

Det neste håndverket er også veldig enkelt å lage. Hun kan bli en utmerket dekorasjon for et barnerom i løpet av nyttårsferien. For produksjon, forberede:

 • tykk grønn papp,
 • markører, glitter, maling,
 • saks og lim,
 • Scotch.

Framgang:

 1. Vi bøyer et pappark i to og bruker saks til å kutte langs brettet.
 2. Vi legger de to delene du samlet sammen og bøyer i to igjen.
 3. Tegn halvparten av juletreet motsatt brettet med en markør.
 4. Nå klipper vi langs den tegnede linjen. Som et resultat får du 2 juletrær, som på ingen måte vil skille seg fra hverandre..
 5. Brett hvert tre i to med milde bevegelser. Merk midten.
 6. Deretter gjør du et snitt på et av trærne. Snittet skal være langt fra toppen til midtlinjen. Det andre treet skal ha et kutt fra bunnen til midten..
 7. Nå kobler vi trærne ved å sette dem inn i de resulterende kuttene..
 8. Og for å gjøre treet mer stabilt, bruk skrapebånd.
 9. Det er alt nå som skal begynne å dekorere juletreet ditt. Bruk fantasien og hendige materialer her.

gjør-det-selv-treetgjør-det-selv-treet for det nye årethvordan lage et juletrefotohvordan lage et juletre til nyttårsbildetgjør-det-selv-treet for det nye årethva kan du lage et juletreav det du kan lage et juletre med egne hender

Og her er en annen versjon av juletreet, som du kan lage på samme måte fra en gammel pappeske.

hvordan lage et juletrefoto

Elegant juletre i papir.

så vakkert å lage et juletre

Hvis du vil vite hvordan du lager et vakkert juletre, ble følgende idé laget spesielt for deg. For et slikt tre, forbered:

 • farget papir,
 • Scotch,
 • lim og saks.

gjør-det-selv-treet

hvordan lage et juletre med egne henderDet vanskeligste er å kutte strimler av farget papir, som skal ha samme lengde og bredde. I dette tilfellet må hver stripe limes med tape for å få en løkke. Deretter limes alle løkkene til en tape..

Du bør pakke inn en kjegle av tykk papp med lignende kranser.

Hvordan lage et glødende juletre.

Hvis du bestemmer deg for å lære å lage et juletre med egne hender, er du på rett spor. Ovenfor har vi beskrevet noen enkle håndverk. Nå har turen kommet til å gjøre litt seriøs kreativitet for å gjøre noe originalt..

hvordan lage et enkelt treFor et kreativt tre, forbered:

 • Blomsterblomstring. I dette tilfellet anbefaler vi å kjøpe mer enn en grønn nyanse.
 • Saks, PVA lim.
 • Tykk papp til kjeglen.
 • Cellofan, pins, krans, blomstertråd.
 • Ulike dekorasjoner.

Framgang:

 1. Først lager vi en kjegle av papp.
 2. Vi pakker inn kjeglen med cellofan.
 3. Vi fortynner lim med vann i en beholder.
 4. Vi kutter blomsternettet i biter og legger hvert stykke i en beholder med lim og vann.
 5. Lim nå bitene på kjeglen. I dette tilfellet limes skjøtene igjen for pålitelighet..
 6. Bruk sikkerhetsnål for å hindre at håndverket ditt løsner fra sømmene..
 7. Som et resultat har du det første laget av treet. Lag det andre laget på samme måte. Husk at etter liming av det andre laget, må strukturen tørke godt..
 8. Hvis limet er tørt, fjern deretter treet ditt fra kjeglen..
 9. En krans er plassert inne i treet.
 10. Nå er det bare å dekorere treet slik du synes..

Juletre laget av tråder.

Hvis du vil ha noe uvanlig for nyttår i hjemmet ditt, kan du i tillegg til standardpynt dekorere hjemmet ditt med forskjellige håndverk med nyttårstema.

Å lage det neste treet er også ganske enkelt å håndtere. Ta et ark Whatman -papir og lag en kjegle av det. Dekk kjeglen med lim og begynn å pakke den inn med grønn tråd.

Når limet er tørt, skill kjeglen fra papiret.

Dekorer det ferdige juletreet med diverse tilbehør. Du limer også dekorasjonene til treet med lim..

hvordan lage et enkelt tre

Endelig

Tilbring nyttår lyst! Lag en rekke forskjellige juletrær som kan gjøre atmosfæren i hjemmet ditt virkelig magisk.