Tank tank modell

DIY papptankmodell

Vi lager en tank av papp med egne hender

For å lage et kjøretøy, bare i en redusert versjon, kreves ikke så mye. Nesten alt kan gjenskapes fra de materialene som alltid er tilgjengelig, og litt mer tid, tålmodighet og fantasi. Et godt eksempel på denne typen modellering er opprettelsen av en papptank som brukes til å pakke forskjellige varer. Dette kan være et flott alternativ for å tilbringe en helg med barna dine. De kommer garantert til å glede seg, for enhver aktivitet du kan gjøre med egne hender sammen med voksne gir barn glede..

Nødvendige materialer

Som nevnt ovenfor. For å lage en modell av en tank trenger du veldig enkle materialer, nemlig:

  • Pakking av papp.
  • Skrivesaker.
  • Kulepenn.
  • Liten linjal.
  • PVA lim.
  • Scotch, hvor kan vi dra uten det.

Les også: Håndverksoppsett for seiersdagen

Trinn-for-trinn instruksjoner for å lage en tank

Når alt materialet er klart, kan du komme i gang.

Trinn-for-trinn instruksjoner for å lage en tank

Først: først, på et lite stykke papp, må du tegne alle hovedkomponentene i din fremtidige tank og deretter kutte dem forsiktig ut. Det er mange små deler, så det er bedre å trekke dem ut og kutte dem med en gang. Først må du lage to strimler papp som måler 20×1 centimeter, deretter ytterligere to strimler på 10×1 centimeter og 8 små sirkler. Den enkleste måten å lage dem er fra 1×1 centimeter firkanter..

Først må du lage to strimler papp som måler 20x1 cm, deretter ytterligere to strimler på 10x1 cm og 8 små sirkler

Sekund: det som ble gjort i den første fasen var tankene. For å gi dem den riktige formen, bør du ta disse strimlene og brette dem til en oval form, fikse endene med tape, så de holder. Kortere strimler skal limes til en av sidene på hvert spor med lim. Du må holde dem en stund til limet tar tak. Når begge delene er limt sammen, kan du kutte av overflødig papp.

På den tomme siden av ovalene limes sirklene forsiktig etter å ha blitt smurt med lim. De må plasseres i samme avstand, de spiller rollen som hjul.

Tredje: det er på tide å lime de utskårne krusene. På den tomme siden av ovalene limes sirklene forsiktig etter å ha blitt smurt med lim. De må plasseres i samme avstand, de spiller rollen som hjul.

DIY papptankmodellDIY papptankmodell

Fjerde: det er nødvendig å lage følgende deler som tanken vil bestå av, for dette må du kutte ut to rektangulære pappstykker som måler 5×7 centimeter, to strimler på 5×0,5 centimeter og en stripe på 5×1 centimeter.

Femte: lim de sporede delene av tanken til langsidene av en av de tilberedte rektanglene, etter å ha smurt dem med lim tidligere. En bred stripe må limes på baksiden av tanken, og to tynne foran. Dermed får du bunnen av tanken med spor, du må lime det andre rektangelet på toppen. Det viste seg at den ferdige nedre delen – basen.

Dermed får du bunnen av tanken med spor, du må lime det andre rektangelet på toppen. Det viste seg at den ferdige nedre delen - basen

Sjette: for å gjøre toppen av tanken, må du kutte ut en firkant på 5×5 centimeter i størrelse fra papp, ett rektangel 5×1 centimeter og tre strimler på 5×0,5 centimeter.

Syvende: på tre sider av torget må du lime tre tilsvarende strimler. Lim deretter resultatet til den ferdige delen av tanken med lim. Den delen som forblir åpen må forsegles med en større stripe i en vinkel. Det er bedre å lime tomme trekanter med papp av riktig størrelse..

du må lage et tårn for tanken. For å gjøre dette må du forberede følgende deler av papp:DIY papptankfoto

Åttende: du må lage et tårn for tanken. For å gjøre dette, forbered følgende deler av papp: rektangler med dimensjoner: 4×1, 3,5×2,5, 3,5×1 centimeter en etter en, to rektangler med dimensjoner på 2,5×1 centimeter, en trapesformet figur laget av et rektangel som måler 3,5×1 centimeter.

Niende etappe: til det største rektangelet må du lime den trapesformede delen, og fra sidene limer du to identiske deler i en vinkel på 90 grader. Delene som gjenstår må brukes til å lukke resten av elementene.

tanken kan suppleres med små elementer i form av en luke og et sapperblad.Tankmodellen er klar

Tiende etappe: tanken kan suppleres med små elementer i form av en luke og et sapperblad.

Se en video om emnet: DIY Tiger papptank

Tankmodellen er klar. Mange stadier kan enkelt overlates til barnet, så leksjonen vil ikke bare være nyttig, men også utvikle motoriske ferdigheter til barns fingre. Se nyttig håndverk i avsnittet.