Hvordan lage en ekte tryllestav med egne hender?

Hvordan lage en ekte tryllestav med magi hjemme

Tale om ideen handler ikke om en “leketøy” -pinne for barn, som små utkledde “prinsesser” bærer med seg til alle slags nyttårsfester. Det vil være omtrent den mest virkelige, ekte tryllestaven, i kraft som kan beskytte eieren mot enhver fare som kommer fra alle slags usynlige enheter som fyller vår verden.

Staven kan bli utøver av de mest intime ønskene. Imidlertid ikke misbruk kraften du lader tryllestaven din med. Tryllestaven, hvor kraftig den enn er, er et instrument i menneskers hender. Derfor kan hun skade selv sin herre når hun faller i feil og udugelige hender.!

Hvis du likevel bestemmer deg og tror at livet ikke er liv uten en tryllestav, så vet at det vil ta deg et helt år å lage det. Stopper det ikke så lenge? Deretter – frem til drømmen, vis all flid, utholdenhet. I prosessen med å lage en pinne, må du lære den mye, samt lære mye selv. Du vil studere sammen med tryllestaven din gjennom hele ditt liv – det er denne perioden at din tryllestav, utstyrt med energien din, vil vise egenskapene til “magi” og vil kunne trylle.

Hvordan velge materiale til din tryllestav?

Hvordan velge materiale til DIN tryllestav?

For å lage tryllestaven din med egne hender (noen ganger er de ikke helt riktige, vi snakker om dem senere), må du finne DITT tre som vil være frivillig enig (ja, det vil være enig, du tar ikke feil! ) Å bli din venn og hjelper resten av livet.

På jakt etter et passende tre, bør du slå av alle fremmede tanker, fokusere på oppgaven, lytte til din intuisjon.

Vær oppmerksom – treet er også et levende vesen! Du kan også snakke med ham, kommunisere. Noen mennesker har veldig godt utviklede evner ved hjelp av hvilke de kommuniserer med naturen rundt! Men hvis du ikke har slike evner – ikke fortvil! Intuisjon og utholdenhet er ikke kansellert!

• Så for den HØYRE tryllestaven er et ungt tre best egnet. Hvis et kraftig tre svarte på samtalen din – så be om en kvist fra ham.

Nettopp “spør”! For å “høre” DITT tre, må du vandre i parken, i skogen, ta en tur i hagen i mer enn en dag.

Du kan søke etter materiale til en pinne når som helst på året, selv vinter og høst er ikke et hinder for å kommunisere med treet. Ja, treet sover, men det fortsetter å høre, noe som betyr at det kan svare deg.

Så for den HØYRE tryllestaven er et ungt tre best egnet

• Når du nærmer deg hvert tre, behandler det respektfullt med forespørselen din, spør treet om en kvist som din trofaste venn og hjelper.

• Lytt til deg selv, kanskje du blir tiltrukket som en magnet til treet du trenger.

• Etter å ha valgt en passende eng, sett deg ned blant trærne, sett alle tankene i orden, start meditasjon – det vil hjelpe deg å konsentrere deg, fjerne alt unødvendig og gå i harmoni med naturen.

• Når du velger et tre på forhånd, kan du også bli guidet av det keltiske horoskopet, i det vil du finne ut hvilket tre som tilsvarer karakteren din. Men igjen, jeg minner deg om at treet må være enig og frivillig gi deg sin gren.

Ved å vise fantasien din kan du finne mange flere måter å være sammen med naturen på, som vil være veldig nyttig for deg i fremtiden – du må også kommunisere med en tryllestav for å smelte sammen mentalt …

Noen eksperter anbefaler å velge lydtresorter for tryllestaven. I unge planter er kjernen mykere, og voksne har en hardere base, sterkere.

Stokker laget av eik, furu og bambus vil ha interessante egenskaper..

Hvis valget ditt falt på bambusved, trenger du bare å gå til stedene der dette treet vokser. Et enda bedre alternativ ville være bambus dyrket med egne hender i en gryte – det er allerede halvt energisk forbundet med deg.

Og du vet at prester i Ganesha og til og med noen indiske yogier bruker tryllestaver med stor suksess selv i vår tid! De vil absolutt ikke avsløre for oss deres århundrer gamle hemmeligheter og metoder for å lage pinner.!

Vil tryllestaven vår ha magiske egenskaper?

Vil tryllestaven vår ha magiske egenskaper??

Så du begynte å gå i skogen (park, hage). Mens du mediterte, følte du at et tre “kalte” deg. Nok et øyeblikk, og du står allerede under det. Prøv å starte en dialog med et tre, lytt … Hvis du har evnen til å kommunisere med naturen, blir det lettere for deg å etablere kontakt med ønsket tre. Hvis ikke, slå på intuisjonen din..

Lytt nøye til følelsene dine, og ikke prøv å kutte den første grenen som kommer over. Når du tydelig hører treets svar, forklar du hva du trenger staven til. Forklar at du vil lage en magisk ting av henne som vil være din venn og hjelper. Først etter å ha mottatt samtykke fra treet for å gi deg en gren, kan du gå videre til neste trinn!

Vi fikk samtykket. Nå må du beskjære ønsket gren på riktig måte. For å gjøre dette, slå basen av grenen skarpt, men ikke hardt. Bevis på at du tross alt har hørt alt riktig og riktig forstått treets svar, vil være en lett falt gren.

Og nå begynner den andre viktige delen av transformasjonen av en vanlig gren til et magisk verktøy for trolldom..

Relatert video: Hvordan lage en tryllestav hjemme?!

Hvordan lage en tryllestav for å trylle

Et veldig viktig øyeblikk kommer! Grenen er mottatt, nå må du lage selve pinnen riktig fra den.

Til å begynne med må den resulterende grenen fjernes fra laterale skudd og knopper, skrelles fra barken, gitt den tiltenkte formen og rengjort til jevnhet.

• Ta grenen i hendene, juster snittet, kutt den andre enden av grenen, og bestem lengden på staven du ønsker;

• Klipp av alle skuddene på grenen;

Legg nå kniven! I fremtiden, når du lager en pinne, trenger du den ikke mer smertefullt! Alle prosesser må utføres manuelt!

• Fjern barken fra arbeidsstykket med negler og tenner. Når arbeidsstykket blir helt hvitt, kan du stoppe – barken har blitt fjernet.

• Den rensede pinnen skal tørke godt innen 10-15 dager, slik at vi kan fortsette til neste operasjon. Jeg trekker din oppmerksomhet – staven må hele tiden kontakte eieren;

Det neste trinnet er utjevning. For å gjøre dette må du bare ta naturlige verktøy, nemlig finkornet pimpstein eller stein

• Neste trinn er utjevning. For å gjøre dette må du bare ta naturlige verktøy, nemlig finkornet pimpstein eller stein. Med deres hjelp, uten hastverk, og legger hele hjertet i det, bør du behandle staven nøye. Du kan slipe den ene enden av pinnen hvis du vil. Etter å ha pusset pinnen på denne måten, oppnå fullstendig glatthet, juster den langs hele lengden;

• For enkelhets skyld og for å alltid bære pinnen med deg, gjør du et lite hull i den (igjen med neglene!) Og trer en sløyfe med flette gjennom den.

• Ikke bli redd for at en glatt pinne snart vil bli dekket med små sprekker – dette er en normal og naturlig prosess. Vi fortsetter å male og oppnå fullstendig tørking av pinnen – da vil den ikke lenger sprekke, men forbli glatt for alltid. Når et slikt resultat er oppnådd, vet du at tryllestaven din er helt klar.!

Hvordan lage en ekte tryllestav med egne hender?

En forutsetning er eierens konstante kontakt med sin fremtidige tryllestav (fra skjæreøyeblikket)! Enten det er en dusj, enten det er en seng, et arbeid eller en gate – forberedelsen “kandidat” for pinner bør være med deg hele tiden og hvert sekund! Kontakt med eieren, hun får energi, blir født som en STICK! Når hun bor hos eieren i forskjellige livssituasjoner, føler hun sammen med ham følelsene som eieren opplever, noe som gjør at tryllestaven kan stille inn på eieren og komme i kontakt med ham. Det mest interessante er at over tid vil eieren føle følelsene som tryllestaven opplever – forbindelsen er toveis. Ved enhver anledning, prøv å ta tryllestaven i hendene dine, snakk med henne, fortell henne om dine ønsker, la tankene passere gjennom henne. Når du utfører magiske ritualer, bør tryllestaven din være hoveddeltakeren i handlingen..

Når et slikt resultat er oppnådd, vet du at tryllestaven din er helt klar!

Ikke la “trollkvinnen din” være et øyeblikk i løpet av hele året – det er i løpet av denne tiden staven vil bli mettet av DIN energi. Kontakten vil bli etablert så kraftig at noen av dine ønsker, hvilken som helst av tankene dine vil bli kjent for tryllestaven. Hun vil bli et formidabelt våpen i dine hender, beskyttelse og venn. Du vil aldri dele med henne!

Helt i begynnelsen nevnte vi at det er en annen type pinner, som er enklere, enklere å lage, men en slik pinne vil ikke variere i langtidseffekten av arbeidet..

En pinne – håndverket vil vise seg å være halv magisk hvis du ikke kontakter det hvert sekund, hvis tiden for produksjonen blir vesentlig redusert, hvis du under behandlingen brukte sandpapir eller spikerfil i stedet for naturstein.

I en slik pinne vil noen magiske egenskaper også være tilstede, bare det vil ikke vare lenge..

Video hvordan du lager en Harry Potter tryllestav

Var du ikke redd for alt du leser? Er du ikke redd for å være eieren av en kraft med slik kraft? Søk deretter og skap, men ikke glem at du først og fremst bør styres av rettferdighet, objektivitet og barmhjertighet. Ellers vil ditt eget våpen i feil hender være rettet mot deg! For å lindre menneskers lidelse, helbrede uhelbredelige sykdommer, bli kvitt skadelige enheter – dette er en verdig bruk for en tryllestav.!