Kinusaiga for nybegynnere

Kinusaiga mesterklasse med bilder for nybegynnere

Japanske håndverkere presenterte mange interessante teknikker for needlewomen fra hele verden, for eksempel kanzashi eller origami. Men dette er ikke alle typer kunst av japansk opprinnelse. I denne artikkelen vil vi dele en annen håndarbeidsteknikk kalt kinusaiga. Til tross for det komplekse navnet, er det ganske enkelt å mestre denne kunsten.. Kinusaiga – dette er et lappeteppe uten nål.

Kinusaiga er et lappeteppe uten nål.

Nå, fra stoffrester, kan du ikke bare sy tepper, grytekluter eller andre gjenstander, men også lage hele bilder. Nålfrie håndarbeid vil spesielt appellere til håndverkskvinner som ikke vil eller ikke liker å sy.

Håndarbeid uten nåler vil spesielt appellere til håndverkere som ikke vil eller vil sy

Materialer for arbeid i Kinusaiga -teknikken:

– rester av stoff;

– panel mal;

– saks;

– Hersker;

– Isopor;

– børste;

– lim;

– maling.

Materialer for Kinusayga

Mesterklasse i et panel for et barnerom ved bruk av kinusayga -teknikken

Først må du skrive ut malen på papir og klippe den ut. Forbered nå en isopor firkant som du kan lime på trebunnen. Med en blyant sirkler du arbeidsstykket på skummet og gjør en fordypning med en geistlig kniv omtrent til midten av tykkelsen på skummet.

Mesterklasse i et panel for et barnerom ved bruk av kinusayga -teknikken

Etter det kan du overføre papiremnene til stoffet, mens du lager en margin på ca 0,3-0-5 cm slik at stoffets kanter kan settes inn i sporene på skummet og de ikke stikker ut.

Smør det med lim før du setter stoffet inn i skummet.

Smør det med lim før du setter stoffet inn i skummet. Så fyll gradvis applikasjonen trukket på skummet med forberedte stoffrester..

Når hovedtegningen er klar, kan du klippe den ut på en solid firkant av stoff og endre bakgrunnen på panelet.

kinusayga-pechvork-1

Hvis du bruker en lys bakgrunn, kan den males med akryl eller gouache. Du kan også bruke stoff av en annen farge til å dekorere panelet rundt kantene..

kinusaiga teknikk fotokinusaiga teknikk foto

Som et resultat får du et bilde i en ramme som kan henges på barnerommet..

Som et resultat får du et bilde i en ramme som du kan henge i barnehagen.Etter samme prinsipp kan du lage et hvilket som helst panel, samt dekorere en smykkeskrin eller gaveeske..

Hvis du tar opp skum i form av et hjerte, får du et originalt håndverk for en du er glad i

Hvis du tar opp skum i form av et hjerte, får du et originalt håndverk for en du er glad i. Det er veldig praktisk å sette inn strimlene med pinsett eller saks.

Kinusaiga er et lappeteppe uten nål. Mesterklasse

Nåleløst lappeteppe Er en fin måte å lage vakre malerier uten kunstutdanning. Plukk opp tegninger, skriv dem ut på papir og overfør dem til isopor. Selv barn kan mestre dette håndverket og lage sine egne bilder med helter fra fargesider..

Kinusaiga er en interessant kunst som kan brukes til å dekorere gaver eller lage vakre suvenirer

Kinusaiga er en interessant kunst som kan brukes til å dekorere gaver eller lage vakre suvenirer.