Nyttårshåndverk. Nye lyse ideer

håndverk for det nye året for hunden

Det er alltid hyggelig og spennende å vente på begynnelsen av en ferie. Nyttår er en fantastisk tid. For å fremskynde tilnærmingen, anbefales det å lage vakre håndverk på temaet nyttår. Og vi har utarbeidet noen ideer for deg.

Hvilke vakre hjemmelagde produkter å gjøre for nyttår med egne hender

Spiselig håndverk.

Ananas laget av søtsaker. Det er vanlig å gi gaver til nyttår. En kollega og kjære kan glede seg over søtsaker og en flaske champagne. Men å gi disse produktene separat er ikke original. Bedre å være litt oppmerksom på å lage en spiselig ananas. Du vil definitivt takle denne oppgaven hvis du nøye studerer mesterklassen.

DIY -håndverk for det nye året 2018

Sildben på søtsaker. Ved hjelp av søtsaker og litt innsats på festbordet, vil du kunne dyrke en nyttårsskog. For å lage slike juletrær trenger du emner og spyd i papir, samt selve trøffelen. Juletrær laget av papir limes til spydene, og deretter limes selve spydene til trøflene. Ferdige produkter legges på nyttårsbordet.

vakre håndverk for det nye året gjør det selv

En original søt gave. Neste gave av søtsaker kan glede hvert barn eller søt tann. Du trenger en krukke der godteri helles i lag. Dessuten skal de ikke ha omslag. Det kan være: marshmallows, dragees eller slikkepinner. Du kan i tillegg dekorere krukken med en snute ved hjelp av tilleggselementer. Du kan gjøre: ansiktet til en hjort, julenissen eller et symbol på nyttår.

nydelig håndverk nytt år

Originale lysestaker til innredning i hjemmet.

Her kan du finne håndverk som du vil lage til hundens nyttår. Hva slags nyttårsdekor kan tenkes uten lysestaker? Faktisk – ingen. Hvis du dekorerer hjemmet ditt selv, må du være oppmerksom på følgende produkter. Ved hjelp av vanlig salt kan du få effekten av snø. Ta PVA Lim. Smør de stedene med det som vil bli snødd i fremtiden. Deretter dyppes lysestaken i en blanding av sjø og vanlig salt. Produktet skal tørke ut, og deretter plasseres et lys i glasset..

håndverk for det nye året for hunden

Juleengler.

Det neste håndverket kan være en original juletrepynt eller en fin gave til en du er glad i. Her kreves ingen syferdighet. Englekroppen er sirkler som er sydd sammen. Og vingene ble formet med hjerter. For å lage et håndverk, anbefales det å velge et stoff med et vakkert mønster..

vakre håndverk for det nye året gjør det selv

Krans av søte juletrær.

Girlander vil kunne utfylle innredningen av nyttårshuset. Det er i dag ikke bare komplekse alternativer for å lage kranser, men også enkle. For eksempel kan versjonen av kransen vi tilbyr deg nedenfor, lages av barn. Mamma eller pappa fra farget papir med en vakker farge, du må kutte juletrær som er like store. Det er verdt å lage et hull i hvert slikt tre. Deretter settes juletrærne på en tykk tråd med en stump nål..

originalt håndverk nyttår

Julenissen fra en papirplate.

Nyttårstemaet er hyppig i kreative leksjoner. Det er for denne ferien at håndverk blir til. Du kan også gjøre dette hjemme. Sikkert, en slik aktivitet vil kunne gi et lyst humør. Så følgende håndverk kan perfekt erstatte leken julenissen, som ikke er hjemme. Og prosessen med å lage håndverk er utrolig enkel. Og de store kostnadene ved kjøp av materialer kan ikke tenkes. For å jobbe trenger du en plastplate, håndverksemner, farget papir, vatrondeller eller vanlig bomullsull, samt lim og saks.

Så først og fremst er tallerkenen malt rød. Du kan bruke en ferdig tallerken, som allerede vil være rød. Platen er karosseriet til håndverket. Alle andre deler er kuttet ut av farget papir. Så gjenstår det bare å lime dem til håndverket..

originalt håndverk nyttår

Juletre laget av tråder.

Det er veldig enkelt å gjøre mange håndverk for nyttår 2018 med egne hender. Og du kan være sikker på dette. Det er vanskelig å overraske noen med juletrær fra butikken. Så prøv å lage noe originalt for hjemmet ditt på en gratis vinterkveld. For håndverk kan du trenge:

 • Kobberrør med liten diameter eller glatte trepinner.
 • Frynsegrønn, som blir 15 cm bred.
 • Pompons eller annen pynt som ser ut som julekuler.
 • Sølvfarget papir og fin tråd.

For denne jobben trenger du kanskje verktøy. De bør være som følger:

 • Tang og linjal,
 • En baufil med et tynt blad,
 • Lim pistol og saks.

Framgang:

 • Den grønne utkant skjæres i 5 stykker. Hver av delene skal ha følgende dimensjoner: 45 cm, 35 cm, 15 cm og 5 cm. Videre kuttes kobberrør ved hjelp av en baufil. De må ha nøyaktig samme størrelse som utkantene..
 • Ved hjelp av en limpistol limes utkantene til rør eller pinner.
 • Nå tres en lang ledning inn i et 45 cm langt rør. Ledningen må ha et par identiske ender. Deretter blir trådens ender gjenget gjennom et rør som måler 35 cm. Enden på tråden som ble gjenget til venstre, skulle være på høyre side. Generelt sett må du koble alle rørene på denne måten.
 • Deretter bindes endene av ledningen og kuttes med en tang. De skal være skjult fra innsiden av granen..
 • Begynn nå å pynte juletreet ditt. Kanskje dette er den mest interessante prosessen. Her kan du bruke alle materialer til dekorasjon og selvfølgelig fantasien din. Heng det ferdige juletreet til veggen.

nydelig håndverk nytt år

Endelig

Her for deg har vi listet det originale håndverket for nyttår. Som du kan se, kan skapelsen deres ikke ta lang tid. Derfor vil du definitivt like denne aktiviteten..