Papirhåndverk: hoppende froskefrosk

Hvordan lage en hoppende frosk av papir

Det er veldig viktig fra barndommen å fange barnets oppmerksomhet og lære ham å lage en rekke figurer av papir, disse kan være blomster, dyr, båter …

I tillegg til at dette er en veldig interessant aktivitet, viser det seg også å være nyttig – konstant fingerarbeid utvikler finmotorikk hos barnet, og derfor mentale evner.!

Det viser seg at barnet selv stimulerer hjernen ved å jobbe med egne hender! Det er som en kroppsmassasje! Og for at babyen skal være interessert, må vi, voksne, ta kontroll over denne prosessen – da vil babyen lykkes med ALT, han vil være glad og stolt av seg selv – vi også!

Hvis barnet ditt er veldig glad i å lære nye ting og lage alle slags dyr – er det prisverdig! Du og jeg trenger å hjelpe og interessere ham! Og hvis leken under hendene hans også er “levende” – skjønnhet! La oss lage en “levende” frosk, som, selv om den er laget av papir, vil hoppe som en ekte padde! Før du starter arbeidet, må du grundig studere monteringsdiagrammet for leken – origami. Øv deg selv, og gjør deretter det samme med barnet.

Hoppende origami frosk, gjør det selvHoppende origami frosk, diagram

En frosk som hopper ut av papir er satt sammen i henhold til opplegget:

1. Klargjør grønt dobbeltsidig papir for bruk..

2. Skjær en firkant ut av den.

3. Bøy firkanten i to og legg det resulterende rektangelet foran deg.

4. Vi må dele rektangelet i to like firkanter. For å gjøre dette, brett rektangelet på midten igjen, og brett det deretter ut til sin opprinnelige posisjon. Nå har vi en klar linje som deler rektanglet i to..

5. Vi jobber med den øvre kortsiden av rektanglet. På det øverste torget, bøy begge sider diagonalt, og legg dem deretter ut igjen.

6. Bøy den øvre “visuelle” ruten i to og glatt ut linjen, og bøy den deretter tilbake til sin opprinnelige posisjon.

7. Og nå samler vi pyramiden nøye langs linjene hentet fra torget.

8. La oss nå gå videre til den andre ruten. Den må bøyes i to, mot den resulterende pyramiden.

9. Bøy de to øvre kantene av pyramiden opp for å danne froskens ben.

10. Bøy undersiden til midten, og bøy den deretter på midten igjen. Vi bøyer oss, vi har en midtlinje.

11. Bøy hjørnene til midten av linjen, som vist på diagrammet under nr. 8.

12. Vi strekker og retter ut arbeidsstykket, vi skal få noe som bunnen av “båten”.

13. Vi bøyer hjørnene ned, og deretter i en vinkel opp, skjema nummer 10.

14. Og nå bretter vi den nedre delen av froskekroppen som et trekkspill – dette er vår “hoppende” mekanisme og snur den på magen.

Papir frosk, som lærte å hoppe, takket være din innsats er klar!

For den endelige utformingen av frosken, tegne med en markør, eller bare lim øynene. Og nå, la barnet ditt legge sin “Zhabetta” på bordet og trykke den forsiktig på baksiden – padden hopper! Det vil glede seg! DEG, med dine egne hender, baby SMOG for å gjøre dette hoppende miraklet!