Vi lager vår egen snømann av plastkopper

hvordan lage en snømann fra kopper med egne hender

Alle, uten unntak, forbereder seg på det nye året, som kommer veldig snart. Folk pynter hjemmene sine, henger kranser, kjøper juletrær og pynter dem. Barn i barnehagen lager håndverk, og skoleelever sammen med foreldrene lager noe interessant. På nyåret er det vanlig å lage håndverk med egne hender, ikke bare julenissen og snømadrene. Mange lager snømenn med egne hender av forskjellige materialer. Imidlertid ser snømenn i bomull og papir kjedelig ut. Derfor bestemte vi oss i denne publikasjonen for å snakke om hvordan du lager en snømann av kopper. Her vil vi guide deg gjennom etableringen av dette håndverket trinn for trinn. Som et resultat vil du ikke ha noen vanskeligheter på tidspunktet for opprettelsen..

Hvor mye og hvilke materialer må være forberedt for å lage håndverk

Så før du begynner å lage en snømann, må du kjøpe nødvendig materiale. For å lage en snømann må du kjøpe tre pakker med engangskopper, hvor det vil være 100 av dem i hver. Husk samtidig at jo større snømannen din er, desto flere kopper må du kjøpe. En snømann laget av plastkopper kan ha 3 eller 2 segmenter. Alt avhenger av tilgjengeligheten av kopper og fantasien din. Snømannskopper skal ha smale felger. Dessuten bør rettene ikke skille seg fra hverandre. Kjøp den derfor i en butikk. For å lage en snømann kan retter av forskjellige størrelser brukes. For eksempel kan karosseriet til håndverket være laget av en større beholder, men hodet fra en mindre beholder.

hvordan lage en snømann av plastkopper

Trinn-for-trinn-instruksjoner for å lage en snømann fra kopper

Før du snakker om den detaljerte etableringsprosessen, må du forberede følgende materialer:

  • selve plastkoppene i mengden 300 stykker;
  • lim eller stiftemaskin;
  • pakking av stiftklips.

Framgang:

  1. Nå er det på tide å snakke om hvordan du lager en snømann av plastkopper. Så, først og fremst, ta 25 kopper og legg dem i en sirkel. Videre er det verdt å spre med bunnen inne i sirkelen. Vi fester kantene på koppene med lim eller stiftemaskin.hvordan lage en snømann av plastkopper trinn for trinn
  2. Du bør legge ut den andre raden i et rutemønster i forhold til den første raden. Nå må du feste engangskopper til hverandre, ikke bare fra siden, men også ovenfra. Og for at arbeidsstykket skal være stabilt, er det nødvendig å flytte hver linje litt tilbake. På denne måten må du legge ut 7 rader. På samme tid, for å feste hodet ytterligere til strukturen, må du ikke lukke.
  3. Hvis du er ferdig med å lage grunnlaget, er det nå verdt å snakke om hvordan du lager et snømannshodet. For å lage et hode trenger du: også plastkopper, stiftemaskin, tennisballer og plasticine.
  4. For å lage den første raden av hodet, må du bruke 18 kopper. Vi fester dem sammen på samme måte som kroppen.hvordan lage en snømann av kopper
  5. Legg resten av koppene i et rutemønster. Et hull dannes i ballen, som du gjemmer under hetten. Bare legg en lue på snømannen din.
  6. Nå får vi øynene til snømannen. Til denne jobben brukes tennisballer. For å få øynene må du imidlertid male ballene med svart maling. Du kan også kutte ut svarte sirkler fra papir og lime dem på kulene..
  7. Men gjør nesen din av plasticine.

gjør-det-selv snømann fra kopper

Hvordan feste en snømann ordentlig

Nå kan du lære å lage en snømann av plastkopper trinn for trinn. Men det er viktig å si om hvordan du fester en snømann for å lage et vakkert håndverk. Så for å holde hodet og overkroppen sammen trenger du lim eller stiftemaskin. Etter jobb har du en søm du kan skjule hvis du knytter et skjerf rundt snømannen. Tilbehøret vil skjule uregelmessigheter, og selve håndverket vil bli penere.

For at håndverket skal se originalt ut, plasser en elektrisk krans inne.