Saltet deigspanel: katt

Masterklasse i salt deigspanel

Håndlagde keramiske figurer fra De Rosa Rinconada regnes som de fineste i verden. Deres unike design blander seg harmonisk med ethvert interiør, så figurene vil være en god gave til venner og familie..

Håndlagde keramiske figurer av De Rosa Rinconada regnes som de fineste i verden

Grunnleggeren av den nye kunstbevegelsen George de Rossa Thompson var glad i keramikk siden barndommen, og i 1965 grunnla han sitt eget kunstverksted. Nå har arbeidet hans blitt populært over hele verden. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du lager en håndverkskatt basert på De Rosa Rinconada selv. I stedet for keramikk bruker vi salt deig, oppskriften du kan se på nettstedet vårt..

Panelskatt laget av saltdeigKatt – panel laget av saltdeig

Panelskatt laget av saltdeig

Først av alt må du lage en kattemal som må matche størrelsen på rammen. Den ferdige malen kan skrives ut fra Internett eller sirkel en tegning av en katt fra en bok.

Først av alt må du lage en kattemal

Elt den saltede deigen, bland i et forhold på 1: 1: 1 mellom vann, mel og salt. Du kan også prøve en annen oppskrift: 600 gram mel og 400 gram fint salt.

panno-iz-testa-5

Vann tilsettes i en slik mengde at deigen ikke fester seg til hendene. Hell først i 300 ml, deretter kan du gradvis tilsette mer. Saltet deig skal ligge i kjøleskapet i en dag.

Kjevle ut deigen på folie og fest kattemalen

Kjevle ut deigen på folie og fest kattemalen. Sirkel forsiktig og skjær med en kniv. Om sommeren vil katten tørke ut i solen i flere timer.

Om sommeren vil katten tørke ut i solen i flere timer

Når emnet er helt tørt, sliper du kantene med sandpapir, og tegner deretter en tegning med blyant. Etter det kan du begynne å male håndverket. For dette er det tillatt å bruke gouache-, olje- eller akrylmaling. Begynn å skissere konturene, og ta deretter opp maleriet og hele mønsteret.

Etter det kan du begynne å male håndverk

Ta en ferdig ramme eller lag den selv av et ark fiberplater og dekorative strimler. Den sentrale delen av rammen må males med gouache for å lime katten på en vakker bakgrunn..

Etter det kan du begynne å male håndverk

Bruk en limpistol til å lime katten på rammen og begynn å dekorere. Ikke glem å åpne håndverket på toppen med lakk.

Panelet til en katt laget av saltdeig er klart. Sammenlignet med den originale skulpturen av De Rosa RinconadaSaltet deigspanel

Panelet til en katt laget av saltdeig er klart. Sammenlignet med den originale skulpturen av De Rosa Rinconada, er det mange likheter. Dette håndlagde panelet vil være en fantastisk gave, samt bringe glede til interiøret ditt.

Se også videoen: Katter og katter laget av saltdeig

Prøv å gjøre det selv og selve skulpturen fra saltdeig, kanskje du kan gjenta originalen hjemme.