Hvordan lage et teppe av gamle ting

DIY lappeteppe, mesterklasse

I vår tid med datateknologi står ikke tiden stille, men den skynder seg i stor fart og dager, år, alle slags nyheter, mote flyr forbi … periode …

I Feng Shui er det viktig å bli kvitt gamle ting! Men hvordan? I ett antrekk – du gikk på date, i det andre – løp du på college, i det tredje … det fjerde … og så videre, det er synd å kaste det ut!

Vi tilbyr deg den perfekte måten å frigjøre plass i skapet, og ikke å kaste bort ting og kjøpe en eksklusiv nyhet, forresten, laget med egne hender! De vanligste i skapet er gamle T-skjorter og jeans! Her skal vi snakke om dem, fra dem skal vi “forme” noe nytt!

Hvordan lage et teppe av gamle ting

La oss gjøre det så søtt teppe, som vil gi trøst og varme til hjemmet ditt, og til og med minne deg om alle disse hendelsene …

DIY T-skjorte teppe

Doner et dusin gamle t-skjorter for dette mesterverket.

Før du starter arbeidet – sørg for å forberede:

  • En symaskin (ønskelig, men ikke nødvendig);
  • Skarp saks;
  • Kritt eller vaskemaskin;
  • Hersker;
  • Nål med tråd.

strikke tepper av gamle ting

Og nå må du kutte hver T-skjorte i strimler, 5 cm brede. For å gjøre dette, legg ut T-skjortene. Bevæp deg med en linjal og kritt og helt fra bunnen til ermelinjen tegner du striper på T-skjortene, 5 cm brede vil være nok.

Det neste trinnet i å lage et gjør-det-selv-teppe av gamle ting vil være å kutte strimler forsiktig og nøyaktig fra T-skjorter:

Det neste trinnet i å lage et teppe med egne hender fra gamle ting vil være å nøye og nøyaktig kutte strimler fra T-skjorter.

Etter å ha kuttet tilstrekkelig mengde, syr vi dem på en skrivemaskin i tre strimler av samme lengde, hvorfra vi umiddelbart begynner å veve en flerfarget pigtail.

Hovedelementet, grisehalen, er klar, nå kan du trygt rulle opp teppet fra det, fra midten.

Hovedelementet, grisehalen, er klar, nå kan du trygt rulle teppet ut av det, fra midten.

I ferd med å vri, ikke glem å bruke en tråd med en nål og ta den ene omgangen etter den andre med tråden slik at teppet vårt ikke bretter seg ut.!

I ferd med å vri, ikke glem å bruke en tråd med en nål og ta en omgang

Du kan også gjøre det annerledes: vind opp teppet og sy det deretter, manuelt eller på en skrivemaskin – din virksomhet!

Du kan også gjøre det annerledes: vind opp teppet og sy det deretter, manuelt eller på en skrivemaskin - din virksomhet

Et annet fint poeng: du kan lage alle tepper

En annen fin ting: du kan lage alle tepper – runde, ovale, firkantede og rektangulære … og til og med uregelmessige former!

teppe laget av gamle ting

Som du la merke til, var det interessant å jobbe, tingen viste seg å være original, arbeidsprosessen er absolutt ikke slitsom og tar ikke mye tid!

strikke tepper av gamle ting

Dette er en måte å lage tepper på fra gamle T-skjorter, men det er andre. For eksempel, for å gjøre SÅ et teppe, må du følge en annen teknologi.!

For eksempel, for å gjøre SÅ et teppe, må du følge en annen teknologi!

For arbeid trenger du alle de samme T-skjortene, skåret i strimler, men stripene vil være 2-3 cm brede og 10-15 cm lange (avhengig av teppet “furry”).

Du trenger også en nylonkonstruksjon med 0,5 cm celler og en vanlig heklenål..

Nå er alt enkelt: Vi tar en strimmel stoff, bruker en krok til å trene den gjennom cellen, trekker ut den ene enden, justerer langs stripens lengde og knytter dem til en knute!

Så, celle for celle, stripe for stripe, rad for rad – du får en skikkelig “terry!” Teppe! Som kan plasseres foran en barneseng, på kjøkkenet og på badet!