Slik forbereder du deg til 1. april

Håndverk for aprilskrekk

På aprilsnar er det vanlig å le hjertelig. Og alle vet om det, uten unntak. Visste du at du kan lage mange flotte produkter for denne riktignok ubetydelige ferien som kan gjøre humøret ditt enda bedre. Generelt vil denne publikasjonen presentere deg fantastisk håndverk for aprilskrekkedag. Disse ideene vil komme godt med, bare i kreative leksjoner i barnehage og barneskole. Generelt bør du like.

Hva du skal lage

Du forstår sikkert allerede at denne dagen er forbundet med moro og latter, så vel som lyse farger. Derfor har vi det travelt med å tilby deg bare de mest positive ideene..

Munter klovn.

Den første ideen er å dekorere klovnen med lyst papir. For dette formålet kreves en skisse av en klovn. Du kan ganske enkelt laste den ned fra Internett. Deretter trenger du en farget, som skjæres i små terninger. Størrelsen skal være 5 x 5 cm. Videre brettes hver slik farget firkant med blyant i et rør.

Disse rørene vil være klovnhår. De er rett og slett limt på hodet til vår blide karakter..

Ansiktstrekk kan enkelt males. I dette tilfellet kan blyanter eller tusjpenner brukes..

Resten av detaljene kan enkelt kuttes fra en rosa serviett. Munter klovn klar for et håndverksshow.

DIY -håndverk for 1. april

Og for den neste glade fyren brettes rutene i konvolutter. Og det blir mange slike konvolutter. De vil dekorere håret og andre deler av karakteren.

DIY -håndverk for 1. april

For å designe en klovn er det tillatt å bruke alt som er tilgjengelig. For eksempel kan det være fargede tråder. Det er lurt å velge det lyseste. De kuttes i små biter og festes med lim til det opprinnelige bildet..

DIY -håndverk for 1. april

Lys dekorasjon.

Alle vet at det er vanlig å dekorere lokaler for enhver ferie. I dette tilfellet er det tillatt å dekorere veggene på en innfødt skole eller barnehage med en lysende sol. Dette håndverket vil bli laget med glede av alle barna..

Håndverk for aprilskrekk

Så i dette tilfellet er det nødvendig med maling av solfylte nyanser. Det kan være: rød, oransje og gul. Ta deretter en børste og legg den på håndflatene. Du må legge igjen en utskrift på et ark. La hvert barn delta i denne prosessen. Tross alt vil solen vår ha mange stråler.

Håndverk for aprilskrekk

Selve solen er tegnet på et eget ark. Når malingen tørker, tegne øyne og et smil..

Håndavtrykk er også kuttet fra A4 -ark. Form solstrålene ut av dem.

Håndverk for aprilskrekk

Flott DIY klovn.

Symbolet for 1. april er en klovn. Det er veldig enkelt å lage det selv. I dette tilfellet trenger du: tråd, papir, plasticine og lekeøyne.

Håndverksprosessen er utrolig enkel. Skulpt et ansikt av plasticine og legg til individuelle elementer.

Håndverk for aprilskrekk

Håndverk for aprilskrekk

For å lage et kostyme for et tegn, ta farget papir. Brett arket til et trekkspill og fest det til ansiktet ditt. Du kan også lime på et par perler for pynt. Nå gjenstår det å lage penner av papir, samt en hette for karakteren din.

Håndverk for aprilskrekk

Fluffete nese.

Hvor viktig det er i dag å ta interessante bilder med diverse tilbehør. En myk nese, som vil ha en kattens antenner, vil bli et faktisk element på denne dagen. Nå vil vi beskrive prosessen med å lage noe slikt..

I dette tilfellet er det nødvendig med en stripe papp eller tre. En myk pompom er limt på toppen av dette elementet. Det kan være rosa eller svart. Bare fest de vridde cocktailrørene under pom-pom..

Håndverk for aprilskrekk

Gulrot suvenirer.

På denne dagen bør du definitivt gi gaver til hverandre. Suvenirer her er forpliktet til å bringe en kontinuerlig positiv til sine mottakere. Følgende materialer kreves for et slikt håndverk:

Ark med farget papir. Det er best å bruke tosidig her. Det anbefales å bruke papir av hvilken som helst gulrotskygge..

Grønnbok er også nødvendig..

Forbered mer: en svart tusj, lim, saks og en tykk svart tråd.

Håndverk for aprilskrekk

Å lage håndverket begynner med å kutte ut en trekant fra oransje papir. Et stykke tråd limes til kanten av denne trekanten. I dette tilfellet bør hoveddelen forbli utenfor. Nå brettes arket i en pose. Dessuten er kanten festet med lim..

En bred stripe kuttes ut av grønt papir, som også skal være tosidig. Deretter kuttes det i flere strimler. De blir smale hos oss. Vri dem inn i røret med en tusj. Videre limes de ved hjelp av lim på innsiden av posen.

Tusjpennen viser linjene på utsiden av suveniren din, som gulrøtter. Ikke glem å legge til øyne og munn..

Håndverk for aprilskrekk

Morsom pokemon.

Faktisk kan en rekke morsomme produkter lages for en slik anledning. For eksempel kan de være morsomme Pokémon. Alt du trenger i dette tilfellet: lim, saks og farget papir.

Bestem deg først for fargen på håndverket ditt. Videre kuttes et par volumetriske sirkler fra ett ark..

Den ene sirkelen limes til den andre med bare halvparten. For å forenkle dette arbeidet, lar du deg brette det i to før du limer den andre sirkelen til 1..

Form munnen på karakteren.

DIY -håndverk for 1. april

Nå gjenstår det å kutte ut papir: ben, armer, hvite tenner, øyne og ben. Alle disse detaljene er limt til karakteren din..

Endelig

Denne artikkelen skulle fortelle deg om hvilket håndverk for 1. april du kan lage med egne hender. En slik aktivitet vil definitivt være positivt for deg og barna. De vil bli kjent med ferien og bare få et positivt humør..