Attraktiv hagearbeid CD -håndverk

Håndverk fra CDer

Hvis du bestemmer deg for å rydde opp i huset ditt, har du sannsynligvis funnet et stort antall CD -er hjemme. Hvis du ikke finner en verdig bruk for dem, må du ikke skynde deg å kaste dem. Det viser seg at du kan lage fantastiske håndverk som enkelt vil dekorere hagen din. Og i denne artikkelen kan du finne ut hva slags hagehåndverk fra datamaskindisk du kan lage med egne hender. Her vil vi tilby de mest interessante ideene du definitivt vil like..

Hva håndverk å lage for hagen fra gamle CDer

Du kan enkelt bruke gamle CDer til å lage nyttige og samtidig søte produkter..

Påfugl til en sommerhytte.

Du vet sikkert allerede at plater er egnet for å lage absolutt alle håndverk. Og hvis du har støtt på husflid fra disker før, kan du i dag se flere ideer til din egen sommerhytte. Og hvis du elsker å dekorere din personlige tomt, så ta en nærmere titt på denne påfuglen. Du kan bruke tre eller kryssfiner som base. Du må male den ferdige fuglefiguren.

Men for å lage en luksuriøs hestehale trenger du et maske og noen unødvendige CDer. Fra masken må du kutte halen av halen, og først da bruke lim til å lime flere gamle plater på den. Se hvordan det ser veldig fint ut.

DIY -CDer

Volumetriske figurer fra gamle disker.

I dag kan du se mange ideer for bruk av CDer. Håndverkere og håndverkere lager et bredt utvalg av hagehåndverk fra dataskiver. Og hvis platene samler støv hjemme, så finn en verdig bruk for dem. For eksempel, for å lage slike søte figurer, trenger du bare å dele platen i flere stykker. Du må gjøre det samme med alle andre disker. Da må du lage søte dyr av dem..

Sikkert, i utformingen av din personlige tomt, vil de se veldig fine ut.

håndverk fra plater til hagen

håndverk fra dataskiver til hagen

håndverk for hagen fra datamaskinplater

Håndverk som kan henges på hagetrær.

Sikkert er det trær på hagetomten din som har et veldig lite attraktivt utseende. Du vil kanskje ikke bli kvitt dem. Og du trenger ikke. Tross alt kan du dekorere slike trær med figurer fra unødvendige datadisker. Vis fantasien din og lag originale dyr som definitivt vil glede deg.

DIY -CDer

Håndverk – lenestol og fra CDer.

Noen mennesker som har ferdigheter, kaster ikke bort tiden sin. Det viser seg at slike mestere har lært av gamle plater å lage praktiske møbler for hagen sin, som det er praktisk og hyggelig å slappe av på sommerdager. Men for å lage en slik stol må du samle mange plater. Og dette øyeblikket må tas i betraktning.

DIY håndverk for hagen fra datamaskindisker

Figurer.

Du kan også lage interessante figurer for å dekorere hagen. Deretter må du feste dem til pinner og sette dem i forskjellige hjørner av hagen din. Sikkert et slikt håndverk vil glede alle gjestene i hjemmet ditt..

Du kan også lage heltene til den populære animerte serien – smeshariki. Og legg også et lignende håndverk i sommerhuset.

hva du skal lage håndverk fra datamaskindisker

DIY håndverk for hagen fra datamaskindisker

Nyttig håndverk fra CDer.

Håndverk fra dataskiver til hagen kan være nyttig. For eksempel, hvis du lager en så liten ting, blir ikke avlingen din i hagen berørt av fugler og andre skadedyr. Glansen fra CD -en vil skremme bort fugler og andre skadedyr som liker å spise sommerens frukt om sommeren..

hagehåndverk fra cd

Endelig

I dette innlegget har vi listet opp de mest interessante håndverkene for deg. Og hvis du liker å tukle med uvanlige ting, så ble denne artikkelen laget spesielt for deg. Generelt, samle flere CDer, vær tålmodig og begynn å lage de mest ekstraordinære tingene for hagen din..