Hvordan dekorere en dacha med enkle, men interessante håndverk fra unødvendig materiale

håndverk fra avfallsmateriale for å gi

Hver kvinne drømmer om å dekorere dachaen sin. Faktisk ser dachaen, som er dekorert med alle slags gjenstander eller noen form for håndverk, penere ut. Selvfølgelig er det mest lønnsomt å dekorere et landsted og en personlig tomt med ting som ble laget med egne hender. I dag, for en sommerbolig, kan du lage et stort antall håndverk selv. Men i denne artikkelen vil vi fortelle deg om hvilke håndverk du kan lage for å gi ut søppelmateriale med egne hender. Her vil du se bilder av slike håndverk, og du kan finne en beskrivelse.

Lag ideer fra søppelmateriale

Vakkert og lyst anheng.

Hvis du går mer inn på dette emnet, kan du se at et stort antall håndverk kan lages av søppelmateriale. Det er også veldig enkelt å lage et vakkert anheng i lyse farger. Du bør lage mat:

lag et håndverk av søppelmateriale med egne hender

 • Stor og liten papirplate,
 • Perler og plast,
 • Ulltråder, gresskarfrø, plaststrå,
 • Hullslag, saks og limpistol.

Framgang:

 1. Først og fremst er det verdt å lage hull i en stor papirplate med et hull. Klipp ut kronbladene fra et stykke plast og lim dem i en sirkel til tallerkenen.
 2. Nå er det verdt å male kronbladene og gresskarfrøene. Lim gresskarfrø som allerede er malt på platene..
 3. Da bør du takle opphengene. For dette formålet bør blomster lages i enden av trådene. De er laget som følger: først må du feste perlen til tråden. Lim gresskarfrø til den.
 4. Fest deretter den ferdige tråden med blomster til tallerkenen. De er fikset allerede i de forberedte hullene..

DIY håndverk for å gi fra avfallsmateriale fotoDIY håndverk for å gi fra avfallsmateriale fotoDIY håndverk for å gi fra avfallsmateriale foto

Så det fantastiske håndverket ditt er klart. Hun kan enkelt dekorere absolutt ethvert landsted..

Uvanlig klokke for dekorering av hyttens interiør.

I denne artikkelen kan du finne mer enn en mesterklasse for håndverk fra søppelmateriale. Å lage slike håndverk vil sikkert gi deg lykke. Hvis du har samlet et fjell med gamle aviser og blader hjemme, ikke hastverk med å kaste dem. Husk at disse tingene kan brukes til å lage et originalt håndverk som vil være en fantastisk interiørdekorasjon..

For å lage en vakker klokke må du forberede:

 • striper fra blader og aviser,
 • en sirkel av tykk papp,
 • brytermekanisme og lim.

Framgang:

 1. Aviser eller blader kuttes i små strimler. Hver strimmel rulles til en rulle.
 2. Hvis rullene viste seg å være fargeløse, kan de males med lyse akvareller. Du trenger ikke å gjøre slik manipulasjon med ruller fra blader..
 3. Disse rullene limes til pappsirkelen ved hjelp av lim. Det er verdt å stikke disse rullene tettere til hverandre..
 4. Når arbeidet med liming av rullene er fullført, er det verdt å fikse klokkemekanismen og henge klokken på kjøkkenet eller i et annet rom..

mesterklasse håndverk fra avfallsmateriale

Lyse lykter.

Til nyttår lager folk papirlykter for å pynte juletreet. Men visste du at nesten de samme lommelyktene kan lages av plastflasker? Slike produkter vil være en fantastisk dekorasjon for sommerhuset og vil tiltrekke seg oppmerksomheten til mange. Alt du trenger for å gjøre en enkel flaske til en original gave er:

 • sterke farger,
 • saks, skarp kniv og tråd.

Framgang:

 1. I begynnelsen av flasken maler vi i en lys farge. For å få dem til å se enda mer attraktive ut, må du skildre en slags ornament på dem..
 2. Når malingen tørker med en kniv, må du skjære i flasken. Fjern disse strimlene og trykk lett ned på lommelykten.
 3. Lag nå et hull i korken og fest en tykk tråd i den, som vil være en løkke.

lage håndverk av avfall

Bilde av pistasjenøtter.

Det er verdt å merke seg at å lage håndverk av søppelmateriale er en utmerket aktivitet for de som liker kreativitet. Alt materiale, selv det mest unødvendige, kan brukes i dag. Pistasjskjell er selve materialet du kan lage originale produkter fra. For eksempel ser bilder ganske vakre og uvanlige ut av dette materialet. For å lage dem trenger du: pistasjskjellene selv, lim og maling. Du kan heller ikke klare deg uten dine ferdigheter og fantasi..hvordan lage et håndverk av avfall

Framgang:

 1. For å lage et bilde av pistasjenøtter, dannes blomster. Samtidig skal lim påføres den nedre delen av skallet..
 2. Dermed må du øke størrelsen på knoppen og gi den ønsket form..
 3. De ferdige blomstene må males. I dette tilfellet brukes spraymaling eller akryl.. hvordan lage et håndverk av avfallHvis du bestemmer deg for å male med akrylmaling, fortynnes de i et kar sammen med vann for å gjøre denne prosessen rask. Blomster senkes ned i dette fartøyet, holder på en stund og tas ut.
 4. Fargede knopper kan brukes til å lage alle slags malerier. I dette tilfellet brukes en limpistol og andre materialer..

DIY håndverk for å gi fra avfallsmateriale foto

Påfugl for å gi.

Ovenfor ga vi de håndverkene som kunne lages for å dekorere et landsted. Nå er det verdt å gi et par håndverk som kan brukes til å dekorere en sommerhytte. Håndverk – en påfugl er et godt alternativ. For å gjøre det trenger du:lag et håndverk av søppelmateriale med egne hender

 • 5 liters plastflaske.
 • Film og wire.

Framgang:

 1. I begynnelsen er en ramme laget av en flaske wire og film.
 2. Mange strimler blir kuttet fra filmen, som utkantene er laget av.
 3. Disse strimlene limes til flasken og til halen på fuglen.

mesterklasse håndverk fra avfallsmateriale

Gummistøvler.

Selv gamle gummistøvler kan tilpasses til å dekorere en sommerhytte. De kan være potter for forskjellige planter.

 • For å få støvlene til å se anstendig ut. De er malt i en viss farge, et hull er laget for å henge og jord helles i dem..
 • Nå kan du plante hvilken som helst plante du liker i slike særegne potter..

håndverk fra avfallsmateriale for å gi

Laget av gamle blomsterpotter.

Hvis mange gamle blomsterpotter ligger inaktive hjemme, kan de med riktig tilnærming brukes på en verdig måte. Av dem kan du lage et vakkert håndverk som mange av dine gjester kan like. Hvis du ser på bildet, kan du forstå at dette håndverket er gjort veldig enkelt.håndverk fra avfallsmateriale for å gi

Blomsterpotter i utformingen av en blomsterhage kan oppfylle hovedrollen. Men hvis du legger til et lite morsomt element og pynter dem med maling, kan du få noe originalt..

mesterklasse håndverk fra avfallsmateriale

Vi anbefaler også: countryhåndverk fra majonesbøtter

Undersått.

Gamle dekk vil også fungere godt for å lage noe originalt. For eksempel kan du lage en minion av dem, som du vil gi en rive og en spade til.hvordan lage et håndverk av avfall

Griser.

Vanlige plastflasker på 5 liter kan bli til morsomme griser. De er ganske enkelt malt rosa, ørene er skåret ut og øynene er laget..

Slike griser kan spres utover hele sommerhuset. De vil se fantastisk ut på grønt gress..mesterklasse håndverk fra avfallsmateriale

Ideer for å gi fra flasker.

I denne artikkelen fortsetter vi å liste håndverk fra søppelmateriale til en sommerbolig. Plastflasker er kanskje i alle hjem. Du trenger imidlertid ikke å bli kvitt dem raskt. I dag kan mange interessante produkter lages av dem..

For eksempel kan du lage en vakker lampe av glassflasker. Du trenger glassflasker, lyspærer og ledninger.lage håndverk av avfall

En annen idé er et tre laget av plastflasker. Et slikt produkt vil sikkert se veldig attraktivt ut på enhver sommerhytte..

hvordan lage et håndverk av avfall

Flaskehett er egnet for å dekorere et gjerde eller hvilken som helst vegg på en sommerhytte.håndverk fra avfallsmateriale for å gi

Endelig

Vi håper at du var i stand til å finne ut, lage et håndverk av søppelmateriale med egne hender. Bruk våre ideer og dekorer dachaen med fantastiske produkter.