Kukat huovutettu villasta, mestarikurssi

Nunofelting tai huovutetut kukat. Valokuva ja video

Huopa on ainutlaatuinen käsityömateriaali, jolla on rajattomat mahdollisuudet. Sen avulla voit säveltää minkä tahansa kuvion, jota on vaikea toistaa kahdesti, minkä vuoksi huopatuotteita voidaan kutsua yksinoikeuksisiksi. Tekniikka villakukkien huovuttaminen mestariluokalla melko yksinkertainen, joten ajan myötä jopa aloittelijat voivat hallita tämän tyyppistä käsityötä. Tässä artikkelissa opit tekemään ruusun ja pionin huovuttamalla.

Esimerkkejä siitä, mitä voidaan tehdä huovuttamalla villaa, löydät artikkelista: Villahuopa aloittelijoille valokuvalla.

Jos haluat kaataa asioita, sinun on hallittava nuno-huovutustekniikka. Se koostuu siitä, että huopa painetaan kangasta vasten. Silkkiä käytettiin alun perin tähän prosessiin, mutta mitä tahansa muuta luonnonkangasta, jolla on harvinainen rakenne, voidaan käyttää. Nunofelting -tekniikan periaate on, että karvat tunkeutuvat kankaaseen ja pysyvät siinä. Tämä mestarikurssi näyttää yhdistetyn huovutusmenetelmän – märkä- ja nunohuovutuksen.

Kukkien huovuttaminen villasta. Mestariluokka

ruusu

Pyöreälle kangasmallille on asetettu ruusun huopa. Keskellä vaaleanvihreä villa on asetettu lehtiä varten pystysuoraan vaakasuoraan. Ruusu itsessään on säteittäinen. Ympärysmitan ympärille voit laittaa eriväristä villaa antamaan kukalle kauniin sävyn.

Pyöreälle kangasmallille on asetettu ruusun huopa.

Jatka sen jälkeen märkähuovutukseen, kunnes saat kauniin ympyrän sävyillä..

Jatka sen jälkeen märkähuovutukseen, kunnes saat kauniin ympyrän sävyillä.

Nyt sinun on leikattava ruusun aihio ja lehdet spiraaliksi. Muotoile sitten kierre leikattu ruusun terälehtien muotoon..

Nyt sinun on leikattava ruusun aihio ja lehdet spiraaliksi. Muotoile sitten kierre leikattu ruusun terälehtien muotoon.

Aloita romuista alkuunsa ja aloita sitten kääriminen terälehtiin.

Aloita tähteistä alkuunsa silmun muodostaminen ja aloita sitten kääriminen terälehtiin.

Terälehdet ommellaan yhteen. Osat on pestävä ja keitettävä. Ompele lehdet ja ompele sitten kukkaan. Lehdet voidaan lisätä varovasti neulalla, sitten niistä tulee todellisia – raitoja.

Terälehdet ommellaan yhteen. Osat on pestävä ja keitettävä. Ompele lehdet ja ompele sitten kukkaan. Lehdet voidaan lisätä varovasti neulallaHuopa ruusu

Huoparuusu on valmis, nyt voit käyttää sitä koristamaan vaatteita tai hiusasusteita.

Hyödyllinen video nunofelting: Rose. Kuivahuovutus. Master Class

Pion

Leikkaa ympyrä kankaasta, jonka halkaisija on noin 35 cm. Kuten ruusun tapauksessa, voit asettaa reunan ympärille eri sävyisen huovan..

Taita huopa auki pystysuunnassa vaakasuunnassa keskellä ja säteittäisesti reunoillaKaava pionin valmistamiseksi huovuttamalla villaa

Aloita huovutus, kunnes työkappale on tiheä. Leikkaa ympyrä työkappaleesta, mutta älä leikkaa työkappaletta. Sinulla pitäisi olla ympyrä ja aaltoileva yksityiskohta. Jälkimmäinen on ommeltava reunaa pitkin saumalla ja vedettävä pois. Sinulla on pioni.

Sinulla pitäisi olla ympyrä ja aaltoileva yksityiskohta. Jälkimmäinen on ommeltava reunaa pitkin saumalla ja vedettävä pois. Sinulla on pioni.

Jos teet leikkauksia alkuunsa, kukka näyttää vaikuttavammalta, mutta joudut tyhjentämään sen hieman. Älä unohda ommella kukka niin, että se ei hajoa. Aikaisemmin saamastamme ympyrästä muodostamme kukan ulomman osan, kun meidän on vedettävä sitä hieman. Leikkaa lehdet ja ompele yksityiskohdat erikseen.

Villapioni on valmis ja nyt voit koristella hatun,Huopainen pioni

Villapioni on valmis ja nyt voit koristella hatun, huivin tai baretin omin käsin.

Opetusvideo: Villahuopa – PION

Kukat, joissa käytetään nunofelting -tekniikkaa yhdessä märkähuovutuksen kanssa, ovat erittäin kauniita. Villatuotteet ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä. Voit tehdä ne muutamassa tunnissa, tärkeintä on ostaa villaa ja hallita uusia tekniikoita. Toivomme, että artikkelimme aiheesta kuinka tehdä kukkia huovuttamalla villaa mestarikurssin avulla oli hyödyllinen, ja valokuvien ja videoiden ansiosta voit visuaalisesti kuvitella, millaisen tuloksen pitäisi olla.