Rheo blomst

Rheo blomst

Rheo -blomsten er ideell for nybegynnere blomsterbutikker. For det første er Reo ikke lunefull i å forlate, og derfor trenger du ikke bekymre deg mye hvis du gjør noe galt hvis du får erfaring. Det er en lite krevende blomst som cyperus, kaktus eller sansevier. Men på den annen side er den utadrettet original og vakker som dracaena. Ofte er dette husplanten kreditert en av typene tradescantia, selv om dette er et kontroversielt spørsmål. Reo er faktisk en nær slektning til Zebrins og Tradescantia, de tilhører alle Commeline -familien. Men noen botanikere tror, ​​og det ville være mer riktig, at en slik blomst danner sin egen separate slekt Reo.

Blomster produseres av Reo -anlegget i nesten et år. Den har massive prydblader som er dype lilla i fargen og elsker sterkt lys. Hva er en ikke -representativ blomst? Denne planten vil tjene som dekorasjon for ethvert interiør: det være seg et respektabelt kontor eller bare en stue. Og for å ta vare på ham vil det ta veldig lite tid, bare en time fra en time må Reo vannes, noen ganger mates, og etter en stund deles og transplanteres.

Hvordan ta vare på en Reo -blomst hjemme

Hvordan velge det beste stedet. Planten er veldig glad i lys, sørvinduet er det mest passende stedet for det. Men i sommervarmen må Reo fortsatt skygges litt, ellers vil bladene lide av solstrålene..

Vanning prosess. Blomsten liker den konstant fuktige jorda, så det er greit hvis noen feilaktig vanner den igjen. Kjekk Reo vokser bemerkelsesverdig når jorden er våt hele tiden i den varme årstiden. Men om vinteren må du være mer forsiktig med vanning, du må redusere dem litt, men det skal ikke tørke ut. Vanning er ønskelig med avgjort vann, regnvann er enda bedre egnet for dette. Om vinteren må blomsten vannes med varmt vann. Og likevel liker blomsten ikke veldig mye når vann kommer inn på stedene på stammen, der bladene er festet (internoder), du må prøve slik at dette ikke skjer.

Hvordan ta vare på en Reo -blomst hjemme

Vel, det er forståelig at hvis en plante er god på fuktighet, utvikler den seg godt hvis den sprayes regelmessig. En utendørs dusj er en fantastisk måte å holde blomsten i god form og renslighet..

Plantefôring. I sommersesongen, fra mai til august, er det godt å bruke kompleks gjødsling, en klassisk mineralgjødsel for dekorativ lauv. I sjeldne tilfeller kan organisk materiale brukes: tinktur fra eggeskall og løkskall.

Reproduksjon av Reo -blomsten. Den eneste og sannsynligvis den mest korrekte er måten å dele busken på. Hvis den blir tatt godt vare på, vokser Rheo veldig raskt. Dette gjør det mulig å få nye planter når som helst på året. Alternativt, rotte stiklinger på sidene, de er der hele tiden, vises ved basen. Så det bør ikke være noen problemer med reproduksjon. Gjennom året dukker det opp små små blomster, selv om de ikke har en viktig dekorativ verdi, men slik kan noen. Blomsten har ingen frø.

Plantetransplantasjon. En lignende blomst vokser i en gruppe fra tid til annen, barn spire fra jorden. Så Reo må transplanteres hvert år. For dette formålet er det bedre å bruke en gryte bred i stedet for dyp. Du kan forberede landet til å plante deg selv. For å gjøre dette må du ta: en del av jorden er leiretorv, samme mengde blad- og torvblanding, de samme delene av sand og humus.

Blomster slippes av Reo -anlegget i nesten et år

Det må være drenering i bunnen. Selv om Reo er en fuktighetselskende plante, er det en mulighet for rotrot ved for mye vann eller rotmidd kan skade dem. Hvis du ikke kan lage blandingen selv, kan du kjøpe ferdig jord for dekorative løvblomster.

Tegn på blomstersykdom. Bladene blir brune på spissene og tørker deretter ut. Dette er en 99% stor sannsynlighet for at årsaken er tørr luft. Dette skjer hovedsakelig om vinteren, når sentralvarmen er slått på i leilighetene. På dette tidspunktet må blomsten veldig ofte sprayes eller plasseres ved siden av fat med vann. Dette vil hjelpe ikke bare Reo, men alle plantene i nærheten..

Bladets kant blir brun, selve bladet krøller seg og tørker til slutt opp av mangel på fuktighet. Dette kan også skje fra kald vanning om vinteren. Det er nødvendig å vanne bare med varmt vann, og da vil blomsten være i fullstendig orden..

Hvis planten strekker seg sterkt oppover, har bladene blitt få, og de er sjelden plassert på stammen, så sannsynligvis er det ikke nok belysning. En annen årsak til blomstens tilstand er mangel på næringsstoffer..

Med rikelig belysning blekner den brokete fargen på bladene, stripene langs bladet er knapt synlige. Vi må raskt omorganisere blomsten der det er litt mindre lys. Plantens stilker blir brune og blir myke på grunn av overflødig fuktighet. Dette skjer oftest om vinteren. For ikke å miste blomsten i det hele tatt, for ikke å la den dø, må du kutte av den sunne delen og legge den i vann eller jord for å heie. Ikke vær redd for å transplantere Reo om vinteren, hvis blomsten er i fare, må du spare.

Etter å ha blitt kjent med disse enkle reglene, kan du lykkes med å dyrke en så vakker innendørs blomst som Reo!