Modulaariset maalaukset sisätiloissa

Modulaariset maalaukset: valokuva maalausten sisätiloissa useista osista

Modulaarisia maalauksia on viime aikoina ilmestynyt sisätiloihimme. Ne saivat kuitenkin suosion erittäin nopeasti. Ja tämä ei ole yllättävää, koska niiden avulla voit sisustaa huoneen monin tavoin. Samaan aikaan sinun ei tarvitse tehdä mitään erityisiä ponnisteluja ja käyttää myös paljon rahaa..

Modulaarisen kuvan luomiseksi asiantuntijat jakavat piirustuksen osiin. Jokainen niistä levitetään kankaalle ja venytetään sitten erityiselle paareille. Mielenkiintoista on, että erityisiä standardeja ei ole, koska kangasta voidaan venyttää vaakasuoraan, pystysuoraan, vinottain ja jakaa myös monimutkaisiin geometrisiin muotoihin, esimerkiksi kuusikulmioon. Yleensä palaset eivät mahdu kehyksiin. Muussa tapauksessa piirustuksen eheyttä olisi vaikea havaita. Aluksi ei ole säännelty, kuinka monta osaa piirustus jaetaan. Tosiasia on, että osia voi olla niin monta kuin haluat. Kaikki riippuu kankaan koosta ja suunnittelijan mielikuvituksesta..

On tärkeää huomata! Viivojen, joita pitkin piirustus on jaettu, tulee noudattaa tarinaa mahdollisimman paljon. Jokaisen fragmentin tulisi näyttää harmoniselta.

Modulaaristen maalausten verkkokauppa toimituksella Venäjällä:

Modulaaristen maalausten verkkokauppa toimituksella Venäjällä:

Katkelmat ja muoto voivat olla mielivaltaisia, mutta joitakin vaatimuksia on:

 • fragmentin toisen puolen ei tulisi olla alle 30 senttimetriä;
 • fragmentin koko riippuu huoneen koosta;
 • yleisesti hyväksyttyjä kokoja pidetään: leveys 1,2-1,7 metriä, korkeus 80 senttimetriä – 1,2 metriä.

Yleensä kappaleiden päämuodot ovat neliö tai suorakulmio..

Nykyaikaisten modulaaristen maalausten ansiosta sisätiloissa näkyy tiettyä dynaamisuutta, “kuori”. Suunnittelusta tulee yksinomainen, mikä vastaa omistajan luonnetta.

Maalauksia, jotka koostuvat useista osistaMaalauksia, jotka koostuvat useista osista

Paikat modulaarisille maalauksille huoneessa

Koska kuvan palaset eivät sovi kehyksiin, kankaan havaitsemisen dynaamisuus ja eheys luodaan. Seuraavat moduuliasettelut erotetaan toisistaan:

 • standardi. Moduulit sijaitsevat vierekkäin samalla tasolla;
 • portaikko. Jokainen seuraava fragmentti ripustetaan vuorolla edelliseen verrattuna, ja siirto suoritetaan eri suuntiin – oikealle ja ylös, alas ja vasemmalle jne.
 • lävistäjä. Moduulit on järjestetty suoralle linjalle, joka on suunnattu vinottain huoneen lattiaan;
 • geometrinen. Yksittäiset palaset on ryhmitelty geometriseen muotoon – soikea, neliö, monikulmio.

On kuitenkin huomattava, että mainitut vaihtoehdot eivät ole tyhjentäviä mahdollisuuksia kuvamoduulien järjestelyyn. Kaikki riippuu siitä, millaisen koristeellisen vaikutuksen haluat saavuttaa..

Modulaarisen kuvan luomiseksi asiantuntijat jakavat piirustuksen osiin.

Samat lait tulevat voimaan kuin muissakin sisustustyypeissä:

 • jos koostumusta venytetään pystysuoraan, se lisää visuaalisesti huoneen korkeutta;
 • vaakasuorat pitkänomaiset maalaukset laajentavat visuaalisesti pientä huonetta;
 • kuvassa olevat suuret valokuvat laajentavat pienen tilan;
 • panoraamamoduulimaalaukset luovat avaruuden tunteen pienissäkin huoneissa.

Modulaariset maalaukset eri huoneissa, kuva:

Modulaariset maalaukset eri huoneissa, kuva:

Esimerkiksi olohuoneessa modulaariset maalaukset voivat toimia koristeena tietyille alueille. Takka lähellä oleva maalaus houkuttelee vieraita kodin lämmön tulisijaan. Jos haluat tehdä huoneestasi mahdollisimman vieraanvaraisen, sinun on ripustettava modulaarisia maalauksia sohvan päälle..

Voit sijoittaa modulaarisen maalauksen hyllylle koristeellisen takan viereen. Se näyttää alkuperäiseltä, jos lisäät koostumukseen myös muita koriste -elementtejä – kynttilöitä, maljakoita ja niin edelleen..

modulaariset maalaukset olohuoneen valokuvassa

Keittiössä modulaarinen kuva luo välittömästi teknologisen tilan tunteen. On huomionarvoista, että tämä mahdollistaa omistajan maun määrittämisen. Yleensä kuvia juomista, hedelmistä, kukista ja valmiista aterioista ripustetaan keittiöön. On aivan toinen asia tuoda huoneeseen ulkoisia elementtejä. Tämä tarkoittaa, että kuva voi kuvata kapeita katuja, kaupunkia yöllä, peltoa tai merimaisemaa, joka on kasvanut unikot..

Makuuhuoneen sisätilojen modulaaristen maalausten, makuuhuoneisiin ripustettujen valokuvien tulisi olla pastellisia, lempeitä värejä. Kukat, kukkivat kentät, lyyriset maalaukset – kaikki tämä sopii tähän huoneeseen. Yleensä makuuhuoneen modulaarisia maalauksia ei sijoiteta ikkunan lähelle. Muussa tapauksessa sinun on katsottava valoa vastaan, mikä häiritsee kuvan normaalia toistoa..

maalauksia seinälle valokuvan useista osistaMaalauksia seinälle useista osista, kuva

Modulaarisia maalauksia ripustetaan myös lastenhuoneisiin. Kuvan sisältö riippuu tässä tapauksessa lapsen iästä. Yksinkertaisimmat piirustukset sopivat lapsille. Voit jopa tehdä jokaisesta “kuvan” palasta monivärisen hahmon. Vanhemmille lapsille käytetään sarjakuvahahmoja sisältäviä kuvia. Kuvat omilla valokuvillaan, urheiluteemat sopivat nuorille..

Jos maalaukset on ripustettava käytävään, tähän sopivat selkeät geometriset muodot, jotka ovat kaikkien ymmärrettävissä. Sisäänkäynti -alueella henkilö ei pysy pitkään, joten maalausten katseluun ei ole paljon aikaa.

Modulaaristen maalausten suunnittelu sisätiloissa

Modulaaristen maalausten suunnittelu sisätiloissa

Jotta maalauksesi olisivat mahdollisimman hyödyllisiä sisustuksessa ja koristavat sitä, sinun on noudatettava tiettyjä asiantuntijoiden neuvoja. Joten on sopimatonta käyttää maalausten kirkkaita värejä huoneissa, joissa henkilö lepää ja rentoutuu. Jos tila on pieni, kuvat, joissa on kuva vuorista, merestä, jolla on välttämättä horisontti, auttavat lisäämään sitä. Sinun tulee aina sovittaa maalauksen koko seinän kokoon. Mitä suurempi seinä, sitä suurempia osia kuvasta pitäisi olla ja päinvastoin..

Neuvoja! Ennen maalausten ripustamista seinälle ja ennen koukkuihin ajamista käytä teipillä merkitä paikat, joissa jokainen segmentti roikkuu. Joten voit arvioida karkean kuvan. Tarrojen kiinnittäminen uudelleen on paljon helpompaa kuin koukkujen uudelleen ruuvaaminen..

Maalausten on vastattava huonekalujen kokoa. On parasta, jos sen leveys on 25 prosenttia pienempi kuin huonekalujen tai esineiden leveys, joihin kuva on ripustettu..

Luettelo modulaarisista maalauksista verkkokaupassa: 

Neuvoja! Merkitse paikat ennen kuvien ripustamista seinälle ja ennen koukkuihin ajamista teipillä

Lajityypin mukaan sinun on valittava piirustus huoneen tarkoituksen perusteella. Poikkeuksia voi tietysti olla, mutta ne on harkittava huolellisesti. Esimerkiksi keittiössä voit ripustaa abstraktin maalauksen sekä maiseman.

Lajityypin mukaan sinun on valittava piirustus huoneen tarkoituksen perusteella.

Kuva modulaarisista maalauksista keittiössä

Kuva modulaarisista maalauksista keittiössä

komposiittimaalauksia sisätiloihinKomposiittimaalauksia keittiön sisätiloihin

Maalauksia keittiöihin useista osista

Kuva maalauksista useista osista makuuhuoneen sisätiloissa:

Kuva maalauksista useista osista makuuhuoneen sisätiloissa:

modulaarisia maalauksia sisätiloissa valokuva kukkiaKuva. Modulaariset maalaukset makuuhuoneen sisustuksessa: kukatmodulaariset kuvat makuuhuoneessaModulaariset valokuvamaalaukset makuuhuoneessa: sängyn yläpuolella

Kun ripustat modulaarisia maalauksia, muista, että kuvan keskipisteen on aina vastattava henkilön keskeistä näkökulmaa. Jos se seisoo, se on noin 160 senttimetriä korkea. Jos kuva on pitkänomainen, tasoa ei tulisi mitata keskeltä, vaan kuvan yläosasta..