Hvorfor blomstrer ikke pengetreet?

Pengetre - blomstring: når begynner det og hvor mye omsorg er nødvendig. Hvorfor blomstrer ikke den fete kvinnen?

Det er en oppfatning blant folket at et pengetre i et hus er et tegn på materiell velvære, og hvis det også blomstrer, vil velstand og rikdom bosette seg i dette huset i lang tid. “Money tree” eller “Fatty Tree” dyrkes av mange, siden planten ikke krever mye oppmerksomhet for seg selv, men alltid ser bra ut. Denne ikke-lunefulle innendørs blomsten kjennetegnes av små blanke, kjøttfulle blader som ligner mynter, og er en utsmykning av ethvert interiør. Det er sant at planten ikke gleder mange med sin blomstring. For å gjøre dette må du vite alle hemmelighetene for omsorg og dyrking for å skape alle gunstige forhold for planten..

Blomsten har ikke bare dekorative kvaliteter, men også helbredende egenskaper. Den fete kvinnen frigjør mange nyttige stoffer i det omkringliggende rommet, noe som positivt kan påvirke den generelle tilstanden til en person og helsen generelt. Pengetreet vil bli en ekte hjemmelege bare med riktig pleie..

Hvordan få pengetreet til å blomstre?

Hvordan få pengetreet til å blomstre?

Et blomstrende pengetre er en stor sjeldenhet og en hyggelig overraskelse. Mange vil gjerne se kjæledyret sitt blomstre, men for dette er det nødvendig å observere noen viktige punkter. Generelt regnes planten som upretensiøs og til og med tålmodig. Den vokser veldig raskt og er lett å vokse, men blomstringstiden er veldig sjelden. Her må eieren av stueplanten være tålmodig..

Trefettkvinnen er utbredt i landene i Sør -Afrika. Planten føles så flott i sine opprinnelige forhold at det er lett å finne den i naturen i blomstrende tilstand. Pengetreet føles gunstig, og er i sterkt sollys og høye lufttemperaturer det meste av dagen. Veksten og utviklingen av hele planten avhenger av tilstrekkelig mengde lys og varme. Et overskudd av lys og direkte solstråler er uønsket og til og med farlig. De korte dagslystimene, som er vanlige i mange regioner med ankomsten av høst-vintersesongen, påvirker også utviklingen av den fete kvinnen negativt. Når du vokser hjemme, er det nødvendig å velge en vinduskarme for planten med riktig belysning, uten fare for solbrenthet..

Innendørs blomsterpleie begynner med å plante den. For pengetreet spiller egentlig ikke jordens sammensetning noen rolle. Den slår rot i hvilken som helst jord og formerer seg på noen måte. Skuddet, toppen av skuddet og til og med et vanlig blad, når det kommer ned i jorda eller vannet, slå rot veldig raskt, vokse intensivt og ha det bra på et nytt sted. Den riktige plantingen er det første trinnet mot begynnelsen av den etterlengtede blomstringen. Men det er andre enkle, men obligatoriske prosedyrer..

Regler for omsorg for penger

Regler for omsorg for penger

Temperatur

Innendørsplanten er veldig glad i frisk luft, men påvirker den kraftige endringen i temperaturen negativt. Derfor er det bedre å “gå” på balkongen eller på gaten i den varme årstiden, når temperaturforskjellen i rommet og i luften er minimal. I de varme månedene elsker den fete kvinnen temperaturer fra 20 til 25 grader, og i hvileperioden (om vinteren) – fra 10 til 15 grader.

Vanning

Selv om den fete kvinnen tilhører de fuktglade representantene, vil overflødig fuktighet i jorden bare skade ham. For det første, med et overskudd av vann, kan vekst og utvikling avta, og for det andre er det mulig å råtne roten av planten. Det er best å vanne blomsten etter at matjorden har tørket omtrent en centimeter dyp. Volumet av vanningsvann er moderat, men i begynnelsen av blomstringen må mengden vann under vanning økes. Det er viktig å bruke vann ved romtemperatur for vannprosedyrer..

Topp dressing og gjødsel

Pengetreet har en positiv holdning til vanlig gjødsling, som kan påføres jorden en eller to ganger i måneden. Siden blomsten tilhører planter – sukkulenter (som for eksempel en kaktus), er det bedre å bruke gjødsel som er beregnet på å mate kaktus..

Overføre

Den fete kvinnen er en raskt voksende plante som trenger transplantasjon i tide da den øker i vekst og volum.

Den fete kvinnen er en raskt voksende plante som trenger transplantasjon i tide da den øker i vekst og volum. For å velge riktig ny blomsterpotte må du fokusere på toppen av planten. Volumene er det omtrentlige volumet til potten. Ved transplantasjon er det viktig å ikke krenke rotdelens integritet. Det er bedre å transplantere plantene sammen med jordklumpen eller det meste. Den nye jordblandingen må ha samme sammensetning som den gamle..

Forming av bagasjerommet

Erfarne dyrkere mener at utviklingen av stammen også påvirker begynnelsen av blomstring av bastarden og anbefaler å kutte toppen av planten, som har nådd en høyde på omtrent 30 centimeter. Dette vil bidra til bedre roting av treet, utseendet på nye knopper og dannelsen av en vakker krone og en sterk stamme..

Daglig planteomsorg for å fremme blomstring

Pengetreet blomstrer kanskje ikke på lenge, selv i flere år, men dette betyr ikke, men det vil aldri blomstre. Det er nødvendig å gjenta daglige enkle regler for omsorg som vil bringe denne etterlengtede perioden nærmere:

  • Lufter rommet som inneholder planten. Den fete kvinnen er veldig glad i frisk luft..
  • Tidlig avhending av en blomst fra tørkede, visne og gamle blader.
  • Bruk en støtte eller strømpebånd for raskt voksende stilk og skudd.
  • Regelmessig vått tørking av arkdelen. Selv et umerkelig lag med støv forhindrer planten i å puste og utvikle seg fullt ut.

Detaljer om omsorg for pengetreet

Blomstrende pengetre

Blomstrende pengetre

Ikke alle var så heldige å se og beundre denne sjeldne og etterlengtede hendelsen. Eierne av innendørs planter vet sannsynligvis fra bøker, blader og internett hvordan denne skjønnheten ser ut, men alle vil ha et blomstrende tre i hjemmet sitt.

Den trelignende tykke kvinnen blomstrer med små hvite blomster, lik små stjerner, som dekker individuelle skudd eller hele planten på en gang. I andre arter av denne planten preges blomstring av gule eller rosa nyanser av blomster. Etter å ha ventet på at den fete kvinnen skal begynne denne sjarmerende perioden, kan du legge til pengemynter og fargerike bånd til den blomstrende skjønnheten, som vil fullføre det symbolske bildet av rikdom og velstand.

Fett kvinne eller pengetre Hvordan få det til å blomstre? (video)

Fett kvinne eller pengetre Hvordan få det til å blomstre?Fett kvinne eller pengetre Hvordan få det til å blomstre?