Hyödyllisiä käsitöitä nykyaikaiselle kalastajalle

metsästys ja kalastus hyödyllisiä käsitöitä

Jos haluat menestyä hyvin – tee se itse! Muistatko tämän ilmauksen? Se koskee täysin kalastustarvikkeita. Itse asiassa se ei ole niin vaikeaa kuin se saattaa näyttää ensi silmäyksellä. Itse asiassa mielenkiintoiset käsityöt kalastukseen ovat tarpeeksi helppoja tehdä omin käsin. Ja pidät varmasti tästä toiminnasta..

Ideoita parhaista käsityötaidoista

Silikoni syötit – kotitekoisia

Useiden kalastusretkien jälkeen ostetuista silikonisyömistä jää hyvin vähän jäljelle, uutta rahaa ei tarvitse käyttää, katsotaan mitä voidaan tehdä useista vanhoista.

Niin:

Erityisessä astiassa laimennamme kipsiä sakeudella, kuten smetanaa, upotamme loput syötit sinne, kun muotti on jähmettynyt, poista silikonijäämät huolellisesti, leikkaa epäsäännöllisyydet jollakin terävällä tavalla.

Tuloksena oleva muoto on paksusti rasvaa, esimerkiksi kasviöljyä. Tällöin lopputuotteen poistaminen ei merkitse malmia..

Täytä muotti ulkona tai tuuletetussa tilassa.

Jauha huolellisesti kaikki silikonisyötteiden jäänteet ja laita ne kulhoon, johon ne liukenevat tulessa. Kuumennettaessa sekoita massaa niin, ettei mikään pala, ja pidä astiat 15-20 cm: n päässä avotulesta. Voit lisätä väriaineita paljon, jotta saat tarvittavan värin, tai makuja paremman houkuttelevuuden saavuttamiseksi.

Hyvin kuumennettu ja sekoitettu massa kaadetaan sitten varovasti voideltuun kipsimuottiin. Voit saada kaksivärisen syötin, sitten erivärinen kerros kaadetaan sen jälkeen, kun edellinen on täysin kuivunut.

Kestää 15-20 minuuttia ennen kuin massa on täysin jähmettynyt, ja voit ottaa sen pois, ja kun olet puhdistanut lomakkeen, sinun on voideltava se ja voit toistaa prosessin.

kotityöt kalastukseen

Kotitekoinen hakaskoukku suuttimen vaihtamiseen.

Tämäntyyppinen mukautus on erittäin hyödyllinen syötin nopeassa vaihdossa, onkikoneen kiireellisessä muutoksessa. Tällaisen minikarbiinin suunnittelu on melko yksinkertaista kotona..

Me otamme:

 1. Pinsetit.
 2. Pihdit / pyöreät pihdit.
 3. Pihdit.
 4. Edistyminen:
 5. Otamme nitojapidikkeen perustaksi.
 6. Käyttämällä pihtejä annamme sille paperiliittimen muodon, vain kooltaan pienemmät.
 7. Leikkasimme ylimääräiset kärjet pois pihdeillä.
 8. Laitamme sopivan kokoisen kammion päälle.
 9. Se tulisi laittaa vapaasti karabiiniin, joten jos siinä on jotain tarpeetonta, leikataan se pois.
 10. Kiinnitämme kammion karabiiniin solmulla.
 11. Mini-karabiinin toisessa päässä asetamme syötin ja kiristämme kammion tiukasti.

Laite on käyttövalmis.

kalastusvene

Veneen kalan syöttölaite.

Myös seuraavat kalastusveneet voivat olla hyödyllisiä. Niille kalastajille, jotka haluavat kalastaa veneestä, tällaisesta syöttölaitteesta tulee yksinkertaisesti korvaamaton asia. Erityisesti sitä arvostetaan joella virtauksen kanssa. Sen valmistamiseksi tarvitset:

 • pala muoviputkea, voit viemäröidä.
 • pari lukkoja.
 • johtaa.
 • sarana lukolla.
 • sähköpora.
 • niitit ja köysi.

Otamme noin 30 cm pitkän putken ja asetamme tulpat molemmille puolille. Lisäksi toinen on kiinnitetty tiukasti ja toinen niin, että se voidaan tarvittaessa poistaa. Lisäksi putkeen porataan monia reikiä. Kiinnitämme köyden avaustulppaan. On parempi asentaa salpa tähän pistokkeeseen, jotta se ei avaudu, kun se ei ole välttämätöntä.

Kiinnitämme kuorman sokealta puolelta.

Kalastettaessa laskemme syöttölaitteen pohjaan ja saavumme siihen vasta kalastuksen lopussa. Reikistä ruoka vähitellen kelluu ulos, mikä houkuttelee kaloja jatkuvasti.

käsitöitä talvikalastukseen

Vobler – kotitekoinen.

Viileä vaappu voi olla kallis ilo, ja melkein jokainen pyörivä pelaaja tarvitsee sitä. Myynnissä on paljon merkkituotteita ja siksi kalliita malleja.

Joten sinun on hallittava tämän kalastustarvikkeen valmistus itse kotona. Prosessi lupaa olla jännittävä ja mielenkiintoinen, varsinkin kun se ei vaadi erikoistyökaluja tai erikoislaitteita.

metsästys ja kalastus hyödyllisiä käsitöitä

Voblerin tekeminen – syötti.

Kun olet jo päättänyt värin ja muodon, muista, että se koostuu kahdesta osasta, joiden keskellä on vahvistuslanka..

Paras materiaali on muovi tai puu, mutta vaahto on herkkä tähän. Joten teemme aihioita.

Sormukset ja kolminkertaiset koukut on valmistettu ruostumattomasta teräslangasta. Liimaamme perusmuodon kaksi puoliskoa yhteen ja kiinnitämme vaijerikiinnikkeet erityisiin reikiin. Kun liima on kuivunut, saimme läpiviennin paikan läpi ja kiinnitä se tukevasti samalla liimalla.

Seuraavaksi viimeistelemme vaapun makusi mukaan..

Jos rungossa on uria, halkeamia, täytä ne epoksiliimalla. Seuraavaksi jauhamme sen ja valmistamme sen maalausta varten. Maalaamme suosikkivärilläsi.

Kotitekoisia koruja.

Sen jälkeen, mitä olet tehnyt edellä, lusikka on pelkkä pikkujuttu! Jotta se kestää:

 • tavallinen paperiliitin.
 • kolminkertainen koukku.
 • pieni helmi.
 • metallilevy 0,5-1 mm paksu.
 • pala lehtiä lyijyä.
 • neulaviiloja, saksia, viiloja ja pihtejä.

Piirrä tulevan lusikan muoto pahville. Sitten siirrämme kuvion metalliin. Leikkaa työkappale saksilla. Poistamme kaikki purseet viilalla. Poraamme reiän jokaisesta reunasta, käsittelemme ne tiedostoilla. Taivutamme paikkoja, joissa on reikiä suorassa kulmassa lusikkaan. Seuraavaksi teemme silmukan langasta ja kiinnitämme tee siihen.

Sitten asetamme samaan lankaan helmen ja itse lusikan, langan toisesta päästä teemme jälleen silmukan, jo siimalle. Huomaa, että silmukka ei saa häiritä kehruun vapaata pyörimistä siimalla..

Sinun on myös kiinnitettävä paino lusikan ja t -paidan väliin. Mutta se ei myöskään saisi häiritä lusikan pyörimistä. Ja lopussa maalaamme tuotteemme.

kotityöt kalastukseen

Elävä syötti ansa.

Artikkelissamme luetellaan lisää käsitöitä talvikalastukseen. Sen saaminen ei vie vain aikaa, vaan hän myös kuolee melko nopeasti. Ja tarvitset häntä – hän on elossa ja voimakas. Siksi muovipulloista sopeutuminen on erittäin hyödyllistä..

 • Otamme kahden litran pullon, jossa on puoliksi leikattu kurkku.
 • Seuraavaksi leikkasimme kaulan leveimmästä kohdasta.
 • Pullo näyttää kastelukannulta.
 • Leikkaa pullon pohja pois.
 • Leikkaa toisen pullon pohja pois 5-7 cm suurimmasta paksuudesta.
 • Koko rakenteen yhdistäminen yhdeksi. Aseta ensimmäinen pullo sisään, jossa on ohut osa, ja liitä langat. Laita toinen pullo niin, että leikattu puoli on ensimmäisessä.

Nyt laskemme syötin sinne ja laskemme sen pohjaan. Ansaan päästyään kala ei pääse ulos. Poista ansa vedestä tarvittaessa. Ja muina aikoina, jotta kala pysyy elinvoimaisena, sinun on pidettävä ansa jatkuvasti vedessä.

DIY kalastus käsityöt

Zherlitsy – kotitekoinen.

Nauhat ovat erityisen hyviä talvikalastukseen. Hauen kalastuksessa ne ovat täysin korvaamattomia. Näin voit tehdä ne nopeasti ja helposti kotona:

Otamme jälleen perustana muoviputken, jonka halkaisija on 32 cm jätevedelle. Jaamme sen 10-15 cm: n lohkoihin.

Kaikki osat käsitellään parhaiten tiedostolla..

Teemme putkeen 3 reikää. Toisella puolella pari reikää toisiaan vastapäätä jalustaa varten ja toisella puolella halkaisijaltaan 1 mm siimaa varten.

Teemme rivitulpan kirjaimella P ja pujota se pieneen reikään. Tämä ei rajoita linjan vapaata liikkuvuutta.

Lisäksi taivutamme viivan, jonka paksuus on 0,4 – 0,5 mm, renkaaseen ja johdamme sen kahteen reikään putken toisella puolella. Tämä on asennusrengas. Ja zherlitsa kiinnitetään metallitankoon, joka on turvallisesti ajettu jäähän.

Kelaamme 10 metriä siimaa itse putkeen.

Siiman päähän on kiinnitetty paino ja kolminkertainen koukku.

Jäljellä on kiinnittää byrokratia tuuletusaukkojen ripustuskohtaan osoittamaan purenta.

kalastusvene

Herkullinen syötti ristikarpille.

Jatkamme kotitekoisten kalastustöiden tekemistä. Ristikarpit ovat suuri mannan rakastaja, nyt paljastamme sinulle siihen perustuvan erityisen syötin salaisuuden. Tämä on kuuma tapa:

 • Lisää pari tippaa aromia kattilaan kaadettuun veteen ja kiehauta.
 • Kun kiehuu ja sekoita, kaada mannasuurimoa ja keitä kunnes sakeutuu.
 • Sammuta tuli, jotta puuro jäähtyy ja turpoaa.
 • Jäähtymisen jälkeen rypistämme sitä käsillä kiristääksesi sitä enemmän.
 • Seuraavaksi kääritään valmis massa sideharsoon, taitettuna useisiin kerroksiin, mutta ei missään tapauksessa polyeteeniin.
 • Nyt voit muotoilla massasta palloja ja laittaa ne koukulle.

Ja tässä on kylmä tapa:

 • Valuta ensin hieman makua kattilaan veteen..
 • Kaada nyt manna ja sekoita voimakkaasti samaan aikaan.
 • Kuumenna homogeeniseksi massaksi ja tarkista valmius näin – nosta lusikka puurolla ja käännä se ympäri. Jos massa ei putoa kaatumisen aikana, olet valmis..
 • Lopetamme sekoittamisen ja annamme sen 10 minuuttia ennen turvotusta..
 • Nyt otamme ruiskun ja laitamme tämän puuron siihen.
 • Puristamme puuron suoraan koukulle ja suljemme sen kierteellä aivan pistoon.

DIY kalastus käsityöt

Valmistamme syöttölaitteen syöttölaitteelle PVC -pullosta.

Ostetut syöttölaitteet ovat erittäin kalliita, ja niiden menettäminen jopa kalastuspaikalla järkyttää suuresti kalastusharrastajia. Jotta tällaisia ​​pikkujuttuja ei pitäisi ajatella, suosittelemme, että teet itsenäisesti syöttölaitteen tarpeettomasta PVC -pullosta ja otat sen kiinni missä tahansa murehtimatta menetyksistä, koska voit tehdä enemmän ja enemmän milloin tahansa!

 1. Leikkaa vihreän pullon pohja ja kaula pois.
 2. Leikataan seuraavaksi jäljellä oleva osa 6X13 cm: n paloiksi.
 3. Käärimme ne putkiin, päällekkäin päät 1 cm: n päähän nitojalla.
 4. Sivulle liimauspaikkaan kiinnitämme tarvittavan massan lyijyarkin. Kiinnitämme silmukan tavallisesta paperiliittimestä..
 5. Seuraavaksi teemme juotosraudalla reikiä koko pintaan ruutukuvion mukaisesti..
 6. Työnnä kääntölenkki silmukkaan.

Kaikki, valmis syöttölaite on käsissäsi. Tarvittaessa voit valmistaa niitä ainakin tusinan verran.

käsitöitä talvikalastukseen

Yhteenvetona

Jos harrastuksesi ovat metsästys ja kalastus, sinun kannattaa käyttää tässä annettuja hyödyllisiä käsitöitä. Kuten näette, pienellä työ- ja aikamenolla voit tehdä paljon hyödyllisiä asioita kalastukseen. Vaikeimmat työkalut ovat juotin ja nitoja. Ja perusta on kaikki tarpeettomat kulutustarvikkeet tai jopa jätemateriaali.