Kauniita käsitöitä 8. maaliskuuta

DIY -käsitöitä 8. maaliskuuta 2017

Ei ole vaikeaa miellyttää rakasta naistasi tai läheistä ystävääsi lomalla – 8. maaliskuuta. Sinun tarvitsee vain löytää oikeat sanat ja ostaa sopiva lahja. Mutta tiesitkö, että eniten arvostetaan tänään niitä lahjoja, jotka on luotu omin käsin. Siksi monet asiantuntijat suosittelevat lahjojen antamista itse. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, mitä kevään käsitöitä 8. maaliskuuta voit tehdä omin käsin voidaksesi esitellä nämä lahjat rakkaalle tulevaisuudessa..

Quilling käsitöitä

Sivustollamme on paljon käsityöideoita 8. maaliskuuta! Ja niihin voi aina tutustua. Tästä artikkelista löydät mielenkiintoisia käsitöitä, jotka on luotu käyttämällä quilling -tekniikkaa. Nämä lahjat näyttävät aika hyviltä. Lisäksi ne on helppo suorittaa. Yleensä varaudu ideoihimme ja luo jotain kaunista ja ihanaa.

DIY quilling 8. maaliskuuta

DIY -käsitöitä 8. maaliskuuta 2017

Quilling -postikortti.

Maaliskuun 8. päivänä, kuten muina juhlapäivinä, ihmiset antavat lahjoja toisilleen. Ja jos olet jo ostanut lahjan tyttöystävällesi tai naisellesi, siihen voi liittyä itse tekemäsi onnittelukortti.

Postikortin luominen quilling -tekniikalla ei ole vaikeaa. Inspiroidu vain ideoista ja pidä kaikki tarvitsemasi materiaalit valmiina itsellesi. Tutustu myös tekniikan elementteihin.

Yleensä kaikki postikortit luodaan saman periaatteen mukaisesti. Ensinnäkin aihiot valmistetaan paperiliuskoista ja sitten ne liimataan liimalla pahviarkkiin. Lisäksi jonkinlaista onnittelua sovelletaan pahviarkkiin. Sen pitäisi myös olla kaunis ja kirkas..

Ideoita postikortteihin.

DIY kevään käsitöitä 8. maaliskuuta

DIY quilling 8. maaliskuuta

DIY -käsitöitä 8. maaliskuuta 2017

DIY kevään käsitöitä 8. maaliskuuta

DIY quilling 8. maaliskuuta

DIY -käsitöitä 8. maaliskuuta 2017

Quillin -laatikko.

Käsityöt quilling 8. maaliskuuta, jotka luotiin omin käsin, eivät voi olla vähäpätöisiä. Siksi tässä artikkelissa olemme valmiita tarjoamaan sinulle muita käsityöideoita. Voit esimerkiksi tehdä hyödyllisen ja kauniin lahjan quilling -elementeistä. Tällaiselle lahjalle ovat hyödyllisiä paperipusseja, jotka yksinkertaisesti makaavat kotona. Ensinnäkin kannattaa valmistella kaikki tarvittavat materiaalit. Tarvitset:DIY kevään käsitöitä 8. maaliskuuta

 • itse paperi, viivain ja sakset,
 • PVA -liima- ja quilling -työkalut.

Edistyminen:

 1. Joten paperipussi on leikattava nauhoiksi. Valkoinen tulee olemaan laatikossa. Siksi tarvitset valkoista paperia, joka on myös leikattava nauhoiksi..
 2. Sinun pitäisi nyt tehdä tasainen sydämen malli. Sydämen tulisi olla 10 x 8,5 cm.
 3. Lisäksi valkoisesta paperista, joka käyttää quilling -työkalua, sinun on kierrettävä monia tiukkoja rullia. Ne asetetaan laskuriin ja liimataan yhteen liimalla..
 4. Siksi sinun on tehtävä 3 sydämen mallia..
 5. Sitten kannattaa kiertää vielä 6 tiukkaa rullaa. Liimaa ne yhteen asettamalla ne päällekkäin liimalla.
 6. Nämä pylväät on liimattu sydämen pohjalle alhaalta ja ylhäältä. Sydän, jossa on sarakkeita, on laatikon pohja.
 7. Nyt työssä tulisi käyttää ruskeita nauhoja. Näistä sinun on kierrettävä S-muotoisia rullia.
 8. Nämä elementit liimataan yhteen pohjan sisällä myös liimalla. Laatikon kansi on valmis! Muista, että siinä on oltava rullia, joilla on erilainen muoto..
 9. Sitten sinun pitäisi alkaa koristella tuotteen sivuja. Tätä varten koristamaton sydän on asetettava pylvään päälle..
 10. Tee koristeeksi muutama vapaa S-muotoinen rulla. Niitä käytetään laatikon sivujen koristamiseen.DIY kevään käsitöitä 8. maaliskuutaDIY kevään käsitöitä 8. maaliskuutaDIY kevään käsitöitä 8. maaliskuutaDIY kevään käsitöitä 8. maaliskuutaDIY kevään käsitöitä 8. maaliskuutaDIY kevään käsitöitä 8. maaliskuuta

Sulje valmis laatikko kannella.

Kori.

Jos päätät antaa kukkia 8. maaliskuuta mennessä, tee se kauniisti. Ne voidaan esimerkiksi esittää korissa quilling -tekniikkaa käyttäen. Muista, että lahjan saaja varmasti arvostaa ponnistelujasi. Käsityön luomiseen tarvitset valkoista paperia, joka leikataan nauhoiksi. Näistä nauhoista luodaan tiukat rullat, jotka liimataan yhteen liimalla.

Nyt on vain leikattava kukat ja asetettava ne koriin..DIY -käsitöitä 8. maaliskuuta 2017

Alkuperäinen muotokuva quilling -tekniikalla.

Kaunis ja epätavallinen lahja on erittäin helppo tehdä 8. maaliskuuta. Tässä tarvitset taitoja ja tuoreita ideoita. Esimerkiksi mikä tahansa merkityksetön valokuva voidaan koristaa quilling -elementeillä. Koristele valmis koostumus kukilla.DIY quilling 8. maaliskuuta

Lopuksi

Nyt tiedät mitä käsitöitä tehdä omin käsin 8. maaliskuuta 2017. Ehkä quilling -käsityöt näyttävät hyvältä. Ja ne kuuluvat kauneimpien käsitöiden luokkaan. Jos olet hyvä quillingissa, voit helposti tehdä nämä tuotteet ja esitellä ne rakkaalle naisellesi..