Mukavia lahjoja satiininauhoista omin käsin 8. maaliskuuta ihanille naisille

kuinka tehdä lahja satiininauhoista 8. maaliskuuta

8. maaliskuuta on ihana loma naisille. Todellakin, tänä päivänä jokainen nainen kukkii omalla tavallaan ja tulee vieläkin kauniimmaksi. Tämä päivä ei tietenkään voi olla ilman lahjoja. Reilu sukupuoli saa kukkia ja muita ihania naislahjoja. On syytä huomata, että nykyään on erittäin muodikasta antaa lahjoja, jotka on tehty käsin. 8. maaliskuuta mennessä voit tehdä paljon lahjoja omin käsin. Mutta tässä julkaisussa kerromme sinulle, millainen lahja tehdä 8. maaliskuuta satiininauhoista omin käsin.

Kuinka tehdä kaunis lahja satiininauhoista

Numero 8.

Kaikki miehet poikkeuksetta ajattelevat alkuperäistä lahjaa naisille kevätlomalla. Mutta miksi ajaa aivoja, kun kekseliäisyyden ja joidenkin materiaalien avulla voit tehdä jotain kaunista. Lahjan luomiseen saatat tarvita:

 • Kristalliliimaa ja pahvia,
 • Satiininauhat,
 • Eri elementtejä koristeluun: napit, strassit ja helmet.

Edistyminen:

 1. Tee ensin tietokoneesi WORD -ohjelmassa kuvio 8.
 2. Tulosta ja siirrä piirustus pahville.
 3. On myös syytä leikata numero 8 pahvista..
 4. Liimaa sitten valmis pahvimalli satiininauhalla. Sinun täytyy kääriä kuva seuraavasti. Nauhan kulma on päällystetty liimalla. Nauha on kierretty hahmon ympärille spiraaliksi. Voit liimata sen yhdellä tai kahdella teipillä. Tässä tapauksessa nauhat voivat olla eri värisiä..
 5. Valmiit kahdeksan on koristettava. Ja täällä käytetään pääsääntöisesti henkilön henkilökohtaista fantasiaa. Esimerkiksi tekojalokiviä voidaan liimata numeroon 8 tai jousiin, jotka valmistetaan myös satiininauhoista..

lahjoja 8. maaliskuuta satiininauhoista

Satiini nauha koru.

Kauniista satiininauhoista voidaan valmistaa valtava määrä lahjoja naisille. Seuraava kaunis lahja on koruranneke. Rannekkeen kutomiseen tarvitset pari nauhaa. Samaan aikaan nauhojen ottaminen on sinulle sopivan leveyden arvoista. On suositeltavaa käyttää kontrastivärisiä nauhoja työssäsi. Tässä tapauksessa nämä värit tulisi yhdistää onnistuneesti keskenään..

Huomautuksella! Nauhojen pituuden on oltava vähintään yksi metri.

Joten, jotta voit kutoa rannekkeen nauhoista, sinun on asetettava kaksi nauhaa päällekkäin. Tee solmu lähemmäksi reunaa. Sen pitäisi päättyä silmukkaan. Nauhat ovat rannekkeen runko. Jokaiselle nauhalle kannattaa tehdä silmukka, jonka halkaisija on 10 cm.Yksi nauha tulee silmukoida toisen läpi. Sitten silmukka kiristetään.

Tämä prosessi on suoritettava yksi kerrallaan. Se jatkuu, kunnes koru saavuttaa tarvitsemasi pituuden..lahjoja satiininauhoista 8. maaliskuuta

Hiuspanta nauhoista.

Tässä artikkelissa puhumme lahjan tekemisestä satiininauhoista 8. maaliskuuta. Pääpanta naiselle on oikea asia. Ja se on täysin mahdollista tehdä itse. Sen luomiseksi sinun on valmisteltava:

kuinka tehdä lahja satiininauhoista 8. maaliskuuta

 • muovinen kehys,
 • kauniit satiininauhat,
 • liima,
 • neuloja ja lankoja,
 • sakset, kevyempi ja puuvillapehmuste.

Edistyminen:

 1. Ensinnäkin muovikehys on kääritty satiininauhalla. Työssä nauhojen päät voidellaan liimalla, ja työn aikana kannattaa saumata teippi.
 2. Aloita sitten kukka -asetelmien tekeminen. Tässä tapauksessa kappale, jonka pituus on 20 senttimetriä, on leikattava pois teipistä. Taivuta teippi toiselle puolelle. Toisaalta nauhan pään tulee pudota nauhan ensimmäisen taitetun pään alle.
 3. Sen jälkeen tavallisella viivalla sinun on mentävä nauhan kaikkia reunoja pitkin. Vedä ompeleet pois ja käännä vaate toiselle puolelle.
 4. Nyt sinulla on silmukka. Jotta se näyttäisi täydelliseltä, sinun on tehtävä pieni elementti – hede. Sitten se kiinnitetään langan ja neulojen avulla silmun sisään. Lanka on kiinnitettävä.
 5. Vanteen osalta on suositeltavaa tehdä useita tällaisia ​​silmukoita ja vasta sitten ommella ne vanteeseen.

Tyyny kauniissa tyynyliinassa.

Satiininauhojen lahjat 8. maaliskuuta voivat olla paitsi kauniita myös käytännöllisiä. Esimerkiksi kaunis tyyny kodin sisätiloissa näyttää aina hyvältä. Tällaisen tyynyn valmistamiseksi tarvitset itse tyynyn, jonka voit ostaa erikoisliikkeestä. Tarvitset myös erivärisiä ja erikokoisia nauhoja..

Työtä varten saatat tarvita työtasoa. Etsi tässä tapauksessa vaahtomuovia. Tyynyliinan tekemiseen tarvitset kankaan, joka toimii vuorena. Tämä kangas tulee asettaa sen vaahdon päälle, jota aiot työstää..DIY -lahja 8. maaliskuuta satiininauhoista

Edistyminen: 

 1. Ensin muodostetaan pystysuora yläosa. Satiininauhat asetetaan pystysuoraan ja niistä muodostetaan kuvio. Tässä tapauksessa jokainen rivi on kiinnitettävä neulalla tai neulalla..
 2. Työssä käytetään vain litteitä hihnoja. Siksi ne on silitettävä etukäteen..
 3. Jos olet lopettanut pystysuuntaiset nauhat, aloita niiden kutominen nauhoilla, jotka asetetaan vaakasuoraan. Tämän seurauksena luot shakkimallin..
 4. Muodosta tyynyliinan koko nauhoja kudottaessa. Kaikki rivit on korjattava. Ylimääräiset nauhat voidaan aina leikata.
 5. Nyt valmis nauhakuvio on ommeltava vuorauskankaaseen..
 6. Ompele nauhat taakse.

lahjoja satiininauhoista 8. maaliskuutalahjoja satiininauhoista 8. maaliskuutaDIY -lahja 8. maaliskuuta satiininauhoistaDIY -lahja 8. maaliskuuta satiininauhoista

Hyödyllinen kori.

Seuraavaa koria ei ole vaikea tehdä omin käsin. Lisäksi sen luominen vaatii käteviä materiaaleja, joita jokaisella kotiäidillä on todennäköisesti kotona..

DIY -lahja 8. maaliskuuta satiininauhoista

Edistyminen: 

 1. Ota siis purkki. Säiliö voi olla mitä tahansa kokoa. Tarvitset myös teippiä ja nauloja..
 2. Piirrä viivat purkkiin. Näin voit asettaa satiininauhan suoraan. Sitten kannattaa lämmittää jokainen neilikka kaasupolttimen päällä. Samaan aikaan on tarpeen lämmittää melko vähän. Neilikoiden pitäisi mennä purkkiin melko vähän. Aseta neilikan tiedot purkkiin. Tämä voidaan tehdä alhaalta ja ylhäältä..
 3. Sitten kannattaa laittaa nauha kynsiin ja tehdä pari kierrosta sen ympärille. Laske sitten nauha ylempään naulaan, joka sijaitsee vastapäätä.
 4. Kääri seuraava naula ja avaa nauhat. Purkin ei pitäisi näkyä läpi. Siksi on tarpeen koristella tölkin koko pinta..
 5. Aloita nyt korin kahvan luominen. Se voidaan sisustaa aivan millä tahansa tavalla. Voit esimerkiksi sitoa kahvan nauhoilla koukulla. Luo kahva teräslangalla.
 6. Peitä kaikki vivahteet. Tätä varten kiinnitä toinen teippi vaakasuoraan..
 7. Korin päälle voit laittaa hedelmiä tai kotitekoisia ruusuja, jotka on myös valmistettu satiininauhoista..

DIY -lahja 8. maaliskuuta satiininauhoistaDIY -lahja 8. maaliskuuta satiininauhoistaDIY -lahja 8. maaliskuuta satiininauhoistaDIY -lahja 8. maaliskuuta satiininauhoista

Lopuksi

On erittäin mukavaa saada lahjoja. Ja lahjat, jotka on luotu itsenäisesti, voivat miellyttää kaikkia kaksinkertaisesti. Toivomme, että nyt voit oppia tekemään lahjoja 8. maaliskuuta satiininauhoista. Voit vapaasti valita haluamasi idean ja luoda sen itse.