Mitä käsitöitä tehdä lapsille äitienpäiväksi päiväkodissa

DIY äitienpäivä askartelua päiväkodissa

Kuten muutkin maamme suositut lomat, äitienpäivä on myös kauan odotettu ja erittäin miellyttävä loma jokaiselle äidille ja jokaiselle lapselle. Tämän päivämäärän juhla ei tietenkään ole täydellinen ilman juhlallista tapahtumaa. Tällaisia ​​tapahtumia järjestetään kouluissa ja päiväkodeissa. Tämä tapahtuma päättyy jonkinlaisen lämpimän lahjan esittelyyn äidille. Luonnollisesti lastentarhassa olevilla lapsilla ei ole varaa ostaa jonkinlaista lahjaa, mutta he voivat aina opettajan avulla tehdä käsityötä äitienpäivää varten päiväkodissa omin käsin. Mutta esittelemme ideoita tällaiseen tapaukseen tässä julkaisussa..

Yksinkertaisia ​​DIY -äitienpäiväkäsityöideoita

Hedelmät muovilevyistä.

Kun ajatellaan käsityön ajatusta, kannattaa harkita, että kaikilla lapsilla ei ole jonkinlaisia ​​monimutkaisia ​​taitoja käsitöiden luomisessa. Ja siksi tässä tapauksessa kannattaa tarjota kavereille yksinkertaisempia vaihtoehtoja. Esimerkiksi yksinkertaisesta valkoisesta muovilevystä voidaan tehdä kirkas hedelmä yksinkertaisilla liikkeillä. Ja tämä vaatii mehukkaita värejä. He piirtävät viipaleita levyille ja muodostavat niiden reunan. Maalin pitäisi kuivua ja lahja on valmis lahjaksi..

DIY äitienpäivä askartelua päiväkodissa

Suloinen hevosenkenkä.

Tässä artikkelissa luetellaan yksinkertaisia ​​käsitöitä äidille. Ei ole vain mukavaa, että lapset saavat makeisia lahjaksi. Äiti on myös iloinen saadessaan tällaisen lahjan. Yksinkertaisten makeisten antaminen on vähäpätöistä. Ja heidän avullaan voit tehdä jotain mielenkiintoista, esimerkiksi hevosenkengän. Sen luomiseen tarvitset:

 • paksu pahvi,
 • foliota ja karkkia,
 • liima.

Edistyminen:

 1. Hevosenkenkä leikataan pahvista.
 2. Se on liimattu foliolla tai kiiltävällä paperilla..
 3. Sitten karkit kiinnitetään hevosenkengään liimalla..

käsitöitä äitienpäiväksi päiväkodissa

Painike postikortti.

Painikkeilla työskentely sopii paremmin niille lapsille, jotka käyvät vanhempia ryhmiä. Lisäksi tässä asiassa voidaan tarvita opettajan apua. Äidille lahjaksi sinun on valmistettava kirkkaat värit. Tarvitset myös valkoisen arkin. Varret on maalattu arkkiin vihreällä maalilla. Näihin varsiin liimataan kirkkaita väripainikkeita.käsitöitä äidille hyvää äitienpäivää

Piirustus äidille.

Jos haluat tietää kaikki käsityöt äidille hyvää äitienpäivää, katso seuraava idea tarkemmin. Tietenkin kannattaa aloittaa lahjan tekemisen yksinkertaisuudesta. Siksi äidin piirustus voi olla paras lahja. Sen on kuitenkin oltava epätavallista..

Esimerkiksi maalien avulla piirrämme ruohoa ja kukan varsia. Mutta kukka näyttää lapsen kämmeneltä. Se on maalattu maalilla ja puristettu sitten tiukasti lehtiä vasten. Voit myös käyttää tarroja perhosten tai kukkien muodossa koristamaan koostumusta..käsitöitä äidille hyvää äitienpäivää

Kimppu äidille.

Etkö ole varma mitä tehdä äitienpäiväksi? Sitten tarjoamme sinulle seuraavan käsityövaihtoehdon. Kukat ovat ehdottomasti turvallinen veto. Ja kaunis kimppu on helppo tehdä jopa päiväkodissa käyvälle lapselle. Käsityön luomiseen tarvitset pahvia ja värillistä paperia. Myös työssä et voi tehdä ilman liimaa..

Edistyminen:

 1. Kimppu on leikattu valkoisesta pahvista. Se voidaan koristaa tavallisilla ympyröillä tai jonkinlaisella koristeella. Tällainen kääre on koristeltu nauhalla..
 2. Kukat on valmistettu punaisesta ja keltaisesta paperista, joka on valmistettu liimalla.
 3. Iloinen kukka puuvillapehmusteista.
 4. Puuvillapehmusteet ovat myös loistava materiaali käsitöiden tekemiseen. Loma – äitienpäivä, voit myös tehdä niistä jotain mielenkiintoista. Työskentelyyn tarvitset puuvillapehmusteita ja liimaa.
 5. Levyt liimataan pahvilevylle liimalla.
 6. Erikseen kannattaa leikata terälehtiä levyistä.
 7. Keskellä voit piirtää hauska kasvot kukalle.

yksinkertaisia ​​käsitöitä äidille

Sydänpuu.

Rakkaudella tehty lahja on jokaisen äidin ilo saada lapselta. Sydämen muotoinen puu on loistava tilaisuus näyttää rakkautesi. Joten käsitöiden luomiseen tarvitset:

 • värillinen paperi,
 • jäätelötikku,
 • muovipullon tulppa.

Edistyminen:

 1. Korkkiin leikataan reikä muovipullon alta. Sauva työnnetään luonnollisesti tähän reikään.
 2. Sydän leikataan paperista.
 3. Pari sydämen muotoa piirretään sydämeen.
 4. Lehdet leikataan vihreästä paperista, joka myös tarttuu kiinni.

Valmis koostumus on valmis lahjoitusta varten.

DIY äitienpäivä askartelua päiväkodissa

Rannekoru äidille. Yksinkertainen kudontatekniikka.

Jos äitienpäivä tulee pian päiväkodissa, kannattaa tehdä kauniita käsitöitä. Keskimmäinen ryhmä voi tehdä seuraavan askartelun. Koruja on mukava antaa. Ja tehdä niistä entistäkin mielenkiintoisempia ja nautinnollisempia. Tarjoamme sinulle kutoa kauniin rannekkeen kirkkailla helmillä. Koko kudontaprosessi näkyy kuvassa..yksinkertaisia ​​käsitöitä äidille

Puinen lautasliinateline.

Lautasliinateline näyttää kauniilta ja varsin mielenkiintoiselta, minkä kaikki kaverit haluavat tehdä. Sen luomiseen tarvitset: nauhat, pyykkipojat ja maalit.

millaista askartelua äitienpäiväksi

Edistyminen:

 1. Pyykkipojat on jaettava kahteen osaan..
 2. Pyykkipojat on nyt liimattu yhteen liimalla vain takapuolelta.
 3. Liimatut pyykkipojat on maalattava. Käytä kirkkaita värejä.
 4. Nyt pyykkipojat voidaan liimata yhteen liimalla.
 5. Aloita sitten alustan luominen lautasliinatelineelle. Tässä tapauksessa pyykkipojat liimataan yhteen ja maalataan maaleilla..
 6. Sen jälkeen sivu liimataan pohjaan..

millaista askartelua äitienpäiväksimillaista askartelua äitienpäiväksimillaista askartelua äitienpäiväksimillaista askartelua äitienpäiväksimillaista askartelua äitienpäiväksimillaista askartelua äitienpäiväksi

Pienten tavaroiden laatikko.

Jos jäätelötikkuja on kertynyt paljon, ne sopivat kauniiseen laatikkoon. Käsityön luomiseksi valmista: liimapistooli ja puiset tikut.äitienpäivän askartelut dhow: ssa

Työssä kannattaa käyttää jo maalattuja tikkuja. Siksi ne on maalattu kirkkailla väreillä. Tässä tapauksessa voit käyttää guassi- tai akryylimaaleja..

Laatikon pohjan valmistamiseksi tikut liimataan vaakasuoraan. Laatikon seinien luomiseksi tikut tulee liimata pystysuoraan päällekkäin..äitienpäivän askartelut dhow: ssa

Kirkas ruukku sisäkukalle.

Täältä löydät äitienpäivän käsitöitä, joita voidaan tehdä päiväkodissa. Lapset voivat tehdä söpön kattilan lahjaksi äidilleen. Ja sen luomiseen tarvitset muovikupin ja langan.äitienpäivä päiväkoti käsityöt medium

Edistyminen:

 1. Lasi leikataan samankokoisiksi nauhoiksi.
 2. Nyt jokainen nauha on käärittävä lankaan.

äitienpäivä päiväkoti käsitöitä medium

Lopuksi

Yleensä valmistaudu äitienpäivään. Tee käsitöitä päiväkodeissa äläkä unohda liittää heitä lämpimin sanoin ja toivein.