Valikoima käsitöitä esikoululaisille. Kaikki uudet kohteet

uusia esineitä päiväkoti -askarteluun

Ehkä lasten mieluisinta toimintaa on käsitöiden tekeminen. Lapset luovat mielellään jotain mielenkiintoista ja houkuttelevaa. Tässä artikkelissa päätimme tarjota sinulle upeita käsitöitä lapsille, jotka on erittäin helppo tehdä omin käsin. Tarjoamme sinulle kaikki tämän alan uutuudet ja toivomme, että lapsesi nauttii omien käsien tekemisestä ja saa tästä prosessista epätodellista iloa..

Uusia käsitöitä lapsille. Kirkkaita ajatuksia

Mielenkiintoisia käsitöitä kertakäyttölautasista.

Kalat.

Miellyttävän tunnelman saamiseksi sinun on luotava jotain kirkasta ja samalla epätavallista. Trooppiset kalat ovat loistava vaihtoehto sinulle. Niiden luomiseksi sinun on ostettava paperilevyjä. Tietenkin tarvitset kirkkaita värejä niiden maalaamiseen. Kuvaile niitä niin kuin parhaaksi näet. Se voi olla mielenkiintoisia raitoja tai hienoja kuvioita. Ja kun kirkkaat värit kuivuvat lautaselle, liimaa evät kalaan.

uusia esineitä päiväkoti -askarteluun

DIY päiväkoti käsityö kaikki uudet esineet

Akvaario.

Kertakäyttöiset levyt sopivat myös akvaarion pystyttämiseen. Tässä tapauksessa tarvitset jo parin levyjä, jotka on kytketty toisiinsa. Lisäksi on tarpeen leikata yhden levyn pohja. Liimaa vedenalaiset merkit toiseen levyyn. Ja saadaksesi paremman vaikutuksen, käytä sellofaania. On syytä sanoa, että vedenalaista maailmaa luodessa lapsesi tulisi ehdottomasti käyttää kesällä rannalla kerättyjä kuoria..

askartelu päiväkodissa uusi

Uudenvuoden seppele.

Oletko valmistautunut aktiivisesti uuteen vuoteen? Sitten tavallinen paperilevy auttaa sinua tekemään kauniin seppeleen kodin sisustamiseen ilman turhaa huolta..

uusia käsitöitä lapsille

Tohtori Aibolit.

Suosikki sarjakuvahahmo – tohtori Aibolit – on helppo tehdä paperilautaselta. Valmistele paperilevyn lisäksi seuraavat materiaalit:

  • vaaleanpunainen ja valkoinen pahvi,
  • merkki ja liima,
  • lankalasit,
  • napit silmille.

Edistyminen:

  1. Tietenkin sinun on näytettävä taitosi tällaisen käsityön luomisessa. Piirrä ensin vaaleanpunaiselle pahville arkin pää ja leikkaa se pois..
  2. Aloitamme työskentelyn paperilevyn kanssa. Se on taitettava puoliksi ja leikattava. Yksi levyn osa on myös leikattava puoliksi..
  3. Merkitse parta näihin kappaleisiin. Älä myöskään unohda viikset. Leikkaa nämä yksityiskohdat pois.
  4. Otamme valkoisen pahviarkin ja teemme siitä hatun sankarillemme.
  5. Liimaa sitten kaikki osat vaaleanpunaiseen pahviin. Piirrä hattuun risti ja älä unohda kiinnittää lasit veneeseesi.

käsitöitä päiväkodissa uusia esineitä

Napin applikaatiot.

Eri väriset ja kokoiset painikkeet auttavat sinua luomaan alkuperäisen koostumuksen. Nappisovelluksia on valtava määrä. Niiden luominen ei ole vaikeaa. Valitse ensin jotain itsellesi sopivaa ja vasta sitten napit. Tee merkinnät, ole kärsivällinen ja älä unohda liimaa. Tämän seurauksena saat paljon mielenkiintoisia käsitöitä..

käsitöitä päiväkodissa uusia esineitä

käsitöitä uusia asioita päiväkodissa

uusia käsitöitä lapsille

Uusia käsitöitä kurpitsansiemenistä.

Käsityöt voivat olla hyvin erilaisia. Mutta tästä artikkelista löydät vain uusia kohteita. Tässä artikkelissa on mahdotonta unohtaa, että nykyään on monia luonnonmateriaaleja, joita käytetään melko onnistuneesti käsityön luomiseen. Kurpitsansiemenet auttavat luomaan mielenkiintoisimpia käsitöitä. Se voi olla mitä tahansa sävellyksiä tai jopa mielenkiintoisia näyttelyitä..

Jos esimerkiksi käytät kirkasta plastiliinia, voit luoda mielenkiintoisia kukkia. Aseta ne maljakkoon ja itse maljakko näkyvimmälle paikalle. Lapsi on erittäin tyytyväinen tällaiseen tuotteeseen..

uusia käsitöitä

Ja voit myös tehdä applikaation kurpitsansiemenistä – hanhi.

uusia käsitöitä

Kurpitsansiemenet voivat auttaa sinua tekemään alkuperäisen joulukuusi lelun. Liimaat kurpitsansiemenet yksinkertaisesti styrox -palloon. Ja lopuksi koristele se kultaisella maalilla.

uusia käsitöitä

Lyijykynänlastu alkuperäiseen askarteluun.

Jokainen lapsi voi käyttää käsityötään lyijykynällä. On syytä huomata, että siitä voidaan saada myös monia mielenkiintoisia tuotteita. Sirun käsittelytekniikka on hyvin yksinkertainen. Arkilla kuvaat yksinkertaisesti piirustuksen, mutta et koristele sitä maaleilla, vaan kauniilla ja tasaisilla lastuilla..

Katso, mitä käsityöideoita tarjoamme sinulle.

lasten käsityöt omilla käsillään uusia esineitä

uusia esineitä päiväkoti -askarteluun

Yksinkertaisia ​​käsitöitä päiväkotille paperista ja pahvista. 

Artikkelistamme löydät monimutkaisten tuotteiden lisäksi käsitöitä päiväkotille, joita lapset tekevät omin käsin. Tietysti lapset haluavat työskennellä paperin kanssa ja luoda siitä jotain mielenkiintoista. Valitse tällaisille lasten käsityöille kirkas pahvi ja värikäs värillinen paperi. Katso kaikki parhaat uudet pahvi- ja paperiaskartelut päiväkotiin.

käsitöitä päiväkodissa uusia esineitä

lapset käsitöitä uusia

uusia esineitä päiväkoti -askarteluun

DIY päiväkoti käsityö kaikki uudet esineet

Yksinkertainen askartelu puutarhaan. Jäniskori.

Jos näytät vähän mielikuvitusta, voit luoda mielenkiintoisen käsityön. Ota tähän tarkoitukseen sylinteri ja vaaleanpunainen ja valkoinen väri. Leikkaa korvat pahvista.

DIY päiväkoti käsityö kaikki uudet esineet

Peitä ne ja sylinteri teipillä. Kiinnitä korvat. Älä unohda piirtää jäniksesi kasvojen piirteitä..

uusia esineitä päiväkoti -askarteluun

Kana poikasien kanssa.

Tämän käsityön tekeminen on hyvin yksinkertaista. Sen luomiseksi saatat tarvita kertakäyttöisiä kuppeja, jotka sinun on liimautettava kirkkaan keltaisella paperilla. Kannattaa myös kiinnittää kanoihin erilliset ruumiinosat, kuten nokka ja silmät. Tee jaloista käsityöllesi erillään tikuista ja pahvista.

DIY -käsitöitä lapsille kaikki uudet esineet

siili.

Seuraava vene on myös yksinkertaisesti toteutettu ja ehdottomasti kaikki koululaiset voivat tehdä sen. Käsityöhön tarvitset tavallista muovailua ja siemeniä. Teemme siilin pohjan muovailusta ja sitten neuloja siemenistä.

yksinkertaisia ​​käsitöitä päiväkodin uusille tavaroille

Lopuksi

Kuten näette, tänään on valtava määrä käsitöitä, joista uusia on. Tässä artikkelissa olemme keränneet sinulle vain parhaat käsityöt. Ja jos et tiedä mitä tehdä lapsellesi, huomioi ideamme ja sitten lapsesi vie sinut mielenkiintoiseen toimintaan ja miellyttäviin vaikutelmiin..