Teemme temaattisia käsitöitä Venäjän itsenäisyyspäivää varten

tee-se-itse käsityöt Venäjän päivälle

Venäjän kansalaiset juhlivat 12. kesäkuuta pääsääntöisesti yhtä tärkeää juhlaa – Venäjän päivää. Maamme on tehokkain maa. Siksi tätä päivää vietetään suuressa mittakaavassa. Yleensä valmistautuminen kestää kauan. Ja miellyttävin toiminta tässä tapauksessa on tehdä käsitöitä 12. kesäkuuta mennessä omilla käsilläsi..

Kolmivärinen lippu

Yhdessä lasten kanssa on mielenkiintoista tehdä aplikointi – postikortti. Se sisältää valtion symboleja – Venäjän kolmiväristä lippua. Tämä vene voidaan koristaa valkoisella kyyhkysellä, jota pidetään rauhan ja hyvän sanansaattajana. Tämä voi vaatia seuraavia materiaaleja:

  • minkä tahansa värin tiheä pahvi,
  • kreppipaperia punaisena, valkoisena ja sinisenä,
  • Venäjän lipun tavallinen paperi,
  • liimaa ja saksia.

Tee itse -käsityöt 12. kesäkuuta mennessä

Edistyminen:

Tarvitset paksua pahvia postikortin pohjaan. Tässä voidaan käyttää mitä tahansa väriä. Pehmeää paperia tarvitaan Venäjän lipun jäljittelemiseen. Ensin kuvaamme itse lippua ja sitten koristamme sitä lisäksi.

Joten suorakulmio leikataan pahvista. Aaltopaperirullat leikataan pieniksi neliöiksi. Pyörittele nämä neliöt palloiksi. Sinun pitäisi saada niitä paljon..

käsitöitä Venäjän itsenäisyyspäivänä

Tämän jälkeen pahvin pinta levitetään hyvin paksulla liimalla. Nyt nämä paakut alkavat painaa pahvia. Sinulla pitäisi olla kolme raitaa, kuten lippu. Jotta työ olisi siistiä, sinun on ensin piirrettävä reunat yksinkertaisella lyijykynällä. Pallot kiinnitetään yhden pallon lähelle ja edellisen pallon lähelle.

käsitöitä Venäjän itsenäisyyspäivänä

Pahvin koko pinta on täytettävä palloilla. Sen jälkeen kannattaa valmistaa koriste -elementtejä. On tarpeen tehdä paperikukkia, joilla on yksi kokonaiskoostumus. Leikkaa paperi neliöiksi, taita jokainen neliö useita kertoja. Yläreunaa leikataan linnulla. Tämän seurauksena saat aihion kukalle..

askartelua Venäjän itsenäisyyspäivänä

Siniset ja valkoiset kukat tarttuvat yhteen. Keskelle liimataan punainen pala. Nämä kukat on liimattu applikaation pohjaan. Kyyhkynen hahmo leikataan paperista. Se asetetaan aplikaation keskelle..

käsitöitä Venäjän itsenäisyyspäivänä

Rintakoru Venäjän päivänä

Melko usein 12. kesäkuuta mennessä käsityöt valmistetaan nauhoista. Tällaisia ​​tuotteita käytetään yleensä vaatteissa erityisten tapahtumien ja juhlien aikana, jotka on omistettu tälle päivälle. Tässä tapauksessa tarvitaan vain satiininauhoja, joissa on Venäjän lipun kuvio. Tietenkin tarvitset liimaa ja muita koruja. Voit yrittää tehdä rintakorusta yksinkertaisia ​​versioita tai yrittää tehdä jotain monimutkaisempaa..

tee-se-itse käsityöt Venäjän päivälle

Sovellus

On erittäin mielenkiintoista tehdä käsitöitä 12. kesäkuuta, Venäjän päivänä. Päiväkodissa tämä voi osoittautua kollektiiviseksi paneeliksi, jonka valmistukseen kaikki lapset osallistuvat. Tässä sinun on aloitettava piirustuspaperilla, joka on maalattu tarvitsemallasi värillä.

Seuraava askel on löytää Kremlin aihio. Se voidaan ladata Internetistä, leikata ja liimata sitten tähän Whatman -paperiin. Tätä sävellystä ei tietenkään voi kuvitella ilman rauhallista taivasta yläpuolella. Siksi nämä yksityiskohdat liimataan myös tähän koostumukseen..

Ja jotta koostumus näyttää hyvältä, sinun on lisättävä siihen kukkia. Ne leikataan myös värillisestä paperista ja liimataan pohjaan. Muista liimata Venäjän lippu lasten kanssa kokoonpanoon. Juuri tämä elementti muistuttaa sinua siitä, että sävellys luotiin Venäjän päivän juhlaa varten.

askartelua Venäjän itsenäisyyspäivänä

Venäjän lipun asettelu

Tämän artikkelin avulla voit oppia tekemään temaattisia käsitöitä Venäjän päivänä omin käsin. Seuraava käsityö on myös kollektiivinen. Tämä tarkoittaa, että kaikki ryhmän kaverit osallistuvat sen luomiseen. Käsityön valmistusta kannattaa lähestyä perusteellisesti. Ja tämä tarkoittaa, että sinun on valmistauduttava:

  • A4 -aaltopahvi ja aaltopahvikoko: 6 cm x 12 cm (2 kpl).
  • Värillinen paperi myös A4 -koko (sininen, valkoinen ja punainen).
  • Taiteellinen harja ja punainen guassi.
  • Liimapuikko, sakset ja lyijykynä.

askartelua 12. kesäkuuta, venäjän päivänä

Edistyminen:

Ensinnäkin aaltopahvista leikataan aihio, joka on päälippu. Tämä on A4 -suorakulmio, jonka mitat ovat 25 x 35 cm. Nyt sinun on astuttava alaspäin kulmista 5 cm taaksepäin keskelle ja tehtävä leikkauksia, joiden tulee olla 3 cm syviä. Niitä tarvitaan kiinnitykseen.

askartelua 12. kesäkuuta, venäjän päivänä

Seuraavassa vaiheessa tehdään lipputelineet. Tässä tapauksessa 6 cm: n ja 12 cm: n suorakulmioiden kulmat on leikattava puoliympyräksi ja tehtävä kiinnitykseen raot, jotka ovat samanlaisia ​​kuin pohjassa olevat urat. Valmiit telineet on liitetty pohjaan. Seuraavaksi lasinaluset on maalattu punaisella guasilla..

Tee itse -käsityöt 12. kesäkuuta mennessä

Tee itse -käsityöt 12. kesäkuuta mennessä

Tämän jälkeen kullakin paperiarkilla kämmenten muodot hahmotellaan ja lisäksi ne leikataan pois. Jos haluat tehdä lipun jokaisesta väristä, leikkaa 8 näistä kämmenistä.

askartelua 12. kesäkuuta, venäjän päivänä

Liimaa nyt valkoiset kämmenet yläreunasta alkaen. Ne on asetettava siten, että ne ovat hieman päällekkäin toistensa kanssa. Suoritamme työt huolellisesti. Varmistamme, että pahvi ei näy kämmenten välisessä tilassa. Kämmenten liimaamiseen käytetään liimapuikkoa, jolla vain rannealue levitetään. Samaan aikaan emme liimaa sormiamme yhteen..

Näin ollen kannattaa täyttää kaikki lipun raidat ja koostumus on valmis..

Tee itse -käsityöt 12. kesäkuuta mennessä

Lopuksi

Artikkelimme avulla opit tekemään käsitöitä Venäjän itsenäisyyspäivänä. Kuten näette, kaikki on täällä yksinkertaista. Mutta kaikkien gizmojen valmistukseen tarvitaan sitkeyttä ja tietty joukko tarvittavia materiaaleja..