DIY flytende tapet. Papirlaging

Video om hvordan du lager flytende tapet med egne hender. Mesterklasse

Nylig har ikke-standardiserte løsninger blitt brukt til å dekorere veggene, noe som gjør det mulig å understreke smaken til eieren av leiligheten og originaliteten til designideen. Flytende tapet er et nytt materiale for overflatebehandling. De kan kjøpes ferdig eller laget av papir. Finn ut funksjonene til flytende tapet og hvordan du lager en blanding med egne hender.

Hva er flytende tapet

I dag blir det mer og mer oppmerksomhet rettet mot naturligheten og miljøvennligheten til materialer. Derfor kom det en ny idé for overflatebehandling med flytende tapet. Blandingen er basert på naturlig bomull, cellulose eller silketråder. Takket være dette “puster” den ferdige overflaten og avgir ikke giftige stoffer.

I dag blir det mer og mer oppmerksomhet rettet mot naturligheten og miljøvennligheten til materialer. Derfor kom det en ny idé for overflatebehandling med flytende tapet. Blandingen er basert på naturlig bomull, cellulose eller silketråder. Takket være dette

Sammensetningen av blandingen for flytende tapet inkluderer også lim, som etter oppløsning i vann lar deg lime små partikler og holde dem på en vertikal overflate. Påfør flytende tapet for innredning. Du kan kombinere forskjellige alternativer for å lage en tegning..

Hvordan lage flytende tapet

Moderne nålekvinner har lært å lage en komposisjon for flytende tapet fra toalettpapir eller gamle aviser. Spesielle fargestoffer-farger lar deg oppnå forskjellige farger.

  1. Skjær papiret i små biter.
  2. Hell varmt vann i en beholder med en mengde på 5 deler vann til 1 del papir.
  3. La blandingen trekke.
  4. Pisk opp papiret med byggeavfall.
  5. Tilsett gips eller pva i blandingen.
  6. Tilsett farge og bland med en byggemikser.

Hvis løsningen er veldig tørr, tilsett litt væske. Flytende løsninger må forsvares til vannet fordamper..

Hvis løsningen er veldig tørr, tilsett litt væske. Flytende løsninger må stå til vannet fordamper. Kjøpte blandinger for flytende tapet fortynnes i henhold til instruksjonene og påføres vegger eller tak. Bruk en praktisk slikkepott for å holde reparasjonen pen.

Kjøpte blandinger for flytende tapet fortynnes i henhold til instruksjonene og påføres vegger eller tak. Bruk en praktisk slikkepott for en fin reparasjon.

Se videoen: Hvordan lage Liquid Wallpaper med egne hender

Les også: Pumper for kloakk i et privat hus

Mange er bekymret for spørsmålet: hvordan fjerne flytende tapet? For å fjerne flytende tapet fra overflaten av veggene, må du ta en sprayflaske, fylle den med vann, fukt overflaten som skal fjernes og fjern den forsiktig med en slikkepott. Legg tapetet i en egen bolle, så må du kaste det. Delvis tapetfjerning vil være nødvendig hvis du endrer ledninger i leiligheten. Deretter må du forberede en ny løsning og bruke den på overflaten av veggen..

Vi håper videoen fra denne artikkelen vil hjelpe deg. for å klargjøre flytende tapet og utføre kvalitetsreparasjoner.