Kurpitsan käsitöitä

DIY kurpitsan käsitöitä. Valokuva ja video

Syksy on ihanaa aikaa, joka miellyttää paitsi kirkkaita värejä myös runsasta satoa. Neulanaiset odottavat innolla luonnonmateriaalin keräämistä erilaisten käsitöiden tekemiseen. Tässä artikkelissa aiomme puhua kurpitsasta. Se ei ole vain runsaasti hyödyllisiä vitamiineja, vaan sillä on myös erittäin kaunis väri.. Kurpitsan käsitöitä ovat kestäviä ja kirkkaita, joten ne voivat sisustaa sisätiloja pitkään.

Kuinka valmistaa kurpitsa käsitöitä varten

Suuren määrän muotoja ja erilaisia ​​värejä ansiosta kurpitsan hedelmiä on kätevä käyttää monenlaisten käsitöiden valmistamiseen taskulampusta alkuperäisiin maljakoihin ja taloihin. Kurpitsa voi olla paitsi oranssi, myös valkoinen tai vihreä, kiinteä tai välissä, joten käsityöideoita voi olla paljon.

Katso video: Kauniita kurpitsa -käsitöitä

Jotta kurpitsaväärennökset säilyttävät houkuttelevan ulkonäön pitkään, hedelmät on valmisteltava asianmukaisesti. Ensin sinun on valittava kaunis kurpitsa ja keksittävä idea väärennöksestä. Sen jälkeen huuhtele se huolellisesti vedellä ja pyyhi se kuivaksi. Poista sitten kurpitsan pää varrelta, jotta massa on kätevää ottaa pois. Tämä voidaan tehdä tavallisella lusikalla..

Opi tekemään DIY -kurpitsa -käsitöitä videosta:

Kurpitsan sisäseinät on hierottava hiekkapaperilla, koska massan jäänteet voivat johtaa valmiiden veneiden mätänemiseen. Sinun on asetettava paperia valmistettuun kurpitsaan, jotta kosteus imeytyy ja anna hedelmien kuivua useita päiviä. Yritä välttää suoraa auringonvaloa, jotta kurpitsan pinta ei halkeile. Älä kiirehdi käyttämään kurpitsaa nopeasti käsityössä, joskus sen valmistelu voi kestää useita kuukausia. Jos kurpitsaa ei kuivata, tällainen vene kestää vain muutaman päivän..

Käsityöt kurpitsakuvista

Pyöreistä tai soikeista hedelmistä voidaan tehdä kynttilänjalka tai alkuperäinen lyhty. Helpoin tapa on leikata kansi pois varren kanssa, leikata massa pois ja laittaa tavallisin kynttilä sisälle. Voit jopa tehdä kynttilän itse kurpitsasta. Tätä varten sinun on asennettava kotitekoinen sydän ja kaadettava aromaattinen vaha valmistettuun kurpitsarunkoon.

Helpoin tapa on leikata kansi pois varren kanssa, leikata massa pois ja laittaa tavallisin kynttilä sisälle. Voit jopa tehdä kynttilän itse kurpitsasta. Tätä varten sinun on asennettava kotitekoinen sydän ja kaadettava aromaattinen vaha valmistettuun kurpitsarunkoon.

Jos sinulla on vähän taitoja vihannesten leikkaamisessa tai olet perehtynyt veistämiseen, niin kurpitsa -käsityöstä tulee todellinen mestariteos. Tulosta sopiva kuvio paperille ja kiinnitä se kurpitsaan. Tämän jälkeen aloita reikä rei’ittämällä ääriviivaa pitkin ja leikkaa sitten ääriviivaa pitkin terävällä veitsellä. Veistämällä syntyy lyhty hajavalolla. Valmiit lyhdyt voidaan maalata tai peittää kimalluksella.

Jos sinulla on vähän taitoja vihannesten leikkaamisessa tai olet perehtynyt veistämiseen, niin kurpitsa -käsityöstä tulee todellinen mestariteos. Tulosta sopiva kuvio paperille ja kiinnitä se kurpitsaan. Tämän jälkeen aloita reikä lävistämällä ympyrää pitkin

Voit helposti tehdä monia käsitöitä kurpitsan hedelmistä sisustukseen..

Voit helposti tehdä monia käsitöitä kurpitsan hedelmistä sisustukseen.

DIY -kurpitsa -askartelut lastenhuoneessa näyttävät alkuperäisiltä.

Lastenhuoneen kurpitsan käsityöt näyttävät alkuperäisiltä.

Toivottavasti artikkelimme ideoita siitä, miten tehdä tee-se-itse-kurpitsaväärennöksiä sinä tulet rakastamaan sitä. Syksyn lahjat eivät jätä ketään neulanaista käyttämättömäksi. Toivon sinulle luovaa menestystä!