Skje håndverk – lysekrone

Håndverk fra skjeer med egne hender - Lysekrone

Håndverk fra skjeer med egne hender – vi lager en kreativ lysekrone

Ønsker å utstyre leiligheten sin, begynte folk i økende grad å ty til den uavhengige produksjonen av viktige interiørdetaljer fra improviserte midler. Noen liker å vise sin kreative natur på denne måten, mens noen bare prøver å spare penger. Men uansett motivasjon er resultatet alltid fantastisk. Det viser seg at plastskjeer kan brukes som hovedmateriale når du lager en elegant lysekrone! Dette produktet kan ikke skilles fra butikk, men for å oppnå en slik effekt må du følge instruksjonene nøye..

DIY materialer for å lage en lysekrone fra skjeer:

– 5 liters plastflaske;

– plastskjeer;

– nippers eller saks for etterbehandling av skjeer;

– limpistol;

– pære.

Se også: DIY dekorative lysekroner

DIY materialer for å lage en lysekrone fra skjeer:

Arbeidsfaser på en hjemmelaget lysekrone med skjeer:

1) Det er verdt å starte arbeidet ved å kutte av håndtakene fra skjeene. Med sidekuttere kan dette gjøres pent og uten unødvendig skade på plasten..

2) Deretter kuttet vi av bunnen av flasken med en geistlig kniv.

Det er verdt å starte arbeidet ved å kutte av håndtakene fra skjeer

3) Basen er klar, du kan begynne å lime skjeene på flasken, med den konvekse siden ut. Du må legge skjeene i et sjakkbrettmønster, slik at det ikke er hull i flasken. Dette arbeidet er veldig enkelt, men det krever nøyaktighet og omhyggelighet..

4) Nå må du lage halsen på flasken. De samme plastskjeene brukes, bare de limes i en annen vinkel. Det er nødvendig å koble dem i en sirkel, feste den ene til den andre slik at det avskårne håndtaket ikke var synlig.

Det er nødvendig å koble dem i en sirkel, feste den ene til den andre slik at det avskårne håndtaket ikke var synlig

5) Deretter må du jobbe med det elektriske. Det er laget et lite wire-tykt hull i flaskehetten, vi passerer det der, og deretter skrur vi lyspæren inn i fatningen. Lyspæren brukes kun energibesparende, siden den ikke varmes opp og som et resultat ikke smelter lysekronen.

6) Vi legger dekorasjonen på håndverket og strammer lokket. Vi bør ha en lyspære, en stikkontakt og et stykke ledning inne i flasken..

7) Om ønskelig kan denne lysekronen males, eller bare male den i ønsket nyanse eller farge.

håndverk - lysekrone med plastskjeer og flasker

Lysekronen er klar! Selv om du ikke pynter det, ser det veldig imponerende ut. Når lyset slås på, trenger lyset inn i skjeene og skaper skygge og farge.

Se en nyttig video om emnet: DIY skjehåndverk

Plastskjeer brukes også til å lage blomster, vaser, originale veggklokker og lampeskjermer. Etter å ha vist fantasi, kan du litt endre teknologien, så får du et unikt håndverk fra skjeer.

Vi anbefaler også at du ser på delen av DIY -håndverk og møbelhåndverk, hvor du kan finne mange forskjellige interessante og kreative ideer..