7 regler for montering av inngangsdører med egne hender

7 regler for montering av inngangsdører med egne hender

Installere inngangsdører Det er ikke vanskelig alene, spesielt hvis du er bevæpnet med de riktige verktøyene, materialene og kunnskapen.

Fra artikkelen lærer du om 7 regler for installering av inngangsdører uten deltakelse av profesjonelle håndverkere.

7 regler for montering av inngangsdører med egne hender

Forberedende prosess

På den første fasen må du demontere det gamle lerretet og forberede døråpningen. Selv om problemer med den første oppgaven sjelden oppstår, kan den andre forårsake problemer for uerfarne brukere..

Suksessen til den påfølgende installasjonen, så vel som strukturens holdbarhet, avhenger av kvaliteten på forberedelsen av åpningen. Hvis den nye døren ikke passer inn, er det ikke vanskelig å øke plassen – de gjør det med en kvern eller en perforator. Å redusere åpningen utføres ved hjelp av en murstein eller innsetting av en ekstra metallramme.

Regler for installasjon av inngangsdører

Når åpningen er forberedt, kan du fortsette til installasjonen av lerretet. Vi foreslår å studere de grunnleggende reglene som vil gjøre installasjonsprosedyren enkel og forståelig, og resultatet – pålitelig.

1. Vi utfører sjekken av lerretet

Plasser døren på sitt fremtidige sted. For å fikse lerretet i åpningen, åpne døren i en rett vinkel. Gå et lite stykke tilbake og se hvordan strukturen vil se ut.

2. Juster posisjonen til dørbladet forsiktig

Ta nivået og nivå døren. Alle planene på lerretet bør ta posisjoner i forhold til vertikalen. Hvis døren er montert riktig, vil det være nok å justere stativet med hengslene, hvoretter hele strukturen vil være på plass.

3. Vi kontrollerer lerretets adhesjonsplan til veggen i åpningen

Jevnheten til den vertikale overflaten spiller en avgjørende rolle. Ofte er det ikke nødvendig å trekke boksen ut. Strukturen er montert på veggen.

4. Vi fikser dørkarmen først etter fullstendig justering av strukturen

Gjennom spesielle hull borer vi hull i veggen og setter ankre inn i dem. Du bør starte fra toppen, fra kanten der markisen er plassert. På dette stadiet, sett inn festene, men ikke stram dem..

5. Stramming av ankre utføres med samtidig nivåkontroll

Etter å ha festet ankrene på alle sider, stram dem. Klemmens uniformitet styres av nivå. Etter manipulasjon skal døren henge på ankre. Hvis det er en liten bevegelse av døren, er dette ikke kritisk. Sluttfesting og forsegling med polyuretanskum vil fikse strukturen på en sikker måte.

6. Kontroll av ytelsen

Inntil arbeidet er fullført, er det nødvendig å kontrollere dørens funksjonalitet og alle dens komponenter: lås, lås, etc. Hvis strukturen er justert, bør alle mekanismer fungere skikkelig. Hvis det er grovhet, vil det være nødvendig med omjustering..

7. Forsegling – siste fase

I siste installasjonsfase forsegles strukturen med polyuretanskum. Husk å riste boksen godt før bruk. Blås ut alle hullene mellom esken og åpningen grundig. Start fra sidene, og blås deretter ut mellomrommene ovenfra. Skum skal ikke blåses under terskelen – på grunn av den økte belastningen er dette gapet fylt med sementmørtel.

Etter endt arbeid må døren stå alene i minst seks timer. Dette er nøyaktig hvor mye det tar for skummet å fryse helt og fikse lerretet i riktig posisjon.