Hva er en avbruddsfri strømforsyning

Hva er en avbruddsfri strømforsyning

Hvis en person tilbringer mye tid ved datamaskinen, for eksempel, gjør han arbeid, så på grunn av et uventet strømbrudd vil det være umulig å fortsette arbeidet..

Dette problemet bekymrer nye mennesker. I tillegg kan det hende at data ikke blir lagret på grunn av feil avstengning av datamaskinen. I dette tilfellet begynner mange å lete etter en energikilde for sikkerhetskopiering., uavbrutt strømforsyning, takket være at du kan fullføre arbeidet normalt.

Denne typen utstyr er nå veldig populær, den spiller rollen som et “batteri” av energi. Ved strømbrudd bytter enheten datamaskinens strømforsyning til strøm fra de innebygde batteriene. På denne måten kan alle data lagres normalt, slå av datamaskinen.

Funksjoner på enheten

Med en avbruddsfri strømforsyning trenger du ikke bekymre deg for at data går tapt ved et uhell. Hvis en person forbereder et seriøst prosjekt og jobber med det lenge, vil det være veldig skuffende å miste alt, spesielt hvis fristene er stramme.

I tillegg, hvis en slik uventet nedleggelse av datamaskinen stadig skjer, vil det ha en negativ innvirkning på hovedkortet, harddisken og RAM. For øyeblikket kan du finne følgende typer enheter på salg:

  1. offline;
  2. linje-interaktiv;
  3. UPS på nettet.

Frakoblede enheter regnes som de enkleste og rimeligste. De er ikke dyre, de er ikke vanskelige å installere, og enheten er kompakt og lett. Enheten har imidlertid en betydelig ulempe – det er umulig å stabilisere inngangsspenningen. På grunn av dette er det umulig å unngå at denne spenningen faller..

Line-interaktive enheter har de samme fordelene som offline-enheter. Han har også en ulempe, faktum er at byttet til batteriet tar for lang tid. Når det gjelder online UPS, er disse enhetene av høyeste kvalitet. De tillater full kontroll over inngangs- og utgangsspenningen, og bytte er øyeblikkelig. Bytte påvirker ikke nettverket på noen måte. Imidlertid er slike enheter dyre, utformingen av utstyret er ganske kompleks, og UPS -en bruker selv mye elektrisk energi..