Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

DIY vesker

Du kan sy forskjellige poser med egne hender, for eksempel til sport eller turgåing, vesker til bytte av sko eller til oppbevaring av en kosmetisk veske. Nedenfor er en detaljert beskrivelse av noen MK på sying.

Hvordan velge et stoff for å sy en pose, avhengig av formålet

Katalogen over tekstiler produsert av lettindustrien er mangfoldig. Enhver av dem, rustling eller fleecy, grov eller glatt, denim, skinn kan bli grunnlaget for en pose. Eklektisisme -prinsippet (kombinasjon av stiler), brukt av moderne designere, tillater alle kombinasjoner og fantasier.

Følgende stoffalternativer kan være de mest passende for en pose:

 1. Lerret – lerret er et ekstremt slitesterkt materiale som brukes til å sy seil. Hvis denne sorten tidligere ble produsert av hamp, er den i dag laget av syntetiske fibre..
 2. Cordura er et materiale som brukes av amerikanske skreddere til å sy militær ammunisjon. Slitesterkt og tøft materiale som er 5 ganger mer holdbart enn nylon.
 3. Denim er et slitesterkt, støvbestandig denim stoff som varer veldig lenge. Kombineres med enhver form for dekorasjon, guipure -blonder, broderi, dekorative detaljer.
 4. Lake er et originalt stoff som ligner skinn, skinnende og glatt. Industrien produserer en monokromatisk lakk eller dekket med et mønstret trykk. Stoffet er slitesterkt, lar ikke fuktighet passere, har en lav kostnad.
 5. Monokromatisk gabardin, som dekorative elementer kombineres perfekt med. En pose laget av slikt stoff kan vaskes ofte, produktets utseende vil ikke miste sin attraktivitet..
 6. Oxford – et ryggsekkstoff med økt holdbarhet.
 7. Du kan også bruke lette stoffer – lin, silke, bomull, hvis farger er ekstremt rike. Med dette alternativet må du velge stoffet for foringen..

Fordeler og ulemper med hjemmelagde poser

Håndsydde vesker av stoff, tråder, pels, skinn er alltid eksklusive og uvanlige. Produktene har følgende fordeler:

 1. Sparer penger på å kjøpe nytt tilbehør.
 2. Evnen til å lage en original modell som skiller seg ut fra den “grå massen” og tiltrekker seg oppmerksomhet.
 3. Avsløring av det kreative potensialet til håndverkskvinnen, alle betingelsene for selvuttrykk.
 4. Muligheten til å velge riktig farge og størrelse, redusere eller øke mønstrene i poser laget av stoff, garn.
 5. Produktsidighet, brukervennlighet.

Blant ulempene er mangelen på styrke til noen modeller. Stoffer blir raskt skitne og krever hyppig vask. Ikke alle dekorative elementer er enkle å vedlikeholde.

Vi syr poser med egne hender

Strikket

Strikkede vesker, ifølge designere, vil alltid være populære. De kommer i forskjellige former, nyanser. Den monokromatiske, diskrete fargen på tilbehøret suppleres med lerretsmønsteret og det dekorative designet. Oftest er modeller strikket eller heklet. Funksjoner ved forskjellige teknikker:

 1. Strikking. De bruker hovedsakelig halvull, akrylgarn. Jo tykkere tråder, jo mer voluminøst mønster. Formen på posene er enkel: firkantet, rektangulær. Strikk med rundpinner eller to, gjerne metall. Et hvilket som helst mønster velges, til og med et enkelt strømpebånd eller trikot brukes, noen ganger vev fargede tråder. Etter at arbeidet er fullført, sys sidene sammen. Krever stofffôr for å opprettholde volumet.
 2. Hekle. Mer vanlig måte. Verket bruker kroker nr. 2-4. Noen modeller er strikket hele, fra bunnen. I utgangspunktet er mønsteret bygget av luftløkker, doble hekler og uten. Ulike tråder brukes, fra bomull til ull med tillegg. For å lage uvanlig tilbehør er garn, satengbånd, plaststrimler fra poser egnet.

Veving av strikkede tråder gir et nytt liv til gamle ting. Strimler klippes av klær, som deretter kobles til et solid båndgarn og brukes til å strikke håndvesker, deksler, tepper.

Strikking

EikerEn vakker pose med strikket garn med egne hender

Strikket garnHekle

Hekle

Sydd

Ulike typer tekstiler er valgt for å sy poser. Hovedkravene er at de skal være holdbare, behagelige å jobbe med. Vanskeligheter oppstår med tykke materialer: skinn, pels. Samtidig beholder de formen godt og krever ikke kantbehandling. For å beregne de omtrentlige dimensjonene til det nødvendige lerretet, kan du bruke de mange mesterklassene om emnet “Vi syr en pose av stoff med egne hender”.

Materialer som brukes:

 1. Tekstil. Tilbehøret er sydd av forskjellige stoffer. Det kan være naturlig, bomullsstoffer, silke, viskose, halm. Til og med poser av lin og burlap, dekorert med dekor, ser spektakulære ut.
 2. Kunstig eller naturlig pels. Hele posen eller en del av den er sydd av materialet. Det er vanskelig å jobbe med det, en foring er nødvendig. Pelsmodellen passer godt til vinterantrekk.
 3. Naturlig eller kunstskinn. Det er vanskeligere å sy – ikke alle maskiner kan sy produkter. Hvis det er vanskelig å jobbe for hånd, blir det først punktert med en nål..
 4. Gamle klær. Vesker fra det ser kreative ut. De bruker denimbukser, T-skjorter, T-skjorter, gensere. Før du syr en handlekurv, kommer ting ikke engang alltid løs – du kan bare kutte det unødvendige eller endre formen litt.
 5. Fôr stoff. Bomull, polstring polyester, filt vil gjøre. For å gi produktet stivhet, limes fiberduk eller dublerin.

Deler kuttes ut før du syr. Eventuelle mønstre av en ryggsekk og veske blir overført til en flat overflate av stoffet, og ikke glemt sømmonnene. Hvis du liker formen på din gamle veske, kan du åpne den, kopiere detaljene til et nytt materiale. Deretter sys de fremre fôringsdelene sammen hver for seg, og deretter kobles de sammen.

Tilbehøret kommer i korte, mellomstore og lange håndtak. Oftest blir de kuttet ut separat. Det skjer også omvendt-hvis et skulderveskemønster i ett stykke er laget for sy-det-selv-sy.

Hvordan lage penner

PennerT-skjorteveske

Fra gamle klærEkte lær

LærHva du skal ha med en pelsveske

PelsDIY sommerpose laget av stoff

Av stoff

Produktvarianter

For kreativitet brukes forskjellige materialer. Det kan ikke bare være nye stoffer, tråder, dekorative elementer, men også gamle ting av god kvalitet. De mest populære måtene å lage tilbehør på i mange år har vært strikking og sying..

Nyttige tips for å sy stoffposer

Avslutningsvis tilbyr vi noen få anbefalinger som hjelper deg med å forenkle arbeidsflyten og oppnå et fantastisk resultat..

 • Mange modeller av stoffposer krever en stiv ramme. Den kan lages ved å polse sideveggene og bunnen med hardt materiale, mellom hovedstoffet og foringen. Kartong brukes som hovedmaterialer til disse formålene. Du kan også (spesielt for å styrke bunnen) bruke husholdningslinoleum. En annen populær metode vil være å bruke fleksible plastpapirmapper..
 • Du kan styrke produktets sømmer ved å bruke en lagt ledning og behandle den resulterende strukturen med et skrått innlegg eller stoff.
 • For å dekorere en handleveske kan du bruke lyse tape eller termiske klistremerker..
 • Du kan bruke en tykk kjede i stedet for et clutchhåndtak. Det selges ved opptak i en håndverksbutikk.
 • Når du overfører detaljene i mønsteret til stoffet, ikke glem å legge til sømmer. Vanligvis er de halvannen centimeter.
 • For å forhindre at glidelåsen glir ut under bruk, sy du fast stoffstykker fra begge kantene når du syr. De burde liksom vikle rundt endene av lynet.
 • Hvis du bruker gamle klær som materiale, se på retningen på stoffets hovedtråd når du klipper..
 • Dekor spiller en viktig rolle i produktets visuelle appell. Det viktigste er at det ikke er for mye av det og at den generelle stilen til emnet bevares..

Vi håper du er overbevist om at selv en nybegynner er ganske i stand til å sy en pose med egne hender. Det viktigste er å velge riktig modell og vise litt tålmodighet og flid. Og resten vil følge. Glatte linjer til deg og kreativ fantasi!

Hvilket stoff du skal velge for syposer

materiale

Sying av en stoffpose kan gjøres av hvilket som helst stoff, det viktigste er at den har tilstrekkelig styrke.

Vanlige materialer

Men det er visse alternativer som brukes av håndverkskvinner oftest..

 • Jeans (denim). Dette allsidige materialet er egnet for å lage produkter i forskjellige stiler. Tøff og slitesterk, den elektrifiserer ikke og ser veldig attraktiv ut. Den eneste negative kvaliteten på denim er at den mister farge (fade) over tid..
 • Gabardine. Dette bemerkelsesverdige materialet har en rekke fordeler. Den rynker ikke, er motstandsdyktig mot fuktighet og slitasje, strekker seg ikke eller krymper. Karakteristikken kompletteres med at materialet er ganske lett og mykt..
 • Polyester. Dette syntetiske stoffet har et allsidig utseende. Overflaten kan være en imitasjon av bomull eller silke. Men samtidig koster det mye mindre, og har samtidig praktisk og holdbarhet. Det eneste negative er at materie ikke lar luft passere gjennom..
 • Nylon. Det mest upretensiøse og krevende stoffet å ta vare på. Men samtidig har den behagelige taktile egenskaper og lar deg lage attraktive produkter..
 • Tykk bomull. For den varme årstiden er produkter laget av den best egnet. Lett å ta vare på, lett og har et fantastisk utvalg av lyse farger.

Ekstra valg

tilleggsvalg

Det er noen flere alternativer som ikke er like vanlige som de forrige, men egnet for å lage et kvinnelig tilbehør..

Disse inkluderer slike lerret.

 • Cordura – amerikansk høystyrkestoff.
 • Lerret er en moderne type lerret.
 • Lake – imitasjon av patentskinn.
 • Oxford – en slags matter som kom til oss fra Skottland.

HENVISNING. I tillegg til stoffene som er oppført, som brukes til den ytre delen av posen, er det et par alternativer for den indre delen. Oftest tar de nylon eller twill for dette. Du kan også bruke vanlig calico eller sateng.

Mønstre og ideer til enkle vesker og ryggsekker

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Enkle mønstre av flere poser.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Disse håndvesker ser ut som en kollektiv gård, selvfølgelig – for mamma på dachaen. Men hvis de er laget av riktig materiale – skinn, denim, riktig lappeteppe – og kombinert med faktiske klær – vil de til og med spille veldig bra.!

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Belteveske med mønster.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Flere ideer til enkle håndvesker:

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Papirkonvolutter, men hva som hindrer dem i stoff?

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Selv om dette sannsynligvis ikke vil spare noe … men fra en skjorte :))

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Også denne kan sannsynligvis ikke hjelpe mye … bortsett fra hvis innsatsene er laget av svart skinn?

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Lag populære modeller

De foreslåtte moteartiklene er egnet for forskjellige formål..

Herre vesker

Det har lenge vært ingen hemmelighet at menn også trenger en pose. Hvor lenge kan nøkler, lommebøker, lommetørklær, mobiltelefoner og andre småting legges i lommene? Tross alt er det mye mer praktisk å putte alt dette i en liten pose, spesielt siden det i dag er mange forskjellige stiler spesielt for menn. Vi tilbyr deg å sy slike.

Les mer: Hva du skal lage et juletre med egne hender. DIY juletre håndverk. Vintage bølgepapp sildbein

Trinn-for-trinn-instruksjoner for å sy en herreveske:

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

 1. Først og fremst trenger du et mønster for en herreveske. Et eksempel på slike finnes ovenfor. Bare ta den og skriv den ut, og klipp deretter ut de enkelte elementene.
 2. Ta stoffet til posen. Bedre å velge tett (for eksempel vanntett, nylon, lær, etc.).
 3. Ta et stoff til foringen (det er bedre å velge bomull) og dublerin (dette er et spesielt stoff for å koble fôret og hovedstoffet).
 4. Overfør mønsteret til stoffet og foringen. Klipp ut alle detaljene.
 5. Stryk dublerin der det kan være nødvendig.
 6. Lag et belte. Ta delene, bøy høyre side halvveis innover og sy delene. Skru av beltet.
 7. Sy foringen til hoveddelene i posen.
 8. Sy på slangen.
 9. Sy på poselokket og lommen.
 10. Samle alle detaljene og sy dem.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Herreveske klar!

Hvordan sy en stoffpose?

Vesken er original og samtidig enkel i form, og skiller seg ut med håndtak i forskjellige lengder, som fungerer som en slags "borg". Et langt håndtak trekkes inn i et kortere, og lukker pålitelig innholdet i posen fra nysgjerrige øyne. Den resulterende løkken legges på håndleddet..

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

For å sy en slik veske med egne hender trenger du to typer stoff, en vil være den viktigste, og den andre går til foringen. Du trenger også pinner, saks, matchende tråder og en symaskin.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Mønsteret for det fremtidige tilbehøret er tegnet på papir. Hvis en liten pose er unnfanget, er et liggende ark egnet for et mønster. Hvis du vil ha et stort tilbehør, kan du ta sporingspapir eller grafpapir.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Hvis vi tar albumarket som grunnlag, vil bredden på håndvesken være 21 cm, og høyden med det lengste håndtaket vil være 29,7. På hver side av arket skal det settes av 5,5 cm til bredden på håndtakene i forskjellige høyder. På den ene siden, i en høyde på 29,7, og på den andre, i en høyde på 23,2. Vi deler bredden på arket i to, og fra dette punktet legger vi det i en høyde på 15,5 cm og setter et merke. Deretter kobler vi de tre punktene ved hjelp av en kurve, som et resultat av at et ermhull oppnås..

For en rund bunn av posen må du beregne diameteren. For å gjøre dette, multipliserer du bredden på arket (21 cm) med 2, vi får 42 cm, som vi deler med 3,14 (Pi -verdi). Det resulterende tallet 13,3 cm er diameteren på bunnen av posen. Nå kan du begynne å kutte.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

På det forberedte stoffet, brettet to ganger med feil side opp, legger du ut mønsteret, skisserer detaljene, med tanke på sømmonnene, bortsett fra bunnen. Vi kutter ut og får to emner. Videre, med fokus på ermhullet, tegner vi en linje som definerer begynnelsen på håndtakene. Gjør et snitt langs det lange håndtaket til den markerte linjen. Nå kan du begynne å sy.

I hvert arbeidsstykke sliper vi sidelinjen langs siden av det korte håndtaket til begynnelsen av ermhullet og syr deretter bunnen til hver. Vi legger de resulterende to delene i hverandre med forsidene. Deretter sliper vi begge delene langs linjen i ermhullet på hver side. Vi kobler det korte håndtaket med en søm, ikke sy sidelinjen, vi snur produktet gjennom det.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Vi sliper delene ved det lange håndtaket, men fester dem ikke. Før du slår produktet ut, må du gjøre små kutt i området rundt ermhullet slik at sømmen ikke trekker. Vi slår ut håndvesken og syr først sidelinjen fra siden av det korte håndtaket med en blindsøm, og kobler deretter til det lange håndtaket. Sy på bunnen.

Den ferdige vesken kan dekoreres med applikasjoner, perler eller andre dekorative elementer..

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Kveld

En veske er et passende tilbehør for en kveld ute. Nylig har denne modellen vært veldig populær. Å sy den med egne hender er ikke vanskelig i det hele tatt, det viktigste er å velge en passende stoffprøve for den valgte kjolen.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

For å sy dette 10×18 tilbehøret trenger du et 13×46 stykke av et hvilket som helst fancy stoff. I tillegg må du kjøpe to typer tape. Den ene stroppen for den ytre snoren er ca 25 cm lang (nylon, silke eller sateng), den andre for slipset er ca 65 cm lang og 7 cm bred, lik hovedstoffet.

Monteringsteknologien er som følger:

 1. Klipp ut et stykke stoff til ønsket lengde og bredde og brett inn 5 cm stoff på hver side. Vi syr falden på forsiden med en blind søm. Brett deretter stoffet med vrangen opp og sy sidesømmene. Deretter snur vi arbeidsstykket ut på forsiden.
 2. Klipp det forberedte snorbåndet i to. Vi tar en del av båndet, og ved hjelp av pinner fester vi det til stoffet, etter å ha stukket seksjonene på sidesømmene til den sømme siden. Tapen må plasseres slik at foldelinjen er dekket. Vi fester den andre delen av båndet på samme måte. Sy en snor på hver side av stoffet med to parallelle sømmer slik at det dannes en åpning.
 3. I den resulterende smale åpningen av snoren, sett inn det forberedte båndet for slipset, etter å ha kuttet det i to. Dette gjøres med en liten pinne. Etter disse manipulasjonene dannes to frie ender av båndet på hver side, som må bindes sammen. Vesken er klar.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Om ønskelig kan den dekoreres med perler, rhinestones, bånd og andre dekorative elementer..

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Clutch bag

En slik clutch er veldig praktisk fordi størrelsen er regulert av knapper. I knappet tilstand er den liten i størrelse, og hvis du løsner den får du en romslig pose.

Clutch mesterklasse:

 1. Overfør detaljene i mønsteret på stoffposen med egne hender til det tilberedte materialet.
 2. Klipp ut det nødvendige antall deler.
 3. Bind en pose ut av dem.
 4. Gjør foringen på samme måte..
 5. Koble fôret og sekken sammen.
 6. Snu posen rett ut.
 7. Lim to par magneter eller knapper.
 8. Sy på en slange.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

En håndlaget clutch kan gi ditt utseende en unik sjarm og personlighet.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

For å lage det trenger du stoff (hoved og fôr), stoff eller skinn for å lage en blomst, bias av lær, Dublin, en magnetisk knapp og en metallring for å feste håndtaket..

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Homespun Rug Shopper Bag

Først må du hente materialet. I tillegg til et homespun -teppe, er ethvert tett stoff (denim, bomull, lerret) egnet.

Nødvendige materialer og verktøy for å sy posen:

 • hjemmelaget tøy av alle størrelser innenfor 50 x 80 cm;
 • bomullsstoff for fôr;
 • tre knapp;
 • bomullsslynge 100-130 cm;
 • dekorative utskrifter;
 • børster, saks, tråder, nåler.

Et enkelt verksted om å sy en linpose med egne hender:

 1. Beskjær penslene på det nye lerretet (hvis det er noe).
 2. Brett stoffet i to og sy sidesømmene.
 3. Lag bunnen av posen ved å brette de nedre hjørnene vinkelrett på de resulterende linjene.
 4. Sy i hjørnene, klipp dem.
 5. Sy foringen på samme måte.
 6. Legg det resulterende produktet på arbeidsstykket.
 7. Pakk forsiden av posen litt innvendig.
 8. Sy en knapp.
 9. Inne i brettet, legg et snitt av foringen, løkken er motsatt knappen, slynger på 50-60 cm.
 10. Fest med søm.
 11. Vri håndtakene opp og fest. Pynt med dekor.

Den foreslåtte instruksjonen kan godt brukes av nybegynnere, men den vil også hjelpe erfarne håndverkere..

Materialer i handlekurven

Materialer og verktøyFra teppet

Brett teppet i to på langs og sy side- og undersømmenVi syr en pose

Vi danner bunnen av posen og dekker de nederste hjørnene med to sømmerPraktisk handlekurv

Vi kutter av overflødig, vi feier kanteneFôr

Vi forbereder foringen på samme måte.Shopper

FôrVakker lys pose med egne hender

Vi slår av kanten på posen og syr på en knapp på den ene siden, og forbereder deretter en løkke for denHåndveske

Vi deler alle delene med pins eller klips for å fikse dem sikkertStor bag

Vi legger en søm på en skrivemaskin langs kanten av svingen, både løkken og begge håndtakene skal falle ned i denValg av veske

Vi bøyer håndtakene utover og vever dem langs posens øvre kant og fikser denne posisjonenHvordan sy med egne hender

Ved å bruke et strykejern overfører vi bildet fra bildet til stoffetFra et hjemmespunnet teppe

Klar

Nautisk denim

Denne trinnvise instruksjonen og mønsteret for å sy en pose for nybegynnere med egne hender vil føre til at det opprettes et fantastisk attributt som passer for et sommerantrekk. Det rektangulære produktet er laget av to typer stoff. Det nautiske temaet kompletteres med tauhåndtak. Før du syr en stilig sommerpose med egne hender, velger de stoff og tilbehør.

Materialer og verktøy:

 • stripet stoff – 1 m, denim – 1,5 m;
 • fiberduk – 1 m, bomullsfôr – 1,5 m;
 • plastbunn 8 x 25 cm, 2 denimlommer;
 • vridd tau – 1 m;
 • magnetisk knapp, øyekanter – 4 deler;
 • kritt, saks, tråd, nål, symaskin.

Mesterklasse om å sy en veske hjemme:

 1. Start med å kutte ut deler, ikke glem sømmonnene.
 2. Lim med fiberduk med et strykejern.
 3. Sy på lommen, koble til detaljene. Klipp av unødvendige elementer.
 4. Sy sidesømmene og bunnen.
 5. Klipp ut fôret, behandl det med en symaskin. La det være et hull i bunnen for å skru ut produktet.
 6. Koble foringen og frontdelen langs den øvre kanten.
 7. Skru av posen og sy opp. På toppen syr du en snor.
 8. Fest magnetlås, øyelenger, tauhåndtak og andre pyntegjenstander.

Sidene på håndtaket på produktet kan dekoreres, spesielt hvis posen sys til et barn eller en ung jente. For å gjøre dette må du ta et stoff som måler 25 x 5 cm, kuttet i midten, bøy til sidene. Den ene delen skal sys til tauet, den andre skal pakkes rundt og limes. Et anker eller et annet bilde med marint tema kan limes til stoffet..

Sommerveske i denim

Materialer og verktøyBlank

Vi lager en blank og kutter stoffet langs denSommerveske

Nå må du legge de to delene av posen i ett stykke. Skjær den øvre delen av mønsteret i to delerProduksjon

Fest hjørnet av mønsteret med en pinne

Mesterklasse på poser

Vi syr alt på en symaskin og kutter av overflødigHvordan lage en jeanspose

Å lage et fôr tomt. Sy langs linjen på en symaskin. Klipp av alt unødvendig med sikk-sikk-saks. Vi stryker ut alle sømmeneDenimbasert

Form bunnen av posen

Denim

Vi sjekker dimensjoner og styrkeStripet veske

Vi slår ut posenLomme

Å lage en lommeStriper

Klipp ut et rektangulært stykke stoff og sy det i posenMed egne hender

Vi tar den andre delen av foringen, bretter den ansikt til ansikt, syrSlitesterkt fôr

Vi etterlater et hull i midten av bunnen slik at posen kan snus ut gjennom den.Havstil

Fôret er klartmontering

Vi putter den i posenMontering av øyehull

Installer øyelenger, sett inn håndtak, dekorereFerdig denimveske

Klar

Strandalternativ

Et unikt tilbehør må matche utseendet. Det er lett å få det i et boutique, men det er bedre å lage det selv..

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

DIY denimposer ser fantastiske ut. De vil utfylle sommerantrekket til eieren. Hvert trinn i arbeidet må utføres nøye slik at produktet får et feilfritt utseende..

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

For å lage i butikken kjøper de stoff. Det vil ta flere timer å jobbe. Nye syersker foretrekker å bruke ferdige mønstre. Dette reduserer tiden som brukes på arbeidet..

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Under produksjonsprosessen må du bruke pinner for å justere sømmene riktig. Lett og slitesterk veske perfekt for strandturer.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Sommerposer

Sommerposer kalles også strandposer. Som regel er dette en ganske lett konstruksjon med ett stort glidelåsrom. De kan sys av forskjellige stoffer eller strikkes eller hekles. Mønsteret til en sommerpose av sistnevnte type er ikke nødvendig. I dette tilfellet blir et stort stykke ganske enkelt tatt og strikket, som deretter sys.

Trinn-for-trinn mesterklasse på å sy en sommer stoffpose:

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

 1. Først trenger du et mønster for en sommerpose. For eksempel kan du bruke den ovenfor. En slik pose består av to front- og sidevegger, en bunn, håndtak og en innerlomme..
 2. Klipp papirdelene av mønsteret.
 3. Legg mønsteret på stoffets bakside og overfør mønsteret.
 4. Klipp ut alle detaljene fra stoffet, og gå et par centimeter tilbake fra kanten.
 5. Klipp ut foringen.
 6. Sy to lommer i midten av de to foringene. Husk å brette kantene.
 7. Brett foring og frontvegg, foring og sidevegg sammen. Sy det hele sammen.
 8. Monter den andre veggen og siden på samme måte..
 9. Sy sammen to par vegger og sider.
 10. Sy bunnen på alle vegger.
 11. Lag håndtak. For å gjøre dette, brett hver tape i to på langs med høyre side innover og sy kantene. Skru deretter av håndtakene..
 12. Fest håndtakene til posen. Brett kantene på fôret og sidene innover. Fest stroppene til posen og stikk kantene. Knyt alt sammen i to rader for ekstra stabilitet.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Sommerstrandsekk er klar! Den er egnet for både å gå til stranden og gå rundt i byen med venner..

Et annet alternativ er en pose

Steg for trinn arbeid:

 • lag et papirmønster til en beltepose og fest hvert utskårne element på baksiden av materialet. Overfør malen til stoffet, mens du tar av 2 cm;
 • kutt ut detaljer for midjemodellen;
 • sjekk at elementene i produktet er riktig justert med hverandre;
 • så må du sy detaljene i produktet og til slutt legge til en glidelås på 16 cm.

Et slikt produkt kan bæres på et belte og lagre penger eller dokumenter i det..

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Sommerveske

Hekle

Det er veldig enkelt å lage en sommerpose med egne hender. Detaljene er strikket separat og forbundet med en halvkolonne, på slutten av arbeidet er produktet dekorert med dusker. Tresirkler brukes til å opprettholde formen. Nødvendige materialer og verktøy:

 • tykt garn (akryl eller ullblanding);
 • tråder “Iris”, 2-3 farger;
 • krok nummer 3-4;
 • sirkler av tre eller plast med en diameter på 20 cm;
 • filt for fôr;
 • karabinhager – 3 deler, glidelås – 18 cm, perler, perler.

Trinn-for-trinn instruksjon:

 1. Knyt to sirkler med en diameter på mer enn 20 cm med enkel hekling. Start med 5 luftløkker koblet i en ring.
 2. Klipp ut foringen fra filten litt mer enn 20 cm.
 3. Koble hovedsirkelen, arbeidsstykket, filten, sy.
 4. For basen, bind den enkle heklen i en sirkel i form av en ring, ikke glem glidelåshullet. Sy på filt.
 5. Koble alle delene med en halvkolonne.
 6. Knyt et langt håndtak med 4 enkle hekler i svingbare rader.
 7. Sy i en glidelås, fest et håndtak til karabinkrokene.
 8. Lag børster av “Iris”, perler, perler, kombinere med en pose.

Ulike ideer, enten det er en enkel burlap -pose eller komplekse alternativer med glidelåser, av en ukonvensjonell form, er alltid originale og interessante. Å lage et nytt tilbehør begynner med å definere stil og formål. Når du velger modell, kan du alltid bruke mesterklassene som tilbys av erfarne nålekvinner.

Blå modell av en pose med nåler

Stor tykk strikk

Svart og hvit modell

Ryggsekk

Et praktisk og stilig tilbehør som passer for en ung jente. Du må velge et ferdig mønster, samt bestemme størrelsen.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Det er forskjellige ferdige mønstre for stoffposer, du kan lage et mønster med egne hender. Tett materiale brukes til sying. Detaljer er kuttet ut av det.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Hoveddelen brettes i to, sydd med symaskin. Deretter behandles kuttene, foringen lages, innerlommene sys.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Spesiell oppmerksomhet rettes mot bunnen, tre lag brukes til den. Et beltebånd er kjøpt for stroppene. En klaff kuttes også ut av stoffet, som sys til arbeidsstykket..

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Et stort antall lommer vil ikke bare dekorere sekken, men vil også bli brukt til forskjellige småting.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Du kan bruke tekstilinnlegg som dekor..

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Hvis du trenger å sy en modell med lappeteknikk, brukes materialer av forskjellige teksturer og farger. Snittet på modellen påvirker kapasiteten til ryggsekken.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Et produkt for et barn skal være lyst og originalt, så vil barnet definitivt like det. Slitesterkt stoff og litt fantasi lar deg lage et unikt produkt.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Sportsbag

Sportsvesken kan brukes ikke bare for å besøke treningsstudioet, men også for eksempel butikk / marked. Den har god plass og er behagelig å ha på. I utgangspunktet er slike modeller sydd av tettere stoffer med fôr slik at de beholder formen. Figur 12 viser et mønster for et slikt produkt..

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Mønster på en sportsveske

Liten klutpose

En så liten stoffveske er veldig relevant når som helst på året. Den er perfekt både for å gå med venner og for daglig bruk, fordi den passer til nødvendig kosmetikk, telefon og notatbok..

Workshop om å sy en liten stoffveske:

 1. Klipp ut papirdeler av et stoffposemønster med egne hender.
 2. Flytt mønsteret til baksiden av stoffet, kutt ut det nødvendige antall deler.
 3. Sy sammen de to sidene (foran og bak), sidene og bunnen sammen.
 4. Sy sammen sidene.
 5. Sy bunnen helt til sidene.
 6. Gjør foringen på samme måte..
 7. Legg foringen på stofframmen.
 8. Sy foringen og rammen sammen, og la et lite hull være slik at posen kan snus.
 9. Snu posen rett ut.
 10. Sy hullet med en blind søm.
 11. Sy på lokket på posen.
 12. Lag en stropp og sy den til posen.

En liten klutpose er klar!

Vi syr en enkel pose med egne hender med et mønster for nybegynnere

Vesken har sine egne egenskaper som skiller den fra massen av tilbehør:

 • Rund eller oval bunn
 • Skjemaet har ingen strenge geometriske proporsjoner
 • Festingen er en trekkblonder
 • Det er både lange og korte håndtak

Disse posene er veldig romslige og praktiske, har en rekke farger og er laget av en rekke materialer, noe som gjør dem til en utmerket match for enhver klesstil. Når du velger en modell av dette tilbehøret, er det verdt å starte fra hvor og med det du har tenkt å bruke det..

Hvis du kan hente en pose for klær av hvilken som helst stil, er ikke alle skoene egnet for et slikt bilde. Pinnar og høye kiler bør unngås, men eventuelt fottøy med lav hastighet er perfekt..

Jeansveske.

Dine favorittjeans trenger ikke kastes i søpla med en gang; du kan sy mange nyttige ting ut av dem. Gamle jeans er et flott tilbehør – en pose. For å lage det trenger du jeans, saks, tråder, nåler, symaskin og målebånd. Du trenger også et lyst stoff, helst bomull, pins, blonder, knapp og applikasjon.

Arbeidsbeskrivelse. Fra det ene beinet må du kutte hoveddelen av posen og måle ønsket høyde. En sirkel eller oval skal kuttes ut av det andre benet, som vil fungere som bunnen. Denne delen må festes til det første benet fra siden av kuttet. Fra den sømme siden syr vi detaljene til hverandre.

Det er nødvendig å kutte ut to deler fra stoffet med en bredde lik benets bredde og en lengde som er 20 cm lengre enn posen. Sy detaljene på sidene, og fest deretter fôret rundt forsiden av tilbehøret, mens stoffet skal være utenfor posen med vrangen utvendig. Dette gjøres til pynt med en farget stripe på toppen av posen..

Sy delene forsiktig på en skrivemaskin i en avstand på 5 mm fra kanten av posen, og sy deretter også i en avstand på 7 cm fra kanten av produktet. Legg foringen i posen. Den andre kanten av fôrstoffet må brettes 1,5 cm og sys.

På utsiden av posen må du lage en ekstra linje i en avstand på 2,5 cm fra det fargede stoffet. Dette er gjort for å skape et sted for blonder, som vil stramme produktet. For å fylle den må du lage et hull i snoren, og deretter bruke en sikkerhetsnål.

Dekorasjonen kan være den valgte applikasjonen og knappen, men du kan endre innredningen. Posen er nesten klar, det gjenstår å sy det valgte håndtaket. Et håndtak av samme jeans eller skinn vil se harmonisk ut. Det er lurt å gjøre lengden slik at du kan legge en pose på skulderen..

Strikket tilbehør.

Dette tilbehøret kan ikke bare sys av stoff, men også hekles. Vurder en mesterklasse om å strikke en sekkpose på en original måte. For å gjøre dette trenger du et lærbunnemne, garn til strikking, et tau, en lang håndtakstropp og en krok en størrelse større enn den anbefalte. Først må du forberede huden for stropping, for dette må du lage hull rundt hele omkretsen av bunnen. Etter det begynner vi å knytte bunnen med garn langs hele konturen. Når bunnen er helt bundet, begynner vi å strikke hoveddelen.

Som hoveddel er ethvert åpent mønsteropplegg egnet. I dette tilfellet brukes en veksling av vifter fra enkelt hekle med luftsløyfe..

Når posen når ønsket høyde, må du knytte håndtakene i den siste raden ved ganske enkelt å koble dem med et tau og knytte dem på vanlig måte. Tilbehør klar.

Skinnveske.

I tillegg til stoffmyk tilbehør, kan du gjøre det vanskeligere og mer formholdende. For å gjøre dette må den være sydd av ekte skinn. Å sy det er ganske enkelt.

Du trenger to rektangulære skinnsnitt, et hull og en blonder. I huden, i en avstand på ca 2 cm fra kanten, må du lage et par hull i samme avstand fra sidene. Dette gjøres for begge deler slik at avstanden mellom hullene er litt mindre enn en tredjedel av hele produktets bredde. Brett deretter og sy kantene slik at hullene er øverst. Blonden er delt i to deler og gjenget inn i arbeidsstykket, som vist på bildet nedenfor. Endene på snorene, som fungerer som håndtak, er bundet med sterke knuter.

Deretter sys sidedelene sammen. Bunnen skal sys flere ganger for å gi styrke, fordi hovedlasten vil gå på den. Tilbehøret er klart for en tur. Om ønskelig kan denne vesken dekoreres med en applikasjon, plasseres på lim eller med en interessant nøkkelring festet til håndtaket..

Handlevogn

En handlekurv er en krysning mellom en sommerpose og en reiseveske. Den består vanligvis av et stort rom, og er sydd av et slitesterkt materiale (for eksempel nylon eller bomull).

Detaljerte instruksjoner for å sy en shoppingpose:

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

 1. Mønsteret på en handlekurv er oversikten over en enkel pose med håndtak, ofte referert til som en “T-skjorte”. Et eksempel på et slikt mønster er øverst..
 2. Klipp papirmønsteret ditt.
 3. Legg papirmønsteret på stoffets bakside som du brettet i to. Brettet skal være nederst, der du planlegger å lage bunnen av posen.
 4. Klipp ut detaljene i posen, og gå et par centimeter tilbake fra kantene på mønsteret. Ikke kutt bunnen.
 5. Sy stoffet sammen, og la hull i oppbevaringsområdet og håndtakene være, dvs. på toppen av posen.
 6. Sy håndtakene sammen.
 7. Brett opp stoffet der posen ikke skal stiftes, og avslutt over kanten. Enten tråkker du pent eller limer med limbånd for heming.
 8. Slå ut posen.

Reisebag

Reisevesker skal være komfortable og romslige. Og selv om det er et stort utvalg av dem, er det vanskelig å finne den som passer best. Hvis du vil sy en slik pose selv, kan du lese instruksjonene nedenfor..

Instruksjoner om hvordan du syr en reiseveske:

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

 1. Mønsteret på en reiseveske er ikke mye forskjellig fra mønsteret til en sommerpose. Det viktigste kjennetegnet er at det er nødvendig å øke størrelsen på alle vegger og bunnen med minst en og en halv til to ganger..
 2. Overfør mønsteret til stoffet. For reisevesker er det bedre å velge følgende stofftyper: polyester (900d, 1200d, 1800d eller 2400d), nylon.
 3. Klipp ut alle detaljene på posen og foringen.
 4. Gjenta trinn 6-11 fra forrige mesterklasse. Eventuelt kan du lage flere inner- og sidelommer.
 5. Fest en slange på toppen av posen.
 6. Sy på håndtakene. I tillegg kan du sy et langt håndtak til.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Reiseveske klar!

For bærbar PC

Utførelse av veske:

 1. Først må du legge den bærbare datamaskinen på et lerret, markere dimensjonene og kutte ut to stoffstykker;
 2. Lengden på håndtakene velges etter ønske, fra 3 cm;
 3. Deretter må du sy de interne elementene og feste produktet til den bærbare datamaskinen;
 4. Noen ganger sys en lomme inn for å lagre laderen inni;
 5. Sy den ytre delen av produktet og sidene;
 6. Sy i en glidelås og sy på håndtakene.

Sy skinnposer

Det vil være veldig vanskelig å lage skinnvarer for en nybegynner. Det er nødvendig å ha erfaring med å jobbe med skinn.

Fordi den lett kan bli skadet. For slike produkter er det absolutt nødvendig med spesielle nåler til maskinen, ellers vil den ikke kunne stikke hull i materialet.

Verktøy for å sy skinnposer

Grunnleggende verktøy for riktig skjæring av lær:

 • linealer av forskjellige lengder;
 • torget;
 • lær cutter;
 • kniv med et skarpt blad;
 • liten saks for å kutte ut vanskelig tilgjengelige steder;
 • trekant med sirkler;
 • skarpt verktøy for merking (syl);
 • forsvinner markør;
 • skjæreholder.

Typer poser: hvordan sy med egne hender, mesterklasse, forskjellige modeller

Åpne skinnvesken

Hvor mye hud er nødvendig

Gjennomsnittlig materialstørrelse for en liten pose vil være omtrent 1,2 meter. Avhengig av stil, tilstedeværelse av smykker, lommer og andre elementer, og viktigst av størrelsen på produktet, vil denne indikatoren endres. Før du arbeider med skinn, anbefales nybegynnere å prøve å sy en modell fra strikkeklær for å vurdere deres styrker og ferdigheter..

Avslutningsvis bør det bemerkes at det er ganske enkelt å sy en pose med egne hender. Det er mange mønstre fra enkle til komplekse, så alle kan finne noe for seg selv. Når du lager slike ting, er det viktig å beregne stoffet riktig for ikke å få feil..

Nyttige tips for å sy stoffposer

råd

Avslutningsvis tilbyr vi noen få anbefalinger som hjelper deg med å forenkle arbeidsflyten og oppnå et fantastisk resultat..

 • Mange modeller av stoffposer krever en stiv ramme. Den kan lages ved å polse sideveggene og bunnen med hardt materiale, mellom hovedstoffet og foringen. Kartong brukes som hovedmaterialer til disse formålene. Du kan også (spesielt for å styrke bunnen) bruke husholdningslinoleum. En annen populær metode vil være å bruke fleksible plastpapirmapper..
 • Du kan styrke produktets sømmer ved å bruke en lagt ledning og behandle den resulterende strukturen med et skrått innlegg eller stoff.
 • For å dekorere en handleveske kan du bruke lyse tape eller termiske klistremerker..
 • Du kan bruke en tykk kjede i stedet for et clutchhåndtak. Det selges ved opptak i en håndverksbutikk.
 • Når du overfører detaljene i mønsteret til stoffet, ikke glem å legge til sømmer. Vanligvis er de halvannen centimeter.
 • For å forhindre at glidelåsen glir ut under bruk, sy du fast stoffstykker fra begge kantene når du syr. De burde liksom vikle rundt endene av lynet.
 • Hvis du bruker gamle klær som materiale, se på retningen på stoffets hovedtråd når du klipper..
 • Dekor spiller en viktig rolle i produktets visuelle appell. Det viktigste er at det ikke er for mye av det og at den generelle stilen til emnet bevares..

Vi håper du er overbevist om at selv en nybegynner er ganske i stand til å sy en pose med egne hender. Det viktigste er å velge riktig modell og vise litt tålmodighet og flid. Og resten vil følge. Glatte linjer til deg og kreativ fantasi!

Video