DIY påskepynt

hvordan lage dekorasjoner til påske med egne hender foto

Med vårens begynnelse venter hver person med spesiell uro på ferien – påske. På denne dagen er det vanlig å invitere gjester og behandle dem med forskjellige retter. Vet du ikke hvordan du skal overraske gjestene dine i år? Prøv deretter å dekorere interiøret ditt i påsketemaet. Som regel, for å dekorere huset til påske, brukes produkter som er veldig enkle å lage alene. I denne artikkelen er det verdt å snakke om hvordan du lager DIY -dekorasjoner til påsken. Her finner du bildene og beskrivelsene deres. Vi er sikre på at ideene våre vil appellere til deg.

Påskeegg

Egg av gips. Vakker suvenir. 

Selvfølgelig er påskeegget det viktigste symbolet på påsken. Derfor er det veldig hyggelig å gi egg til påske. En slik gave er imidlertid ikke holdbar. Mottakeren vil raskt spise det og glemme det. Derfor er det viktig å gi noe minneverdig. For å lage en testikkel av gips. Verdt å lage mat:

 • Gips av paris og en liten kjele,
 • Trakt og målebeger.
 • Kniv og skje.
 • Skrapebånd og plastegg.

DIY påskepynt

Framgang:

 1. For å helle gipset i Paris, lag et hull i plastegg fra den stumpe siden. Dette gjøres med en kniv og eller saks. Hvis det ikke er et plastegg hjemme, kan du bruke skallet til et kyllingegg. Men den foreløpige bør helle alt innholdet ut av den..
 2. Det neste trinnet er å fortynne gipset. 5 ss gips med et lysbilde fortynnes med 180 ml vann. Som et resultat får du en løsning som ligner konsistens på flytende rømme. Samtidig skal det ikke være klumper i løsningen..hvordan lage dekorasjoner til påske med egne hender fotoDIY påskedekorasjon mesterklasse
 3. Ved hjelp av en trakt helles gips i egget. Nå skal produktet tørke i en time. Deretter kan du skrelle skallet eller fjerne halvdelene.
 4. Som et resultat får du et gipsegg, som kan dekoreres med perler eller andre elementer..
 5. For å dekorere egget med perler, må du belegge det med lim. Samtidig helles perlene i en hvilken som helst dyp bolle..
 6. Egg belagt med lim, det er nødvendig å rulle godt i perler.
 7. La deretter egget tørke.DIY påskepynt

Det er alt gaven til en elsket anses klar..

Egg til påske laget av tråder. En original gave eller et element av innredning. 

Et veldig interessant håndverk er et egg laget av tråder. Å lage et slikt håndverk er veldig enkelt. I arbeidet ditt må du bruke:

 • Ballong og PVA lim.
 • Tørkestativ og tråd.
 • Ulike gjenstander til pynt.

Framgang:

 1. Først blåses ballongen opp til ønsket størrelse. Stram den godt med tape for å holde luften ute..
 2. Bløtlegg trådene i PVA -lim og pakk en ball med den. Det anbefales å pakke inn slik at et hull blir igjen.
 3. Den innpakkede ballen legges på et stativ og får tørke. Tørking bør skje på en dag..
 4. Når trådene er tørre, er ballen gjennomboret med en nål. Han blir trukket ut gjennom hullet.
 5. Du dekorerer dette trådemnet etter eget skjønn. I denne situasjonen brukes: bånd, perler, knapper, leker og andre gjenstander.

DIY påskedekorasjon mesterklassehvordan lage dekorasjoner til påske med egne hender fotoDIY påskedekorasjon mesterklasse

På en lapp! Hvis du bruker fantasien din, kan du lage en original mink til et lite leketøy..

DIY påskedekorasjon mesterklasse

Påskeegg som er dekorert med pasta.

For å lage en vakker suvenirbruk:

 • Gips eller treegg.
 • PVA lim og pensel.
 • Maling og liten pasta.
 • Tørkepute samt glitter til pynt.

hvordan lage dekorasjoner til påske med egne hender foto

Framgang:

 1. Lim påføres arbeidsstykket og pasta limes til arbeidsstykket. Pasta limes i jevne rader. Emnet skal nå tørke godt.
 2. Nå er emnet med pasta, etter at det har tørket, malt med maling. Påfør deretter gnister på egget. Men før du påfører dem, er det verdt å smøre egget med lim på de stedene du planlegger å påføre glitter.

hvordan lage dekorasjoner til påske med egne hender fotoDIY påskedekorasjon mesterklassehvordan lage dekorasjoner til påske med egne hender foto

Andre dekorasjoner

Enkel krans til påske.

Det er verdt å merke seg at påskepynt er ganske enkelt å gjøre med egne hender. Og følgende håndverk er en bekreftelse på dette. I arbeidet med å lage en krans, bør du bruke:

 • Eggkartonger.
 • PVA lim, børste, saks.
 • Ulike detaljer for dekorasjon.

DIY påskedekorasjon mesterklasse

Framgang:

 1. En kjerne kuttes ut av en pappeske med saks med fine bevegelser. Det behandles med saks for å få elementer som ser ut som blomster med kronblad..hvordan lage dekorasjoner til påske med egne hender foto
 2. Det burde være mange slike kronblad. Fra dem vil du legge ut en krans. Kronblad hekkes inne i hverandre.
 3. Deretter må du lage en stilk og blader ved å bruke en tråd av bølgepapir. I dekorasjonen av kransen brukes også ferdige papirblomster. Du kan kjøpe dem eller lage dem selv.DIY påskepynt
 4. Så blomster av papp bør erstattes av skiftende grønne kronblad og papirblomster. Arbeidet bruker lim for å fikse alt.

DIY påskepynt

Påskekylling.

Det er ganske enkelt å lage en rekke påskedekorasjoner med egne hender. Og den neste mesterklassen er bevis på dette. Du kan bruke kyllingen til å dekorere en festlig kake eller andre søtsaker. For produksjon, ta:

 • Skiver av filtstoff i 3 farger. Du trenger (grønn, oransje og gul).
 • Tråder med nåler og syntetisk vinterisator.
 • Perler.
 • Saks og spyd.
 • Lim.

hvordan lage dekorasjoner til påske med egne hender foto

Framgang:

 1. Tegn et håndverksmønster på et stykke papir.DIY påskedekorasjon mesterklasse
 2. Ved hjelp av et mønster fra filtstoff, blir emnene kuttet ut. Du bør også kutte 10 små sirkler ut av grønn filt. I tillegg tilbereder du et stykke polstret polyester for å fylle kyllingen.DIY påskedekorasjon mesterklasse
 3. Alle delene er sydd med oransje tråd. Bruk en enkel søm. Når du syr, plasseres en syntetisk vinterisker inni, noe som vil gi volum.DIY påskedekorasjon mesterklasse
 4. Når du har sydd kyllingen, begynner du å dekorere den. Du trenger svarte perler for å lage øyet. Sett inn spydet. Lim de grønne sirklene til selve kyllingen.

DIY påskepynt

På en lapp! Det kan være flere lignende håndverk.

Oppsummering

Å lage påskepynt er en veldig hyggelig opplevelse. Og hjemmedekorasjon med slikt håndverk regnes som en original og unik innredning. Prøv derfor å overraske gjestene dine med interessant innredning. Husk at de definitivt vil sette pris på innsatsen din..