Waldorf dukkemønster med dimensjoner

Waldorf dukke. Mønstre med størrelser, mesterklasse, foto

Delikat babyhud er veldig følsom for forskjellige materialer, så du bør være forsiktig når du velger leker for barn. Waldorf dukke er kun laget av naturlige stoffer. Ideen om å sy slike leker ble lagt av folkeklutdukker, som, som det viste seg, har en positiv effekt på utviklingen av barn. Waldof dukke er en fille dukke som enhver mor kan sy til barnet sitt. I denne artikkelen tilbyr vi deg en trinnvis mesterklasse hvordan sy en waldorfdukke gjør det selv.

Waldorf dukke. Bilde

Disse dukkene er mye brukt over hele verden. I motsetning til vanlige kosedyr laget av stoff, gjengir Waldof -dukker nøyaktig den menneskelige formen. Det er derfor, når du syr en slik dukke, er det viktig å følge de strenge proporsjonene i menneskekroppen..

Disse dukkene er mye brukt over hele verden. I motsetning til vanlige kosedyr laget av stoff, gjengir Waldof -dukker nøyaktig den menneskelige formen. Det er derfor, når du syr en slik dukke, er det viktig å følge de strenge proporsjonene i menneskekroppen.

Materialene du skal sy en Waldorf -dukke av, må være naturlige. Bomull, ull eller lin er ideelt for dette. Det er lurt å bruke saueull som fyll, fordi hovedtrekk ved et slikt leketøy er naturlighet..

Materialene du skal sy en Waldorf -dukke av, må være naturlige. Bomull, ull eller lin er ideelt for dette. Det er lurt å bruke saueull som fyll, fordi hovedtrekk ved et slikt leketøy er naturlighet.

Tenk på barnets alder før du begynner å sy, for prinsippet i Waldorf -pedagogikk er at leker ikke overgår utviklingen, men helt tilsvarer returen. Hvis dukkens proporsjoner er proporsjonale med babyens kropp, og leker med en slik dukke, vil barnet få et komplett bilde av seg selv og generelt om personen.

Tenk på barnets alder før du begynner å sy, for prinsippet i Waldorf -pedagogikk er at leker ikke overgår utviklingen, men helt tilsvarer returen. Hvis dukkens proporsjoner er proporsjonale med babyens kropp, og leker med en slik dukke, vil barnet få et komplett bilde av seg selv og generelt om personen.

I dag kan du finne mange nyttige workshops om hvordan du lager en Waldof -dukke for barn i forskjellige aldre..

I dag kan du finne mange nyttige workshops om hvordan du lager en Waldof -dukke for barn i forskjellige aldre.

For eksempel er det bedre for babyer under to år å sy et lite leketøy som får plass i en penn. Den skal være myk å ta på og veldig enkel. Slike leker kalles også sommerfugledukker, siden de består av et tett hode fylt med ull og en myk filtekropp uten fyll..

I dag kan du finne mange nyttige workshops om hvordan du lager en Waldof -dukke for barn i forskjellige aldre. For eksempel er det bedre for babyer under to år å sy et lite leketøy som får plass i en penn. Den skal være myk å ta på og veldig enkel. Slike leker kalles også sommerfugledukker, siden de består av et tett hode fylt med ull og en myk filtekropp uten fyll.Waldorf dukke for barn opptil 2 år

For barn fra 2 til 5 år kan du sy en dukke som allerede har fulle armer og ben. I denne alderen evaluerer barnet allerede verden tydeligere og blir uavhengig. Sy masse klær til dukken også. Å kle og kle av leker påvirker utviklingen av finmotorikk.

For barn fra 2 til 5 år kan du sy en dukke som allerede har fulle armer og ben. I denne alderen evaluerer barnet allerede verden rundt seg tydeligere og blir uavhengig. Sy masse klær til dukken også. Å kle og kle av leker påvirker utviklingen av finmotorikk.Waldorf dukker for barn fra 2 til 5 år

I en alder av fem eller seks år begynner barn å rollespille. Du kan sy dukker til gutter og jenter, slik at barnet enkelt kan mestre rollespillene. Med disse lekene kan du prøve å utføre ekte forestillinger eller dramatisere eventyr..

I en alder av fem eller seks år begynner barn å rollespille. Du kan sy dukker til gutter og jenter, slik at barnet enkelt kan mestre rollespillene. Med disse lekene kan du prøve å utføre ekte forestillinger eller lage iscenesettelser.

Spill spiller en viktig rolle i et barns liv, så det er hver foreldres hovedoppgave å lære et barn å leke. Hvis du syr dukken selv, vil det være mye mer interessant å finne på et spill med den, fordi du har lagt et stykke av sjelen din i leken..

Gjør-det-selv Waldorf-dukke. Mesterklasse

De begynner vanligvis å sy en Waldorf -dukke fra hodet. Når denne delen av kroppen er dannet, vil du kunne finne et passende mønster for kroppen..

De begynner vanligvis å sy en Waldorf -dukke fra hodet. Når denne delen av kroppen er dannet, kan du finne det riktige mønsteret for kroppen.

Mønster for dukkekroppen:

mønster for waldorf dukke

Når du lager et hode, husk å ha det tett pakket. Resultatet er en pose, som er viklet med tråd i bunnen for å lage en hals.

Når du lager et hode, må du huske å ha det tett pakket. Resultatet er en pose, som er viklet med tråd i bunnen for å lage en hals.Når hodet er klart, sporer du omrissene på det kjøttfargede stoffet.

Etter det blir tråden viklet rundt hodet for å gi det en form. Dermed dannes parietal-, occipital- og øyesonen på dukkehodet..

Etter det vikles tråden rundt hodet for å gi det en form. Dermed dannes parietal-, occipital- og øyesonen på dukkehodet.

Deretter må hodet dekkes med en kjøttfarget klut. For å gjøre dette brettes et stykke stoff, deretter påføres hodet på det, vendt mot brettet, merker er laget med en markør, sydd på en skrivemaskin og kuttet ut.

Se videoen: Waldorf butterfly doll master class

Dukkens ansikt er minimalistisk, så vanlige perler er ideelle som øyne og munn. Du kan brodere ansiktet ditt med tråder, alt avhenger av ønsket ditt og tilgjengeligheten av visse materialer.

Klipp ut detaljene for torso, armer og ben fra mønsteret. Fyll kroppsdelene slik at de er 1/3 tomme..

Legg nå hendene sammen. Sy deretter hele torsoen og stikk den inn, og sett deretter inn armene. På hendene og føttene må du lage spesielle sømmer for å forme dem.

Legg nå hendene sammen. Sy deretter hele torsoen og stikk den inn, og sett deretter inn armene. På hendene og føttene må du lage spesielle sømmer for å forme dem..

hvordan du former armer og ben

Det er ikke nødvendig å bruke nye stoffstykker for å sy en Waldorf -dukke. En erme fra en genser eller sokker kan være egnet som materiale for hodet, du kan også kutte ullartikler i små biter og bruke dem som polstermateriale. Det grunnleggende prinsippet er at stoffene er naturlige, og hvor du får dem er opp til deg.

Det er ikke nødvendig å bruke nye stoffstykker for å sy en Waldorf -dukke. En erme fra en genser eller sokker kan være egnet som materiale for hodet, du kan også kutte ullartikler i små biter og bruke dem som polstermateriale. Det grunnleggende prinsippet er at stoffene er naturlige, og hvor du får dem er opp til deg.

Etter at du har sydd dukken helt, begynner du å lage håret. Det er mange måter å forme en frisyr av en Waldorf -dukke på. Du kan velge den mest passende for deg selv. En av de enkleste er garnhår.Waldorf dukkehode produksjonsalternativforme ansiktet til en waldorfdukkeForm reliefen i ansiktet med tråderlage et dukkehodeDekker hodet med en kjøttfarget klut

fillehodet

fyll kroppen av en Waldorf -dukke

lage kroppen og forme føttene

Etter at du har sydd dukken helt, begynner du å lage håret. Det er mange måter å forme en Waldorf -dukkes frisyre på, du kan velge den som passer best for deg selv. En av de enkleste er garnhår.

Du må kutte trådene i samme lengde, og deretter sy dem i midten og sy til hodet. Ikke glem å sy håret i en sirkel etterpå slik at det festes godt til hodet ditt..

Du må kutte trådene i samme lengde, og deretter sy dem i midten og sy til hodet. Ikke glem å sy håret i en sirkel etterpå slik at det er godt festet til hodet ditt.

Hvis du syr flere rader med hår fra tråder, får du et veldig voluminøst hårhår, som til og med kan flettes til fletter..

vi kobler til separate delerLegg merke til hvordan du skjuler sømmen mellom hode og kropp

Et annet alternativ for kvalitetsleker er Tilda -dukker. Les: Vi syr en gravid Tilda -dukke

Læring er en god mulighet til å lære et barn hva som er nyttig, i samsvar med alder og preferanser. Prøv å sy annerledes waldorf dukker og ikke bekymre deg for miljøvennligheten og sikkerheten til disse myke lekene.